anawa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ja ich nie odróżniam, cholera jasna. Jak leży, to nie widać, czy Kacper, czy Kaja............ Fiks, możesz podpisywać te zdjęcia? Quote
Fiks Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jasne :) Nie ma sprawy. Po wyżej na pierwszym zdjęciu jest Kaja, a na pozostałych Kacper. A Tu: http://www.dogomania.pl/threads/174842-Cztery-razy-TAK.-Psia-arystokracja-w-schronisku-zjawiskowe-owczarki.?p=14962753&viewfull=1#post14962753 Dwa pierwsze to Kacper, reszta to foty Kajki ;) Quote
anawa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dzięki, Fiks............Jezu, jakie one są piękne................... :kiss_2: Quote
pinkmoon Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Oj, jak długo nikt tu nie zaglądał! Mam super wiadomości. Kacper wygląda i czuje się wspaniale. Ma piękną sierść, trochę przytył - niedużo, żeby nie obciążać stawów, ale nie jest już taki zachudzony jak kiedyś. Psychicznie jest świetnie, rozmiziany i rozmarzony, pozostał wielkim misiakiem domagającym się pieszczot. Ale największym zaskoczeniem jest jego świetna kondycja fizyczna! Kacperski nie bierze teraz żadnych leków przeciwbolowych, wózek stoi w kącie, a chłopak zasuwa na trzech łapach jak nowy! Patrząc na to co było zimą, nikt by się tego nie spodziewał. Oczywiście nie biega jak wariat i nie dotrzymuje kroku Kajce ;) ale daje sobie sam radę, jak na jego wiek i diagnozy wetów sprzed pół roku jest rewelacja! Quote
akucha Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Absolutne psie cudo!!!! Brawo opiekunowie! Quote
pinkmoon Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Boże, jak ja go sobie przypomnę zimą w schronisku, jak leżał jak jakaś szmata w kącie izolatki, chudy, śmierdzący, z zakrwawionym kikutem, jak nie chciał nawet z ręki jeść mokrego żarcia, jak nie mógł przejść paru metrów nawet podtrzymywany pod brzuchem, jak złapał po amputacji jeszcze zapalenie płuc i wet dawał mu parę dni aż się skończy... No po prostu nie wierzę, to jeden z tych psich cudów, kiedy miłość i opieka, a przede wszystkim domowe warunki, zawracają psa niemal w ostatniej chwili z TM. Quote
brazowa1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Az sie nie chce wierzyć!!! Cóż-miłość,zaangazowanie,Kacper zrozumiał,że ma po co zyć! Mądry piesek (chociaz owczar;) Quote
Cantadorra Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Super, tak bardzo się cieszę!!! Kacper, jesteś piękny! Quote
anawa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='brazowa1'] Mądry piesek (chociaz owczar;) Brazowa1, co to znaczy??? :crazyeye: :mad: Quote
nataliar Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witam Wszystkich :lol: Oto najnowsze zdjęcia Kai & Kacpra (z pażdziernika 2010). Jeśli Fiks w końcu zreflektuje się i odiwedzi swoich podopiecznych wraz ze swoją lunetą fotograficznę wstawimy K&K w wersji zimowej:evil_lol: Quote
Fiks Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Witamy, witamy :lol: Góra zasypana nie dojadę :placz: Quote
łolkiee Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 UWAGA!! Poszukuję osoby z Lęborka lub bywającej-przejeżdżającej w tamtych okolicach. Potrzebna wizyta przedadopcyjną dla Sary. Jeśli możesz pomóc lub znasz kogoś z tamtych okolic napisz do mnie PW. Dziękuję i przepraszam za offa Quote
nataliar Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Góra zasypana nie dojadę :placz:[/QUOTE] Nie kłam:angryy: wszystko odśnieżone.....Kacper ze swoim dyliżansem zrobił porządek ze śniegiem :lol: nadciągaj!!!!!! Quote
Fiks Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dobrze, przyjadę w następnym roku :megagrin: Quote
brazowa1 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Fiksowa, może Ciebie trzeba zaszantazować? Albo pokonasz górę albo 40 kotow z Twojego podpisu na tymczas. Wybieraj. Quote
Fiks Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wybrałam :p 40 kotów. Moja Alfa troskliwie się nimi zaopiekuje :-P Podobno ceny za skórkę z kotećka idą w górę :evil_lol: Quote
nataliar Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 I wyszło szydło z worka:angryy: już wiadomo, kto na allegro sprzedawał kocie skórki!!!!!! :mad: Quote
Kana Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ciotka koniecznie jedz! Muszę koniecznie obejrzeć nowe zdjęcia tej przepięknej pary :loveu: Quote
nataliar Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czekamy nadal z utęsknieniem na ciotkę Fiks...a tu lipa:placz:....odwilż przyszła i już zdjęcia nie będą takie fajne. Kaja & Kacper:cool3: Quote
Recommended Posts