zerduszko Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Anja2201 napisał(a):dobrz więc czy ktos ma do nich jakiś tel? Ania, czy Ty czytasz?? Wejdź w linka podanego przez Soeme, tam Tweety pisze o Twojej fakturze. Quote
rozi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Straszny bałagan się tu robi, to źle dla zwierząt. Czy ktoś prowadzi tę akcję? Quote
aina155 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Soema napisał(a):Z tego co widzę po saldzie, to chyba nie były wysłane jeszcze. Tak to jest, jak nie ma pełnych rozliczeń. Wybacz Aina, ale nie masz racji, fakturę wystawia weterynarz za zabieg, a pokrywa Fundacja. Jak mogą być zwrócone, na prywatne konto? Chyba, że AFN nie wymaga tego. Z tego, co wiem (i mam gdzies w korespondencji z Tweety) to byly dwie opcje: jedna, ze AFN zwraca kase lekarzowi, druga, ze AFN zwraca kase osobie, ktora zalozyla za zabieg. Quote
malagos Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 I co z akcją? Sa fundusze, jak w tytule? Quote
rozi Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Olek mówi, żeby pomóc w sterylizacjach bezdomnych suczek, skoro drugi już Etap minął bez projektu. Mówi, że niechciane szczeniaki wylądują w schronie i też będą staruszkami kiedyś. Skarbonka przeznacza na ten cel kwotę 1500zł Zasady przyznania wsparcia są następujące: 1. Skarbonka pokryje 60% kosztów zabiegu. 2. Przelew (na konto lecznicy) nastąpi po otrzymaniu faktury na PEŁNĄ KWOTĘ. 3. O pomoc mogą ubiegać się wyłącznie Uczestnicy Skarbonki. 4. Osoba odpowiedzialna za opiekę nad suczką zobowiązana jest wkleić skan faktury przed wysłaniem jej do mnie. 5. Z lekarzem należy uzgodnić przedłużenie terminu płatności lub zwrot tych sześćdziesięciu procent po otrzymaniu przelewu ze Skarbonki. Nie podejmuję się uczestniczenia w sprawach organizacyjnych na linii lecznica-opiekun. 6. Pomoc przewidziana jest dla suk bezdomnych, których stan zdrowia i warunki, w jakich przebywają, pozwalają na natychmiastowe wykonanie zabiegu. . Quote
rozi Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 1. malawaszka - 4 suki z Olkusza - 360zł f-ra post nr.41 AKCJA ZAKOŃCZONA. . Quote
aina155 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Z tego co sie orientuje sa fundusze. Mam tylko maly problem z przedfstawieniem aktualizacji na watku (nie mam mozliwosci edycji postu). Ale mysle, ze w ciagu najblizszych dni, oba watki zostana zaktualizowane. Quote
żabusia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie wiem czy tu można pisać czy nie, jak nie to się wykasuję. Najtaniej w okolicach W-wy sterylki można robić w schronie w Celestynowie (w soboty, średnio raz w miesiącu, po ówczesnym umówieniu się telefonicznie). Sterylizuje/kastruje wyśmienity lekarz (prawdopodobnie najlepszy sterylkowiec w W-wie, Dr Wawryka). Przy większych ilościach można uzgodnić bardzo dobre stawki (ceny podstawowe - bez negocjacji to 160 pln do 15 kg i 180 powyżej 15 kg). Quote
rozi Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Żabusia, dziękujemy pięknie!!! To bardzo cenna informacja. Quote
Soema Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To ja sobie popatrzę w celach rozpoznawczych :) Quote
malagos Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Mam do niedzieli na dt Milusię. Zbieramy na sterylizację, mamy na razie 70 zł. Operacja umówiona jest na poniedziałek. Koszt 150 zł. Mogę jakoś sie zapisać w kolejce? http://www.dogomania.pl/threads/174719-MaA-a-mA-oda-urocza-Milusia-sunia-w-A-aty-Czeka-na-dom/page2 Quote
rozi Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Do niedzieli, czy od niedzieli? Nie ma kolejki, jesteś pierwsza, znaczy Milusia jest pierwsza. Róbcie zabieg, Skarbonka dołoży 90zł. Możesz nie przysyłać faktury, wklej tylko scan i podaj mi namiary na przelew. Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 aina155 napisał(a):Z tego co sie orientuje sa fundusze. Mam tylko maly problem z przedfstawieniem aktualizacji na watku (nie mam mozliwosci edycji postu). Ale mysle, ze w ciagu najblizszych dni, oba watki zostana zaktualizowane. No i nie są. Quote
rozi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Przypominam o możliwości dofinansowania. . Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Czy mogę zgłosić prośbę o pomoc dla tych suczek z Olkusza? http://www.dogomania.pl/threads/175708-6-maA-ych-suczek-i-tylko-jedna-nie-jest-PARA-WAE-z-OLKUSZA-pomA-A-cie-ogA-aszaAE u missieek jest teraz do sterylizacji "na już" 5 suczek, a potem jeszcze dwie matki jak skończą karmić - możemy liczyć na wsparcie skarbonkowe? :modla: koszt sterylizacji jednej suni to max 150 zł x 5 = 750 zł :mdleje: pomóżcie chociaż troszkę proszę Quote
rozi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pomagamy wedle zasad z pierwszego posta, myślę, że się łapiesz (: . Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 rozi napisał(a):Pomagamy wedle zasad z pierwszego posta, myślę, że się łapiesz (: . to na jakie wsparcie możemy liczyć? nie wiem czy przed świętami coś się uda, ale możliwe że jutro jeszcze rozumiem, że ma być wzięta faktura na siebie po prostu tak? Quote
rozi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Faktura na siebie po prostu tak (: Wsparcie - 60% kosztów zabiegu. No różnych trudności bym się w życiu spodziewała, ale że TOBIE będę musiała tłumaczyć coś, co jak wół jest napisane, to mi do głowy nie przyszło :D Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :lol: ale chodziło mi o to czy skarbonka dołozy się do sterylki jednej suczki czy moze chociaż dwóch? bo jak pisałam jest ich do sterylizowania teraz więcej niż jedna Quote
rozi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Skarbonka może dołożyć i do pięciu, jeśli trzeba. Jesteś uczciwa dziewczyna, więc nie spodziewam się wyciągania skarbonkowych piątek, jeśli dysponujesz (missieek dysponuje) funduszami, pozwalającymi na ciachnięcie suczek we własnym zakresie. Zrefundujemy 60% faktur, które wkleisz. Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No to zobaczymy na ile się to uda - DZIĘKI! jak będzie coś już konkretnego ustalone o terminach to dam znać tutaj Quote
agata-air Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dziś ściągnęłam z ulicy ciężarną sunie. Jest w lecznicy. Nie mamy na sterylkę, nie mamy na hotel ale nie mogliśmy patrzeć jak zamrza na ulicy. Bardzo prosimy o pomoc :( http://www.dogomania.pl/threads/175448-CiAE-A-arna-roczna-sunia-na-ulicy-POMA-A Quote
Soema Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='agata-air']Dziś ściągnęłam z ulicy ciężarną sunie. Jest w lecznicy. Nie mamy na sterylkę, nie mamy na hotel ale nie mogliśmy patrzeć jak zamrza na ulicy. Bardzo prosimy o pomoc :( http://www.dogomania.pl/threads/175448-CiAE-A-arna-roczna-sunia-na-ulicy-POMA-A Agata, weźcie Fakturę na Fundację AFN. Quote
zuzia_kuzik Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 My rowniez mamy w schronisku mala psinke ktorej przydala by sie sterylka ... Quote
Recommended Posts