Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrocilam wlasnie od weta i wisialo tam takie ogloszenie odrecznie napisane:

ODDAM W BARDZO DOBRE RECE TYLKO MIŁOŚNIKOM ZWIERZAT- NAJCHETNIEJ OSOBOM STARSZYM , DO DOMKU Z OGRODEM. RAZEM WYCHOWANE PIESEK YORK RODOWÓD 9 LAT i KOT PERS 8 LAT, CZYSTE, GRZECZNE, ZAWSZE SPRAGNIONE PIESZCZOT.
-KONTAKT: 58- 572-21-87

Info o kociaku jest juz umieszczone na miau.

Szkoda by jakis pseudoczłowiek sobie zweszyl interes. Moze starsi ludzie, dlatego taka decyzja..

Ogloszenie bylo wywieszone w lecznicy w Rumi.

Posted

Nie ma milosnikow Yorkow ktorzy znaja potencjalnych chetnych na adopcje?? York z rodowodem moze nie tyle juz sluzyc jako rep, ale ktos zrobi maslane oczy, psa dostane a sprzeda za dobrych kilka stówek.

Posted

Nie dałam na to pod forum, nie znam sie powiem szczerze, a to nowe dogo wogole mnie dobija.
Tez myslalam, ze sa tu tacy milosnicy co to organizuja miedzy soba dt czy cos dla tych psiakow.
Ja bullowata, wiec nie wiem jak to wsrod innych ras wyglada- fundacje czy cos..
Zauwazylam ogloszenie, za darmo rasowy York, szkoda by trafil w niepowolane ręce.

Posted

Nati28 napisał(a):
A bylby ktos skolonny zadzwonic tam dowiedziec sie czy to w ogole aktualne? Bo ja obecnie nie moge zadzwonic :roll:

Hmm.. chcac adoptowac psa, przyjaciela chyba znajdziesz sposob na zatelefonowanie i szczera rozmowe z włascicielem- skoro po ogloszeniu widac, ze chca dla prawdziwego milosnika? A przyjechac po niego bedziesz w stanie?