Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Wiem, ale tak sobie tu zaglądam........

Gosiu, wysłałam maila żeby spytać ile jest kasy.. czekam.

zerduszko napisał(a):
Mam nadzieję, ze niebawem będzie po co....

Twoje posty mnie zawsze bardzo stresują :obrazic:

Posted

A nie motywują?? :hmmmm:

Nie wiesz o co chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę :multi: Liczę, że jak akcja naprawdę ruszy, to nie będziesz musiała nikomu odpisywać, ze nie ma ;)

Posted

Soema napisał(a):
...Ja sama nie podołam wszystkiemu..:roll:

Gdzieś Ci to już mówiłam (chyba w e-mailu), ale powtórzę - na mnie możesz liczyć.
Jeśli będzie potrzebny ktoś do czarnej roboty - jestem :)

• 2 weeks later...
Posted

Soema, bardzo przepraszam za zamieszanie.
Niestety AlinaS jest nie do pokonania. Widzę to, po kilkustronnicowej wymianie zdań na wątku Foksi.
[FONT=Times New Roman]Jeszcze kilka dni temu AlinaS w rozmowie telefonicznej obiecała mi, że poprosi wetkę o wystawienie duplikatu faktury, którą rzekomo wysłała 29.01. do AFN, a która do dziś nie dotarła. Wczoraj w jednym z postów stwierdziła, że już dawno powiedziała enii i mnie, że sprawa faktury jest zamknięta, że wetka nie zamierza nic w tej sprawie więcej robić.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nic takiego od AlinyS nie słyszałam i nie sądzę, żeby słyszała to enia, bo powiedziałaby mi to tym. Gdyby tak było, to po pierwsze nie starałabym się o uzyskanie częściowego zwrotu kosztów, bo wiem, że bez faktury nie jest to możliwe, a po drugie nie prosiłabym o duplikat, a AlinaS nie obiecałaby, że o niego wystąpi.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]AlinaS cały czas utrzymywała nas w przekonaniu, że sprawa faktury jest w trakcie załatwienia. A to, że ją już wysłała, a to, że zwróci się do wetki o wystawienie nowej. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest mi okropnie przykro, że z powodu naszych perturbacji zatrzymana była kolejka w odpłatnościach.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bardzo przepraszam. Wiem, że niczego o nie załatwi, ale proszę mi wierzyć, że gdybym przypuszczała, że AlinaS tak długo będzie nas zwlekać i w efekcie niczego nie załatwi, sama wycofałabym się z kolejki.[/FONT]

Posted

elik napisał(a):
Soema, bardzo przepraszam za zamieszanie.
Niestety AlinaS jest nie do pokonania. Widzę to, po kilkustronnicowej wymianie zdań na wątku Foksi.

Czyli AlinaS sama chce zapłacić za tą streylkę? To się chwali...

Posted

zerduszko napisał(a):

Ja bym napisała, co myślę ale po co tu dym. To jest bardzo nieodpowiedzialne i podejrzane zachowanie.
Napiszę do Tweety ile w takim razie zostało pieniędzy na AFN.
Ellik, na następny raz będziemy wszyscy mądrzejsi.

Posted

zerduszko napisał(a):

Kkanarekk, jako przyszły prawnik takie właśnie rozwiązanie proponowała. AlinaS zawiodła nas w kilku sprawach, postąpiła niesoidnie, nieodpowiedzialnie, a nawet, co dziwi najbardziej, ze szkodą dla własnych interesów.
Ja jednak czułabym znaczny dyskomfort w takim rozwiązaniu. Samej mi się nie przelewa i wiem jak ciężko może być innym. Jednak decyzje w tej sprawie zostawię Cioteczkom od Foksi - jak zdecydują, tak będzie.

A wracając do sprawy odpłatności, to powiedzcie jak dograć szczegóły, żeby nie było podobnych problemów. Wet chce żeby mu zapłacić za zabieg więc wystawi fakturę, że zapłacono gotówką. I co na to AFN ? Czy i jeśli tak, to komu zwróci kase ?

Posted

elik napisał(a):
Kkanarekk, jako przyszły prawnik takie właśnie rozwiązanie proponowała. AlinaS zawiodła nas w kilku sprawach, postąpiła niesoidnie, nieodpowiedzialnie, a nawet, co dziwi najbardziej, ze szkodą dla własnych interesów.
Ja jednak czułabym znaczny dyskomfort w takim rozwiązaniu. Samej mi się nie przelewa i wiem jak ciężko może być innym. Jednak decyzje w tej sprawie zostawię Cioteczkom od Foksi - jak zdecydują, tak będzie.

Nie miej skrupułów....

AFN zwróci, mam nadzieję, że niedługo nie będzie tego problemu.

Posted

Agata69 napisał(a):
Chciałabym zgłosić malutka sunie do sterylki. Jak długa jest kolejka?

Nie ma kolejki.. problem jest ile zostało pieniędzy, Tweety się nie odzywa.

Posted

Soema napisał(a):
Nie ma kolejki.. problem jest ile zostało pieniędzy, Tweety się nie odzywa.

Szkoda, to był świetny pomysł.
Dajcoie znać jak cos będzie wiadomo. mała sunia, chora i niewysterylizowana, a chętnych żeby wspomóc jak na lekarstwo.