lidia509 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cudowne psiaczki :) Uwielbiam czekoladki :D Quote
Iss Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Witamy! Przepraszamy za tak długą ciszę, ale brak czasu nas ogarnął ... Za to wracamy z wiosennymi fotkami :) Osiedlowe Walki Psów Bieg parami oj smutas zrobione przypadkiem hahahhaa max skupienie mój własny cane corso Quote
Migori Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No no no Lora ma śliczną koleżankę. Właściciele chcą ją wystawiać ? I obroża extra ;D Teraz mam fazę na skórą i szalenie mi sie ona podoba. Uściski dla Was laseczki Quote
Iss Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 noo pannica rośnie jak na drożdżach :) jeszcze nie są pewni czy będą ją wystawiać, aczkolwiek pracuje nad tym :)) Ta obroża skórzana jest bombowa, bardzo ją lubię no i moje dziewuszka wygląda mega poważnei i elegancko w niej :)) hehe Lorena własnie wróciła z kolejnej retrieverowej eskapany, jęzor ma do ziemi i właśnie nyna smacznie, a ja przeglądam focisze czy cokolwiek udało mi się złapać :) Quote
Iss Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Widok psicy od spodu Starsza ciotka pilnuje szczyla ekhem wszystko jasne biegieeeeeem wszyscy na jednego Quote
Iss Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 maluchy próbują dorównać starszemu towarzystwu jeden patyk wielu chętnych dupkiiii hehe rośnie rywal Marco Quote
Kinia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A jeszcze kiedyś marudziłaś, że nie macie z kim spacerować, a teraz takie tłumy;) Quote
Iss Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 nom kiedyś u nas pustka była, a teraz ruch:D i bardzo dobrze Quote
Iss Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Witajcie! Muszę pochwalić mojego łobuza. Zrobiłyśmy w piątek kontrolne RTG stawów i ku mojej uciesze Lorena jest zdrowa! W jej łapkach nie ma kompletnie nic niepokojącego :) Quote
Migori Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Łii tam dla mnie żadna nowość hehe wiedziałam że ma zdrowe łapeczki. Cieszę sie bardzo. Quote
Iss Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 taaa ciocia Madzia wiedziała, ale wiesz jak to z nadwrażliwością jest :)) taki oto mały piesek co w legowisku jamniorów śpi, a w jej wielkim spią jamniki :P mlecyk a tak btw wczoraj wieczór spędziliśmy tak : gwoli wyjaśnienia to tam na szarym końcu na scenie Happysad :) koncert bardzo fajny, udany, tylko trochę obolała jestem ale luz :) Quote
Migori Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Biedny, mały opuszczony piesio musi spać w takiej ciasnocie. A mlecyk bombowy... one tak fajnie teraz kwitną i tworzą żółte dywany na łące. No coś prześlicznego. No proszę wypuściłaś sie na koncert, no no. Wyskakałaś sie? Quote
Iss Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Owszem wypuściłam się na koncert z mężem i znajomymi :) całkiem przyjemnie było, fajnie posłuchać na żywo ulubionych kawałków zwłaszcza że klimat wtedy całkiem inny ... czy się wyskakałam ? hym może nie dosłownie, ale kark mnie boli .... Właśnie wróciłyśmy zLoreną ze spacerku i tym razem nie pokażę Wam Loreny ale za to kogoś kto stanął nam na drodze niestety jakość kiepska, bo dosyć daleko były i musiałam przećwiczyć mój sprzęcior kiedy tylko mnie zobaczyła stała w tej pozycji przez kilka minut, przeszłam całą ulicę po czym zawróciłam , a ona dalej stała w tej pozycji i na koniec takie cuś Quote
Iss Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 hehe więcej czasu mam dziś więc szaleję z fotkami gdzie ten patycek spadnie ? pokazujemy język Gajeczce , a tak na serio to LOrka jest mistrzynią dziwnych min biegnę jak szybko moge a teraz duszę Gajeczkę skoki przez przeszkody pozuję Quote
Migori Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://lh6.ggpht.com/_OgHPibcp0OA/S9xSPc1oFtI/AAAAAAAAB08/nyEexQLV9_k/s512/DSCN1681.jpg - Podoba mi sie. Masz w kolorze ? Quote
Iss Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 mnie też się ono podoba, ale niestety tylko czarno-białe , choć przyznam szczerze wolę zdecydowanie fotki tego typu bo mają moim zdaniem lepszy kilmat Quote
87dragon Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Piekne pieski :) oby były przy Tobie jak najdłuzej:) miałem jamniczke 16 lat ale niestety musialem uśpić a teraz mam labladorka:) Quote
Iss Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Także mam nadzieję, że dziewczyny będą ze mną jak najdłużej , choć zapewne przede mną i Tinulą już nie wiele czasu :( jednak od tylu lat jest naszym wiernym towarzyszem, zadziornym strażnikiem mieszkania i przyjacielem dorastających dzieciaków :) Właśnie Tina nauczyla mnie kochać zwierzęta , no i dzięki niej jestem totalnie zakręcona na punkcie jamniorów :) Lorena i prezencik od pańci glonojad :) oto kawałek naszego akwarium Quote
Iss Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 prezencik okazał się super zajęciem i mój niemięsożerny pies wręcz przyssał się do kości :))) co mnie bardzo ucieszyło, a co więcej ku mojej radości nie było sensacji brzuchowych :) także takie prezenciki będą częściej :) Quote
Iss Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Moja cekoladowa dupka na ringu w Częstochowie No i Lorena z Dożątkiem Quote
gusia1972 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Moja cekoladowa dupka na ringu w Częstochowie i jakie oceny zebrała czekolada ? :) Quote
Recommended Posts