Jump to content
Dogomania

Cztery razy TAK. Psia arystokracja w schronisku, zjawiskowe owczarki.

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chodzi! Leży. Wet powiedział, że musi chodzić. A on nie je, nie pije i leży. Adam powiedział, że Kacprowi nie popuści.
Na spacerze ja trzymałam go za smycz, a Adam za tyłek. I tak go pchał do przodu, że biedak nie nadążał przebierać przednimi łapami :)

Posted

Chyba to byłoby najlepsze rozwiązanie. Ale trzeba przemywać mu świeżą ranę po amputacji łapy. Nie wiem czy ci ludzie są na to przygotowani. I to chyba wet ma zadecydować kiedy zabiorą Kacpra do domu.

Posted

No chyba są ?
Bo tylko do takiego domu byście je wydali prawda?
Jeżeli na prawdę je chcą to żadna przeszkoda nie będzie dla nich problemem.

Posted

Tego się bałam jesli chodzi o Kacpra............. Niestety nie ma gwarancji, że w domu mu się poprawi (patrz wątek Pirata).
A jak tam z telefonami o Silvę i Silvera? Coś konkretnego?

Posted

No wiesz, ja jestem tylko wolontariuszką w schronisku :evil_lol:, także to ode mnie nie zależy.
Ale widziałam dziewczynę, które chce adoptować owczary i wygląda na bardzo fajną osobę.
A w schronisku opiekują się Kacprem jak tylko mogą. Adam pracownik, ostatnio nie spał dwie noce bo czuwał przy nim. Pozostaje tylko trzymać kciuki za Kacperka.

Posted

[quote name='anawa']Tego się bałam jesli chodzi o Kacpra............. Niestety nie ma gwarancji, że w domu mu się poprawi (patrz wątek Pirata).
A jak tam z telefonami o Silvę i Silvera? Coś konkretnego?[/QUOTE]

Nie bij, nie pytałam :oops: Silva siedzi, a Silver po kastracji jest w hoteliku.

Posted

[quote name='anawa']Wiesz, że ja trzymam kciuki baaaaardzo mocno. Za wszystkie owczary i nie tylko. A przy okazji: co z Playboyem? Czy juz gada po niemiecku?[/QUOTE]

Jeszcze gada po polsku, ale widziałam u niego w boksie ksiązeczkę mini rozmówki polsko-niemieckie
:evil_lol:

Posted

Tak, decyzję o tym kiedy wydać Kacpra podejmie wet. Ludzie wiedzą o tym jakiej opieki będzie wymagał.
Wiecie co, cały czas się boję że oni się wycofają jak go zobaczą :( bo z tego co mi się kojarzy, to oni go jeszcze nie oglądali na żywo po tym wypadku, a wygląda naprawdę fatalnie... :(