Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia w poniedziałek miała zabieg, już czuje się dobrze. Faktycznie była szczenna. Prawdopodobnie z niedożywienia płód był zdeformowany. Zacytuję część wypowiedzi koleżanki, która odwiedziła Foksię i rozmawiała z AlinąS
"[FONT=MS Shell Dlg 2]wetka na poczatku myslala ze to ropomacicze jakies takie baloniki zobaczyla
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]i okazalo sie to zdeformowane plody
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]i powiedziala ze usunela cala macice z tym"[/FONT]
Ten zabieg prawdopodobnie uratował suczce życie.
Jak już pisałam, zabieg kosztował 200 zł. Faktura będzie wystawiona na AFN - Alina jedzie po nią dzisiaj.
Proszę o informację czy potrzebny jest skan tej faktury i jeśli tak, to czy wysłać go razem z fakturą na warszawski adres AFN czy na jakiś inny adres.
Jeśli AFN pokryje całość zabiegu, zwrócimy na konto tyle, ile uznacie za stosowne.
Bardzo dziękujemy za wsparcie :)

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']Elik napisałam maila :) żeby zakończyć tę sprawę, chciałabym żeby Agata i Elik zwróciły po 50zł za zabieg do świnki.
Bardzo dziękuję.
Maila nie odczytałam, nie zdążyłam - poszedł na skrzynkę w pracy, a ja musiałam szybko wyjść. Bardzo proszę Soema o przesłanie go na mój domowy mail - elsia7@interia.pl
Przepraszam za kłopot. Może było to wyjaśnione w mailu, ale nie odczytałam go, proszę o info czy mam wpłacić już teraz, czy po zapłaceniu całości przez AFN

AlinaS wkleiła skan faktury na wątku Foksi. Spróbuje go tu skopiować ale nie wiem czy będzie czytelny

Wygląda na to, koszt że zabiegu wyniósł 214,- zł, nie 200. Jeśli trzeba wpłacimy do AFN 64,- zł :)
Już wiem czemu 214,- zł. Wystawienie faktury spowodowało "podwyżkę" . Wetka jest VAT-owcem i musiała doliczyć podatek VAT.
Oryginał faktury wysłany jest na adres AFN.
Czy ten skan jest wystarczająco czytelny ?

Posted

Chciałam zgłosić sunie która jest u mnie w DT,przygarnięta z ulicy.Jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/175260-Wyrzucona-niepotrzebna-suczka-Hana-szuka-kochajacego-domu

Jak na razie zorganizowany jest bazarek na sterylkę dla Hany (http://www.dogomania.pl/threads/178791-Niesamowity-bazarek-dla-niesamowitej-HANY-Do-20-02-2010r),który trwa do 20.02,jeżeli uda się wylicytowac wszystko z bazarku będzie ok.70 zł.Ja od siebie dorzucę 50 zł,co daje nam ok.120zł.Koszt sterylizacji będzie wynosił ok.200zł.
Dokładnie będę musiała jeszcze się wszystkiego dowiedzieć jak będą już jakieś pieniążki.

Posted

[quote name='Soema']Elik napisałam maila :) żeby zakończyć tę sprawę, chciałabym żeby Agata i Elik zwróciły po 50zł za zabieg do świnki.[/QUOTE]
Soema, czy po wymianie kilkunastu korespondencji (także mailowych) trwających ponad dwa tygodnie mogę prosić o konkretną odpowiedź, czy dostaniemy dotację, czy nie ? Bo nie wiem jak mam traktować powyższą wypowiedź, która sugeruje jakobyśmy już dostały zwrot pełnej kwoty za sterylizację i teraz pow3innyśmy część zwrócić. Nie wiem jak Agata, ale ja nic dotychczas nie dostałam, poza obietnicami.

Posted

[quote name='elik']Soema, czy po wymianie kilkunastu korespondencji (także mailowych) trwających ponad dwa tygodnie mogę prosić o konkretną odpowiedź, czy dostaniemy dotację, czy nie ? Bo nie wiem jak mam traktować powyższą wypowiedź, która sugeruje jakobyśmy już dostały zwrot pełnej kwoty za sterylizację i teraz pow3innyśmy część zwrócić. Nie wiem jak Agata, ale ja nic dotychczas nie dostałam, poza obietnicami.[/QUOTE]
Amiga dostała już zwrot a wysyłała w podobnym terminie fakturę.
Tak jak pisałam, na koncie było 117zł, żeby pokryć Waszą fakturę, musicie wpłacić część i Agata musi część zwrócić.
AFN raczej nie założy..

Nie ma Tweety nie wiem jaki jest stan, nie wiem kto wpłacał. Ja nie odpowiadam za te zasady, nie jestem w stanie nic zrobić. Tweety ma zapchaną skrzynkę pw, wysłałam maila na adres z profilu. Nie dostałam odpowiedzi.
Tłumaczyłam, że ja to przejęłam ale pracujemy nad zupełnie nową akcją, umowę z AFN miała Aina, której nie ma od 2 miesięcy na dogo.

Posted

Już wszystko wiem - mamy u missieek do sterylizowania 8 suczek z Olkusza :mdleje: Collie i drobnica - proszę o dofinansowanie choć części z nich bo to nie da się inaczej bez pomocy :( a idzie wiosna i strach pomyslec jak one zaczną cieczkować...

Posted

Proponuję dofinansowanie czterech póki co. Czekam na faktury, możesz nie przysyłać, tylko wklej skany. Pamiętaj, żeby na fakturze było wyraźnie napisane, że sterylka i że suka bezdomna.
.

Posted

[quote name='Soema']Elik w mailu podałam do siebie numer telefonu, możemy się tak skontaktować?[/QUOTE]
Bardzo dziękuję, wiele mi wyjaśniłaś :)
Przepraszam, że się niecierpliwiłam, ale po prostu nie wiem co i jak mam robić, a wetka czeka.
Powodzenia w nowym przedsięwzięciu, jeśli będę mogła być pomocna, z chęcią się przyłączę.

Posted

[quote name='elik']Bardzo dziękuję, wiele mi wyjaśniłaś :)
Przepraszam, że się niecierpliwiłam, ale po prostu nie wiem co i jak mam robić, a wetka czeka.
Powodzenia w nowym przedsięwzięciu, jeśli będę mogła być pomocna, z chęcią się przyłączę.[/QUOTE]
Elu, dostałam maila od Agnieszki_Mazury (do niej idą faktury), że nie doszło nic oprócz faktury Amigi.
Macie już numer faktury i konto, miałaś mi maila wysłać :)

Posted

Soema, poproś moda, żeby przypisał Ci ten wątek, o ile nadal będziesz na nim pracować. Zmienisz sobie pierwszy post i będziesz mogła aktualizować.

Posted

[quote name='rozi']Soema, poproś moda, żeby przypisał Ci ten wątek, o ile nadal będziesz na nim pracować. Zmienisz sobie pierwszy post i będziesz mogła aktualizować.[/QUOTE]
Wątki będą nowe, bo wszystko się zmieni, oprócz celu. Tu by trzeba było wszystko zmieniać..
Niech zostanie w historii.

Posted

[quote name='Soema']Elu, dostałam maila od Agnieszki_Mazury (do niej idą faktury), że nie doszło nic oprócz faktury Amigi.
Macie już numer faktury i konto, miałaś mi maila wysłać :)[/QUOTE]
Rozmawiałam z AlinąS i prosiłam o nowa fakturę - na tamtej nie było numeru konta. Będzie wystawiona w poniedziałek i AliaS ponownie wyśle ją na adres AFN.
Też uważam, że nowy watek będzie lepszym rozwiązaniem.

Posted

[quote name='elik']Rozmawiałam z AlinąS i prosiłam o nowa fakturę - na tamtej nie było numeru konta. Będzie wystawiona w poniedziałek i AliaS ponownie wyśle ją na adres AFN.
Też uważam, że nowy watek będzie lepszym rozwiązaniem.[/QUOTE]
A czy tamtą fakturę AlinaS wysłała?

Posted

Soema napisał(a):
A czy tamtą fakturę AlinaS wysłała?

Twierdzi, że tak. Zaraz podeślę Ci mailem nr tej faktury. Może ją maja, a nie kojarzą, że to o nią właśnie chodzi.