Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lorena w niedzielne przedopołudnie :) pogoda była piękna, cudne słoneczko, lekki mrozik, psica szalała w śniegu, a mnie po chwili aparat wysiadł :/

pierwsze próby fot pt"makro"

Posted

źle wykadrowałam z pośpiechu :oops: :oops:

dosyć dziwna pozycja hihihi :shock:

rzecz jasna standardowy patataj musi być

a oto moje nieudolne próby zdjęć makro

i taki spontan

wiecie kochani u nas jedyne -20 stopni .....

Posted

hehe proszę się nie śmiać wiecie jak to z tymi moimi fotkami jest hihihi

Fakt te fotki czarno białe mi si trochę jeszcze prześwietlaja , muszę jakoś to wykombinować :)

Posted

Ciesz sie, że w ogóle masz labradora haha ja mam czarną plamę ;)
Fotografowanie na śniegu wcale nie jest takie proste. Dziś próbowałam zrobić zdjęcie wronom. Raz że strasznie płochliwe bestie, a dwa że czarne jak smoła. Na 100 zrobionych zdjęć może 3 są warte pokazania haha No ale czegoś sie nauczyłam ;)
Niestety dodo tak muli, że nie wstawię ich w tym stuleciu.

Posted

trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :) staram się robić foty kiedy tylko mam czas, ale z tym to u mnie kiepsko a co za tym idzie jakość zdjęć do kosza ...;

Posted

http://lh5.ggpht.com/_OgHPibcp0OA/S1w3O0XxGQI/AAAAAAAABnc/SHQ1VzneAwU/s512/DSCN1201.jpg uśmiechają się oboje, ładnie się ustawili
http://lh6.ggpht.com/_OgHPibcp0OA/S1w3O5Umt1I/AAAAAAAABnk/6iCSYmrPC9I/DSCN1206.jpg patataj ładnie przez ścieżkę
http://lh3.ggpht.com/_OgHPibcp0OA/S1w79L0K5DI/AAAAAAAABnw/-mlFu3aNCi4/DSCN1214.jpg słodko zasnęła na poduszce

ciemny pies na śniegu o faktycznie nie ława sprawa do zdjęć

Posted

Iss napisał(a):
taaa mnie często wychodzi czarny zamiast czekoladowego ....

hehe powiem Ci tak jak Magda :) ciesz sie że w ogóle psa widać a nie plame :)
mnie Kala na śniegu doprowadza do szału :( tylko że my z TŻ fotki robimy w RAW i potem bardziej obrobić to można w PS balans bieli pozmieniać, pokombinować ze światłem i z doświadczenia już wiem że lepiej zrobić trochę zbyt ciemne zdjęcia niż za jasne :( ciemne rozświetlisz a z zajasnymi nie zawsze dorzucanie cienia i ściemnianie da rade zrobić :(
więc zawsze koleżanek psy najpiekniej mi wychodzą :) a nad Kalą zawsze muszę ze światłem pokombinować :)

Posted

szał to dopiero musi być z białym psem w zimie hihihi

Cóż z braku czasu jakość moich zdjęć wciąż doprowadza mnie do szału :( ale jakoś to będzie.

Wiecie jak u nas zimno :(((((

Posted

Iss napisał(a):
szał to dopiero musi być z białym psem w zimie hihihi

ano !! na wcześniejszym spacerze tydzień temu była biała terierka tylko maskę ma brązową :) jak stała koło Kali na śniegu to miałam niezłą jadę z wywołaniem tego :) bo albo Kala była plamą albo tamta zleała mi się ze śniegiem :)
najfajniej to biszkopty wychodzą :) tudzież nasza red merle gwiazda ausiie :)

Posted

taaa ja zawsze miałam problem z ufoceniem czekoladowej Lory i białej Soni goldenki ;/ one razem zawsze wywoływały mega mieszankę hihi

Posted

hihih odezwała się ta co robi ich tyle robi :p oj ciocia ciocia przyganiał kocioł garnkowi :P hihi
wiecie chory powinien w łóżku leżeć, a nie z aparatem ganiać :P
a teraz tak na poważnie to korzystając z okazji że siedzę w domu postanowiłam tochę przysiąść do książek i tym oto sposobem poranek spędziłam z "owieckami" i diagnostyką hehehe

Posted

w wolnej chwili pobawiłam się aparatem .... z wielu fotek tylko kilka jestem w stanie przełknąć ...

moje jamnicze słodkości

nochalek

i dziefffcynki
niostre :/