Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Witamy!
Przepraszamy za tak długą ciszę, ale brak czasu nas ogarnął ...
Za to wracamy z wiosennymi fotkami :)
Osiedlowe Walki Psów

Bieg parami

oj smutas

zrobione przypadkiem hahahhaa

max skupienie

mój własny cane corso

Posted

No no no Lora ma śliczną koleżankę. Właściciele chcą ją wystawiać ?
I obroża extra ;D Teraz mam fazę na skórą i szalenie mi sie ona podoba.

Uściski dla Was laseczki

Posted

noo pannica rośnie jak na drożdżach :) jeszcze nie są pewni czy będą ją wystawiać, aczkolwiek pracuje nad tym :))

Ta obroża skórzana jest bombowa, bardzo ją lubię no i moje dziewuszka wygląda mega poważnei i elegancko w niej :))

hehe Lorena własnie wróciła z kolejnej retrieverowej eskapany, jęzor ma do ziemi i właśnie nyna smacznie, a ja przeglądam focisze czy cokolwiek udało mi się złapać :)

Posted

Witajcie!
Muszę pochwalić mojego łobuza. Zrobiłyśmy w piątek kontrolne RTG stawów i ku mojej uciesze Lorena jest zdrowa! W jej łapkach nie ma kompletnie nic niepokojącego :)

Posted

taaa ciocia Madzia wiedziała, ale wiesz jak to z nadwrażliwością jest :))

taki oto mały piesek co w legowisku jamniorów śpi, a w jej wielkim spią jamniki :P

mlecyk

a tak btw wczoraj wieczór spędziliśmy tak :
gwoli wyjaśnienia to tam na szarym końcu na scenie Happysad :)
koncert bardzo fajny, udany, tylko trochę obolała jestem ale luz :)

Posted

Biedny, mały opuszczony piesio musi spać w takiej ciasnocie.

A mlecyk bombowy... one tak fajnie teraz kwitną i tworzą żółte dywany na łące. No coś prześlicznego.

No proszę wypuściłaś sie na koncert, no no. Wyskakałaś sie?

Posted

Owszem wypuściłam się na koncert z mężem i znajomymi :) całkiem przyjemnie było, fajnie posłuchać na żywo ulubionych kawałków zwłaszcza że klimat wtedy całkiem inny ... czy się wyskakałam ? hym może nie dosłownie, ale kark mnie boli ....

Właśnie wróciłyśmy zLoreną ze spacerku i tym razem nie pokażę Wam Loreny ale za to kogoś kto stanął nam na drodze
niestety jakość kiepska, bo dosyć daleko były i musiałam przećwiczyć mój sprzęcior

kiedy tylko mnie zobaczyła stała w tej pozycji przez kilka minut, przeszłam całą ulicę po czym zawróciłam , a ona dalej stała w tej pozycji

i na koniec takie cuś

Posted

hehe więcej czasu mam dziś więc szaleję z fotkami

gdzie ten patycek spadnie ?

pokazujemy język Gajeczce , a tak na serio to LOrka jest mistrzynią dziwnych min

biegnę jak szybko moge

a teraz duszę Gajeczkę

skoki przez przeszkody

pozuję

Posted

mnie też się ono podoba, ale niestety tylko czarno-białe , choć przyznam szczerze wolę zdecydowanie fotki tego typu bo mają moim zdaniem lepszy kilmat

Posted

Także mam nadzieję, że dziewczyny będą ze mną jak najdłużej , choć zapewne przede mną i Tinulą już nie wiele czasu :( jednak od tylu lat jest naszym wiernym towarzyszem, zadziornym strażnikiem mieszkania i przyjacielem dorastających dzieciaków :) Właśnie Tina nauczyla mnie kochać zwierzęta , no i dzięki niej jestem totalnie zakręcona na punkcie jamniorów :)

Lorena i prezencik od pańci

glonojad :) oto kawałek naszego akwarium

Posted

prezencik okazał się super zajęciem i mój niemięsożerny pies wręcz przyssał się do kości :))) co mnie bardzo ucieszyło, a co więcej ku mojej radości nie było sensacji brzuchowych :) także takie prezenciki będą częściej :)

• 2 weeks later...