Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ewelcia
Jestem tak zalatana że ledwo żyję. Dziś jeszcze zakupy i pakowanie prezentów. Bede miała więcej luzu w święta ;) Wreszcie odsapnę i pójdę z małą na spacer, bo zaniedbałam ją troszkę ostatnio.

Trzymajcie sie kochane

Chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego na Święta, spokoju, optymizmu i zdrowia. Przytul i wycałuj ode mnie Twoje dziewczyny. Buziaki

Posted

Słońce ja też zalatana, sama wiesz wciąż praca, nauka dom, na szczęście mam wolne w przerwie święta- sylwester więc trochę odsapnę i będę miała czas na przeczytani eksiążki, nauczenie się czegoś i jakiś dłuuuugi spacer z psicą może w końcu odwiedzimy lewki :))

Całujemy dziewczyny , ściskam mocno, na pewno pomyślimy o Was wieczorkiem przy choince: )

Posted

hehe , że taka śmieszna jest? :)

No cóż, może nie powinnam tak mówić ale nikt nie potrafi tak poprawić mojego humoru jak to małe psisko :)

Posted

Iss napisał(a):
hehe , że taka śmieszna jest? :)

taka słodka z rozczulającym uśmiechem czającym się w kącikach i w oczach:)

Iss napisał(a):
No cóż, może nie powinnam tak mówić ale nikt nie potrafi tak poprawić mojego humoru jak to małe psisko :)

ja mam podobnie, psy mają te niepowtarzalne zdolności

Lorena ma dzisiaj urodziny?

Posted

tak moje psy zawsze poprawiają humor, zwłaszcza Lorena ma niezwykły dar - ona idealnie rozpoznaje stany mojego ducha i wie kiedy ma użyć tych magicznych iskierek żeby mnie podbudować, wie także kiedy trzeba położyć łeb na ramieniu żeby wesprzeć, ona to wie, nie wiem jak i skąd, ale ona to wie.

25 grudnia Lorena skończyła 2 lata :)

Posted

A dziękujemy bardzo :) to niesamowite jak bardzo ten czas leci, ledwo co ją przywiozłam - małą 8tygodniową, a tutaj już taka wielka pannica :)

Posted

dziękujemy!
Strona jest dopiero w budowie, byłabym wdzięczna za szczere słowa ewentualnej krytyki , bo to dopiero moja pierwsza strona ....

Posted

Bardzo lubię widoki z tej polany, nie dosyć że jest ogromna to jeszcze pięknie widać obrzeża miasta :)

Cieszę się, że stronka się podoba, co do textów to bardzo lubię pisać "artykuły" swoje przemyślenia odnośnie psiego świata :) tak też co jakiś czas opisuję to co mogę zobaczyć podczas swojego wolontariatu, a teraz już praktykach w lecznicy .

Posted

Lorka uwielbia kąpiel , nie ważne czy w rzece czy w wannie ) nie raz się kładzie w wannie i ani myśli wstać :)
Jamnicze łapeczki są przekochane :) uwielbiam te pomarszczone, króciutkie łapeczki :)