Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malagos napisał(a):to ja poczekam na decyzję..... Gosiu, nie ma takiej kwoty na razie w skarbonce. Quote
malagos Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wiem, ale tak sobie tu zaglądam........ Quote
zerduszko Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malagos napisał(a):Wiem, ale tak sobie tu zaglądam........ Mam nadzieję, ze niebawem będzie po co.... Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malagos napisał(a):Wiem, ale tak sobie tu zaglądam........ Gosiu, wysłałam maila żeby spytać ile jest kasy.. czekam. zerduszko napisał(a):Mam nadzieję, ze niebawem będzie po co.... Twoje posty mnie zawsze bardzo stresują :obrazic: Quote
zerduszko Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A nie motywują?? :hmmmm: Nie wiesz o co chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę :multi: Liczę, że jak akcja naprawdę ruszy, to nie będziesz musiała nikomu odpisywać, ze nie ma ;) Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Pewnie, że motywują.. ścigam dziś Zarząd o konto, grafika o grafikę:grins: i jeszcze.. coś tam. Ja sama nie podołam wszystkiemu..:roll: Quote
zerduszko Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nie wiem jak Ci pomóc, na moje pomysła nie licz ;) Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zerduszko napisał(a):Nie wiem jak Ci pomóc, na moje pomysła nie licz ;) To już wiem...:roll: :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wstawiam link do zdjęcia faktury - zamazałam mój adres no bo tak na forum to wiecie :) Rozi Tobie mogę na pw podać bez zamazania http://img52.imageshack.us/img52/4803/dsc0003n.jpg mam nadzieję, że jest w porządku Quote
rozi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Faktura w porządku. Na PW to mi podaj konto lecznicy. Refundacja 60% to 360zł. Quote
rozi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Przelew wykonany, proszę o potwierdzenie, że pieniążki dotarły. Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dotarły - przepraszam za zwłokę w potwierdzeniu, ale wyleciało mi z pustego łba :oops: DZIĘKI!!! Quote
elik Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Soema napisał(a):...Ja sama nie podołam wszystkiemu..:roll: Gdzieś Ci to już mówiłam (chyba w e-mailu), ale powtórzę - na mnie możesz liczyć. Jeśli będzie potrzebny ktoś do czarnej roboty - jestem :) Quote
malagos Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 to ja rezygnuje z kolejki, w której sie ustawiłysmy z Hesią. Zebrałam pieniądze na bazarku i sunia pojedzie na sterylizację za wspólną kasę. Quote
elik Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Soema, bardzo przepraszam za zamieszanie. Niestety AlinaS jest nie do pokonania. Widzę to, po kilkustronnicowej wymianie zdań na wątku Foksi. [FONT=Times New Roman]Jeszcze kilka dni temu AlinaS w rozmowie telefonicznej obiecała mi, że poprosi wetkę o wystawienie duplikatu faktury, którą rzekomo wysłała 29.01. do AFN, a która do dziś nie dotarła. Wczoraj w jednym z postów stwierdziła, że już dawno powiedziała enii i mnie, że sprawa faktury jest zamknięta, że wetka nie zamierza nic w tej sprawie więcej robić.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nic takiego od AlinyS nie słyszałam i nie sądzę, żeby słyszała to enia, bo powiedziałaby mi to tym. Gdyby tak było, to po pierwsze nie starałabym się o uzyskanie częściowego zwrotu kosztów, bo wiem, że bez faktury nie jest to możliwe, a po drugie nie prosiłabym o duplikat, a AlinaS nie obiecałaby, że o niego wystąpi.[/FONT] [FONT=Times New Roman]AlinaS cały czas utrzymywała nas w przekonaniu, że sprawa faktury jest w trakcie załatwienia. A to, że ją już wysłała, a to, że zwróci się do wetki o wystawienie nowej. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest mi okropnie przykro, że z powodu naszych perturbacji zatrzymana była kolejka w odpłatnościach.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bardzo przepraszam. Wiem, że niczego o nie załatwi, ale proszę mi wierzyć, że gdybym przypuszczała, że AlinaS tak długo będzie nas zwlekać i w efekcie niczego nie załatwi, sama wycofałabym się z kolejki.[/FONT] Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 elik napisał(a):Soema, bardzo przepraszam za zamieszanie. Niestety AlinaS jest nie do pokonania. Widzę to, po kilkustronnicowej wymianie zdań na wątku Foksi. Czyli AlinaS sama chce zapłacić za tą streylkę? To się chwali... Quote
Soema Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zerduszko napisał(a):Czyli AlinaS sama chce zapłacić za tą streylkę? To się chwali... Ja bym napisała, co myślę ale po co tu dym. To jest bardzo nieodpowiedzialne i podejrzane zachowanie. Napiszę do Tweety ile w takim razie zostało pieniędzy na AFN. Ellik, na następny raz będziemy wszyscy mądrzejsi. Quote
elik Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 zerduszko napisał(a):Czyli AlinaS sama chce zapłacić za tą streylkę? To się chwali... Kkanarekk, jako przyszły prawnik takie właśnie rozwiązanie proponowała. AlinaS zawiodła nas w kilku sprawach, postąpiła niesoidnie, nieodpowiedzialnie, a nawet, co dziwi najbardziej, ze szkodą dla własnych interesów. Ja jednak czułabym znaczny dyskomfort w takim rozwiązaniu. Samej mi się nie przelewa i wiem jak ciężko może być innym. Jednak decyzje w tej sprawie zostawię Cioteczkom od Foksi - jak zdecydują, tak będzie. A wracając do sprawy odpłatności, to powiedzcie jak dograć szczegóły, żeby nie było podobnych problemów. Wet chce żeby mu zapłacić za zabieg więc wystawi fakturę, że zapłacono gotówką. I co na to AFN ? Czy i jeśli tak, to komu zwróci kase ? Quote
zerduszko Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 elik napisał(a):Kkanarekk, jako przyszły prawnik takie właśnie rozwiązanie proponowała. AlinaS zawiodła nas w kilku sprawach, postąpiła niesoidnie, nieodpowiedzialnie, a nawet, co dziwi najbardziej, ze szkodą dla własnych interesów. Ja jednak czułabym znaczny dyskomfort w takim rozwiązaniu. Samej mi się nie przelewa i wiem jak ciężko może być innym. Jednak decyzje w tej sprawie zostawię Cioteczkom od Foksi - jak zdecydują, tak będzie. Nie miej skrupułów.... AFN zwróci, mam nadzieję, że niedługo nie będzie tego problemu. Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Chciałabym zgłosić malutka sunie do sterylki. Jak długa jest kolejka? Quote
Soema Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Agata69 napisał(a):Chciałabym zgłosić malutka sunie do sterylki. Jak długa jest kolejka? Nie ma kolejki.. problem jest ile zostało pieniędzy, Tweety się nie odzywa. Quote
Agata69 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Soema napisał(a):Nie ma kolejki.. problem jest ile zostało pieniędzy, Tweety się nie odzywa. Szkoda, to był świetny pomysł. Dajcoie znać jak cos będzie wiadomo. mała sunia, chora i niewysterylizowana, a chętnych żeby wspomóc jak na lekarstwo. Quote
Recommended Posts