Fiks Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 anawa napisał(a):Komu? Kierowniczce, czy fiks? Kierowniczce :evil_lol: Ja jestem grzeczna :eviltong: Quote
anawa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Znów miałam dzisiaj dwa telefony w sprawie adopcji...... :) Quote
Fiks Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 anawa napisał(a):Znów miałam dzisiaj dwa telefony w sprawie adopcji...... :) To dobrze, to bardzo dobrze, szybciutko pójdą do domu :) Quote
anawa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Kana']O kogo ? /QUOTE] Silva i Silver.............. Quote
Fiks Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Kana']O kogo ? Jak tam Kacper?[/QUOTE] Jest w depresji :( Jutro jadę do Dąbrówki to zajrzę do chłopaka. Quote
pinkmoon Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Koniecznie, wymiziaj go ode mnie! :) i pokarm z ręki, niech coś zje biedaczek. Porobisz mu fotki? Quote
Fiks Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Kacper nadal jest w depresji :( Musiałam razem z Adamem wyprowadzić Kacpra na spacer. Je tylko z ręki, Adam go karmił. Fotek nie robiłam. Quote
pinkmoon Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 A jak się czuje fizycznie? jak sobie radzi? Quote
Fiks Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nie chodzi! Leży. Wet powiedział, że musi chodzić. A on nie je, nie pije i leży. Adam powiedział, że Kacprowi nie popuści. Na spacerze ja trzymałam go za smycz, a Adam za tyłek. I tak go pchał do przodu, że biedak nie nadążał przebierać przednimi łapami :) Quote
Fiks Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie. Ale trzeba przemywać mu świeżą ranę po amputacji łapy. Nie wiem czy ci ludzie są na to przygotowani. I to chyba wet ma zadecydować kiedy zabiorą Kacpra do domu. Quote
Kana Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No chyba są ? Bo tylko do takiego domu byście je wydali prawda? Jeżeli na prawdę je chcą to żadna przeszkoda nie będzie dla nich problemem. Quote
anawa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Tego się bałam jesli chodzi o Kacpra............. Niestety nie ma gwarancji, że w domu mu się poprawi (patrz wątek Pirata). A jak tam z telefonami o Silvę i Silvera? Coś konkretnego? Quote
Fiks Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No wiesz, ja jestem tylko wolontariuszką w schronisku :evil_lol:, także to ode mnie nie zależy. Ale widziałam dziewczynę, które chce adoptować owczary i wygląda na bardzo fajną osobę. A w schronisku opiekują się Kacprem jak tylko mogą. Adam pracownik, ostatnio nie spał dwie noce bo czuwał przy nim. Pozostaje tylko trzymać kciuki za Kacperka. Quote
anawa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Wiesz, że ja trzymam kciuki baaaaardzo mocno. Za wszystkie owczary i nie tylko. A przy okazji: co z Playboyem? Czy juz gada po niemiecku? Quote
Fiks Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='anawa']Tego się bałam jesli chodzi o Kacpra............. Niestety nie ma gwarancji, że w domu mu się poprawi (patrz wątek Pirata). A jak tam z telefonami o Silvę i Silvera? Coś konkretnego?[/QUOTE] Nie bij, nie pytałam :oops: Silva siedzi, a Silver po kastracji jest w hoteliku. Quote
Fiks Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='anawa']Wiesz, że ja trzymam kciuki baaaaardzo mocno. Za wszystkie owczary i nie tylko. A przy okazji: co z Playboyem? Czy juz gada po niemiecku?[/QUOTE] Jeszcze gada po polsku, ale widziałam u niego w boksie ksiązeczkę mini rozmówki polsko-niemieckie :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Tak, decyzję o tym kiedy wydać Kacpra podejmie wet. Ludzie wiedzą o tym jakiej opieki będzie wymagał. Wiecie co, cały czas się boję że oni się wycofają jak go zobaczą :( bo z tego co mi się kojarzy, to oni go jeszcze nie oglądali na żywo po tym wypadku, a wygląda naprawdę fatalnie... :( Quote
pinkmoon Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 na razie nie mamy żadnych wiadomości (czyli to w sumie dobrze, gdyby np.bardzo się pogorszyło to daliby nam znać). jutro będziemy u niego. Quote
Fiks Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Najświeższe wiadomości: Kacper próbuje sam wstawać! :) Quote
pinkmoon Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 już my z nim jutro powstajemy :evil_lol: Quote
Recommended Posts