Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gusia, ten mój osiołek właśnie do takich celów używa frisbee ..... zresztą Kinia sama wie jak na żywo wygląda zainteresowanie Loreny frisbee.
tina i irish , taaa na tej ddrugiej focie wygląda jak nie mały głupek :PPP

Posted

Iss napisał(a):
tina i irish, taaa na tej ddrugiej focie wygląda jak nie mały głupek :PPP

a dla mnie wygląda cudownie, w biegu z zabawką, w dodatku jakość dobra i czekoladka urocza:loveu:

Posted

taaaa mój zwierz to zawsze jakąś oryginalną minę wykombinuje hihihihi

Kinia dziękujemy, mam nadzieję że uda się nam takie jeszcze tej zimy powtórzyć...

Posted

hehe też takie zKinią miałyśmyt wrażenie , w pewnym momencie rozróżniałyśmy je tylko dzięki apaszce Lorkowej ale po przyjrzeniu się widać spore różnice między nimi :) Lorena jest masywaniejsza:) ahhh piękne było to nasze spotkanie, biedny eM nie mógł się zdecydować którą sunię wybrać :)

Posted

[quote name='Iss'] biedny eM nie mógł się zdecydować którą sunię wybrać :)
Taaa a jego decyzje wyglądał tak:
1.Z siostrą Lorki walczył

2.Lorka zabierała mu zabawki, a on o nie walczył:)

Posted

gusia1972 napisał(a):
Kinia ta pierwsza fotka to mistrzostwo świata :) super ujęcie :) i do tego ostre :)

Mistrzostwo świata byłoby gdyby się odwrócili w moją stronę:lol:
dzięki:)

Posted

koledze to od tych zalotów to ogon odpadnie takie nim młynki robi :) ale Lorka dzielnie go uświadamia :)
a ta wywrotka to ... zapiera dech :) dobrze że labradory to wytrzymałe psiaki :) wstaną otrzepią się i gotowe do zabawy :)

Posted

Owszem Lorena jest twarda , Marco ma z nią przechlapane :P choć on jest uparty i wciąż próbuje.
Dziś kolejne spotkanie, prosto z egzaminu pobieglam po suńkę i na polanę żeby zdąrzyć na ich randewouz :)

Posted

dzięki :) staram się żeby coś było widać na tych moich fotach ale różnie to bywa ....

A egzamin spoczko :) jeszcze tylko jeden z chorób zwierząt i koniec semestru :)