Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pinesk@ Oczywiście, że zamierzamy, a przynajmniej ja zamierzam bo ja tego tak nie zostawię aż go nie udu** !

PS Tzn. nie znaczy, że go zaraz pozwę do sądu albo wyślę za kraty, po prostu nie zamierzam tego tak zostawiać, niech się facet choć trochę przestraszy, niech go ten TOZ odwiedzi, bo ja do Bytomia to nie pojadę..

Posted

Proponuję żeby może każdy z nas cos dodał od siebie, bo wydaje mi się że każdy ma w tej sprawie cos ciekawego do dodania?Poza tym moze kiedy będzie większe zainteresowanie wzbudzi szybszą reakcję niż informacja jednostki?

Posted

Moniek193 napisał(a):
Jolanta_O chodzi Ci o wysłanie wiadomości na mail który wcześniej podałam ?

Dokładnie. No chyba że macie inna propozycje poza tamtą?Bo mi wydaje się rozsądna

Posted

Ja jestem za oczywiście, choć jeżeli możecie wstrzymałabym się do jutra, przedstawiłam w skrócie sytuację pewnej osobie z pytaniem co najlepiej zrobić i czekam na odpowiedź :)

Posted

Ale ja się tam doczytałam że można zgłaszac tam sprawy ze swoich rejonów czyli rozumiem że z rejonu Bytomia również bo zakres ma chyba ogólnopolski. Ale może sie mylę?

Posted

Widzę, że po moim komentarzu pod zdjęciem tych idiotów pojawiły się następne... Ale ten podpis "Mały sadysta" mnie po prostu rozbroił! Tylko pogratulować rodzicom (?!) że mają takie małe mózgi i zamiast zabrać psa dziecku, które jeszcze niewiele rozumie, robią fotki i wrzucają na NK!
Trzymajcie te PrintScreeny stron, bo takim ludziom nie można odpuszczać...

Posted

Od czasu wstawienia fotek minęły już 3 miesiące, to dużo! Proponowałabym jednak napisać do tych ludzi z "prośbą" o pokazanie zdjęć szczeniaka całego i zdrowego. Podejrzewam, że takowych się nie doczekamy, a to będzie dla nas kolejny mocny powód by podejrzewać, że pies jest jednak dręczony..
Potem zastanowimy się komu najlepiej to zgłosić, ale trzeba się też postarać znaleźć kogoś z Bytomia.

Posted

Najlepiej gdyby ktoś tam zadzwonił i dowiedział się wszystkiego od ręki, bo nie wiadomo w jakim czasie odpowiadają na maile. I też myślę, że potraktują to poważniej przy rozmowie przez tel.

Posted

Możesz spróbować, może akurat ktoś będzie. A jak nie, to w poniedziałek.. Tylko trzymajcie te screeny, bo teraz kiedy już posypały się te wszystkie komentarze na NK to mogą te zdjęcia ze strachu usunąć i będzie po ptokach..

Posted

czy ja pisze po chinsku?macie jakies doswiadczenia z praca tozu?ja mam i nie ma sensu zglaszac tam czegokolwiek!
czy nie mozecie poszukac na dogo kogos z bytomia zamiast ciagle pisac to samo?

Posted

przedzwonić nie zaszkodzi, a tak jak już wyżej pisałam znalazłam jak na razie osoby z woj. śląskiego do których ew. można napisać, z tym, że co także pisałam, poczekajmy do jutra.