rozi Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ja może wyjaśnię jeszcze dwie sprawy: 1. Refundacja przeznaczona jest tylko dla Uczestników, ponieważ istnieje, jak wiadomo, ogólna Sterylkowa Świnka, dla której konkurencją nie mamy zamiaru być. Ten wątek jest odnogą akcji Skarbonka. 2. Dyskusja, która zakończyła się niemiło na wątku głównym, w ogóle nie dotyczyła tematu ze względu na ostatni punkt zasad przyznania wsparcia, co dotarło do mnie z niejakim opóźnieniem i kosztowało mnie prywatnie parę groszy - gapowe się płaci (: No niestety, skołowana byłam ostatnio, to się więcej nie powtórzy. . Quote
Soema Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Czy ktoś ma kontakt z Ainą? Coś się stało? Od miesiąca nie ma jej na dogo... Quote
zerduszko Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='agata-air']Dziś ściągnęłam z ulicy ciężarną sunie. Jest w lecznicy. Nie mamy na sterylkę, nie mamy na hotel ale nie mogliśmy patrzeć jak zamrza na ulicy. Bardzo prosimy o pomoc :( http://www.dogomania.pl/threads/175448-CiAE-A-arna-roczna-sunia-na-ulicy-POMA-A Czy sterylka została wykonana? Quote
Soema Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 zerduszko napisał(a):Czy sterylka została wykonana? Tak, faktury jeszcze nie ma... Quote
enia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 prosze o pomoc w wysterylizowaniu ciężarnej foksi ze wsi... http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=postreply&t=177608 Quote
enia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 prosze o pomoc w wysterylizowaniu ciężarnej foksi ze wsi... http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=postreply&t=177608 Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Link nie działa. Poza tym prawdopodobnie nie ma już funduszy. Jesteś zapisana do skarbonki? Quote
elik Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Enia prawdopodobnie w sprawie tej samej suni, o pomoc dla której prosiłam na tym drugim wątku. Soema obiecała uwzględnić. Sunia jest obecnie w hoteliklu u AlinyS. Koszt sterylki określany jest na 200 - 250 zł. To link do wątku foksi. http://www.dogomania.pl/threads/177608-BiaA-ystok-Foksia-ze-A-niegu-juA-bezpieczna-jednak-prosi-o-wsparcie-na-hotel-i-sterylkAE Wsparcie bardzo potrzebne. Na razie na koncie foksi duży dług, a sterylka powinna odbyć się jak najszybciej z uwagi na to, że sunia jest w ciąży - w czasie cieczki błąkała się po polach ze zgrają amantów wokól. Gorąco prosimy o szybką pomoc. Quote
enia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 tak chodzi mi o foksie z ww. linku , dogo tak mi fiksuje że nic nie moge zrobić...... zerduszko ja nie jestem zapisana do skarbonki..... Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 elik napisał(a):Soema obiecała uwzględnić. Wiem, wiem ;) Tylko wiesz, najpierw muszą być faktury za dwie poprzednie sterylki, jednej ciagle chyba nie ma, druga dopiero się odbędzie. A nie dacie rady ją na "kreskę" wysterylizować? Czas się liczy... enia napisał(a):zerduszko ja nie jestem zapisana do skarbonki..... Szkoda, bo tam są fundusze. Quote
Soema Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Tu nie zostanie nam na pewno tyle pieniędzy.. Bo to są dwie sterylki aborcyjne, więc nie macie przywileju :( Może jest ktoś na wątku, kto wspiera skarbonkę Rozi i zgłosi ją? Quote
elik Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Soema napisał(a):Tu nie zostanie nam na pewno tyle pieniędzy.. Bo to są dwie sterylki aborcyjne, więc nie macie przywileju :( Może jest ktoś na wątku, kto wspiera skarbonkę Rozi i zgłosi ją? Soema, czy to odnośnie naszej foksi ? Tzn. że nie możemy liczyć na wsparcie ? Quote
Soema Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 elik napisał(a):Soema, czy to odnośnie naszej foksi ? Tzn. że nie możemy liczyć na wsparcie ? Nie mamy jednej kwoty sterylki, wysłałam pytanie i czekam.... Quote
zerduszko Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Soema napisał(a):Nie mamy jednej kwoty sterylki, wysłałam pytanie i czekam.... Juz się zdenerwowałam :lol: Jak an pocz. prowadząca akcję spowalniała wszystko, tak teraz odwrotnie :/ Zagróź, że nie będzie zwrotu ;) Quote
Soema Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 zerduszko napisał(a):Juz się zdenerwowałam :lol: Jak an pocz. prowadząca akcję spowalniała wszystko, tak teraz odwrotnie :/ Zagróź, że nie będzie zwrotu ;) Tak zrobię, bo to chyba 4 tygodnie minęły ;/ zaraz sprawdzę.. Może im zwrot niepotrzebny skoro się nie upominają.. Ellik w śwince jest 571zł 200zł na pewno na Pume idzie od Agamiki, nie wiem ile kosztowała sterylka suki agaty-air i czy wpłacą w zamian "grosz" na sterylki.. A wy nie macie czasu, trzeba ciąć szybko, założyć kasę, a potem kombinować. Agata-air ma zapchaną skrzynkę.. na wątku też nie ma odpowiedzi. Quote
agata-air Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Somea wróciłam do świata żywych. Fakturka wysłana dwa dni temu... Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 agata-air napisał(a):Somea wróciłam do świata żywych. Fakturka wysłana dwa dni temu... Dlaczego nie ma skanu? Quote
agata-air Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nie wiedziałam, że jest potrzebny. Jutro mogę iść do wet żeby wydrukował drugą i zeskanować. Quote
elik Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Soema']T...Ellik w śwince jest 571zł 200zł na pewno na Pume idzie od Agamiki, nie wiem ile kosztowała sterylka suki agaty-air i czy wpłacą w zamian "grosz" na sterylki.. A wy nie macie czasu, trzeba ciąć szybko, założyć kasę, a potem kombinować... Sunia jest umówiona na zabieg na poniedziałek. Adres do faktury podany. Zrobimy wszystko, żeby uzbierać potrzebną kwotę, ale bardzo prosimy o wsparcie, bo oprócz sterylki sunia ma jeszcze sporo innych potrzeb :-( Agata-air, proszę napisz ile kosztowała sterylka Waszej suni. Przed zabiegiem musimy wiedzieć na jaka kwotę wsparcia możemy liczyć. Już wiem, że zabieg Foksi ma kosztować 200,- zł - [SIZE=2]tak podała AlinaS. [SIZE=2] Ja mogę założyć forsę, ale czy AFN będzie mógł wypłacić na moje konto ?[SIZE=2] Na fakturze będzie napisane, że zapłata nastąpiła gotówką. [SIZE=2]Wolę zapytać wcześniej, niż potem odkręcać - nie zawsze da się potem poprawić.[SIZE=2] Quote
Soema Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Elik, czyli Alina nic nie wyegzekwowała? Bardzo dużo, jak na małą, bezpańską sunie. Sterylka tamtej suki to 250zł, czyli zostaje 121zł, chyba że agata-air dorzuci się coś do Waszej sterylki, gdy dostanie zwrot. Co do zwrotu na prywatne konto, jest to możliwe, tylko nie wiem na jakiej zasadzie, bo to kiedyś Tweety z Ainą dogrywała. Tweety ma zablokowane pw, pisałam do niej na maila niedawno, ale jeszcze nie mam odpowiedzi. Quote
elik Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Soema napisał(a):Elik, czyli Alina nic nie wyegzekwowała? Bardzo dużo, jak na małą, bezpańską sunie... Początkowo mówiła 200-250, teraz zdecydowanie 200. Myślę, że nie bez znaczenia jest fakt, że to będzie sterylka aborcyjna. Serdecznie dziękujemy. Quote
agata-air Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Elik zapytała mnie na pw o koszt sterylki. Źle klinknęłam i napisałam jej, że 150zł ale faktura jest na 250zł. Ponieważ namotałam może byc tak, ze zapłacicie tylko 150zł z naszej faktury a reszta może być na Elik. O ile nadal podtrzymujecie zapłacenie tej faktury bo pojawiły się wątpilwości, wyjaśniłam ale jeszce odp. od Was nie mam :) Quote
Soema Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale jeśli faktura jest na 250 to tyle AFN przeleje, zobaczymy jak Elik ustali z faktura, bo gdy będzie na całość 200zł, to w śwince tyle nie ma. Wtedy Agata moglibyście wpłacić na AFN brakującą kwotę. :) Gdy ellik i reszta odkują się finansowo, obiecali wsparcie świnki. Następnym razem musimy bardziej dbać czy suki są pod opieką Fundacji, czy osób prywatnych, bo tworzą się zamieszania i niepotrzebne nerwy,.. Quote
agata-air Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Someo przepraszam za zamieszanie ale dogo chodzi jakby chciało a nie mogło co utrudnia przeczytanie czegokolwiek. Mi się nie odnawiają subskrycje a postów widzę 1/4 bo reszte przyspalania mi avatar itp Ponieważ FV jest przelewowa na konto weta to ciężko będzie to przeskoczyć ale pokombinujemy, najwyżej z własnego dorzuce ile tam będzie brakowało (no cóż za pomyłki się płaci). Co do suni: do zbiórki jest użyczone konto i tyle. Miesięcznie 400zł za hotel a wpłat nie ma żadnych więc jak do tej pory płace z własnych (no pożyczonych właściwie;p). Cięzko więc powiedzieć, że jest "dokładnie" pod opieką Fundacji. Quote
Recommended Posts