divia_gg Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 "Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley Quote
ewelinka_m Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 kaja555 napisał(a):ja jej robię też 1 allegro, ale razem z Czarnym i na świętokrzyskie, może coś zmienię Kaja na świetokrzyskie ogłaszać szkoda czasu :shake::shake: tu znalezienie dobrego domku graniczy z cudem :-( Quote
ewab Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Znalazło dom lwiątko Leoś, może znajdzie niedźwiedzica Luśka:) Quote
divia_gg Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 No naprawde niedzwiedzica - dosyc ze calkiem "wypasiona", to do tego jej futro przepiekne. Niedzwiedz polarny jak nic;) Quote
divia_gg Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 I do gory psiaki:) Moze ktos wypatrzy Quote
divia_gg Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Luska wczoraj miala dzien na pieszczoty - nie chciala dac mi odejsc. Ladnie przychodzi na zawolanie - no chyba ze jest naprawde konkretna akcja szczekania;) A Czarny z przychodzeniem gorzej...Ale uwierzccie mi lub nie - on nie umie merdac ogonem. Caasem mu tak drgnie, ale o helikopterze mozna zapomniec. Boshe on nigdy nie nauczyl sie cieszyc....A wiem, ze lubi jak przychodze, bo od razu wychodzi z budy i skacze przednimi nozkami na mnie zeby go glaskac.... Quote
divia_gg Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 No i przyjaciele do gory;) Siedzą 3 mrówki na drzewie i wkur..... Słonia: - Brudas! - Cwel! Słoń się zdenerwował i kopnął w drzewo, jedna mrówka spadła na słonia a dwie pozostałe krzyczą: - Ździchu! Uduś gnoja!!! Quote
divia_gg Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Dzis wieczorna sesja przy posiłku;) Glaskanko od mojego taty - czasem chodzi ze mna je karmic i oczywiscie glaskac;) Quote
divia_gg Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 I jeszcze Czarny solo;) Umiem byc na rekach u Goski:) I taty Goski... I to sie nazywa wieczorne podnoszenie :evil_lol: I mizianko jeszcze Quote
erka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 I żadnego odzewu na ogłoszenia dalej nie ma? Quote
divia_gg Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 erka napisał(a):I żadnego odzewu na ogłoszenia dalej nie ma? Byla jedna pani z Wroclawia mocno zainteresowana Luska. Ale ma kota i niestety nie moge dac jej gwarancji, ze Luska koty "lubi". Ma sie jeszcze zastanowic i jak za miesiac nic nie znajda a Luska dalej bedzie - wco raczej nie watpie to moze beda gdzies w okolicach i ja zobacza. I tyle. Kilka maili bez ponownego odzewu. W Czarny to juz w ogole - choc nie spodziewalam sie inaczej... Quote
divia_gg Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Cudenska juz spia nakarmione. Dzis dostaly witaminki w karmie;) Wiec sila i piękno z nich bedzie biło;) Dobranoc misiaki. Quote
erka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak by to było pięknie, jakby tak razem mogły gdzieś pójść:) Przecież , jakby były w budzie razem, to co komu by szkodziło, Czarny przecież jest malutki.:) Quote
divia_gg Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 erka napisał(a):Jak by to było pięknie, jakby tak razem mogły gdzieś pójść:) Przecież , jakby były w budzie razem, to co komu by szkodziło, Czarny przecież jest malutki.:) A do tego on prawie wcale nie je. Czasem mu sie zdarzy cala miseczke wciagnac, ale raczej rzadko. I chyba przez to taki chudziutki... Quote
divia_gg Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Wczoraj psiaki dostaly swiezej slomy do budy, wiec nie powinny marznac;) Mam nadzieje, ze niebawem ta zima sie skonczy to im bedzie troszke lzej... Quote
divia_gg Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Lusia i Czarny maja świezutkie ogloszenia gdzie sia da;) Komplet maja zrobiony...Oby w koncu cos, ktos....Trzymamy kciuki wszyscy raaazem Quote
divia_gg Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Obrazily sie na mnie dzis....Zjadly - i to szlachta nie wszystko zjadla, a potem wlazly do budy i sie d...ami poodwracaly...No i badz tu mily;) Dzis byly zdecydowanie nie w sosie, bo mnie nawet nie odprowadzily, co zawsze czynia. No nic niech spia i lapia sily na poranne zawodowe obszczekiwanie.... Quote
divia_gg Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Jakie to sa pieszczochy;) Czarny jak podlatuje do mnie to nawet merda!!!!!! A wczesniej nie umial i to mnie tak bardzo cieszy...I jak ide to on sie usmiecha, doslownie - pokazuje tak slodko zabki;) No pieszczochy straszne. Luska tez oczywiscie sie doamaga, bo to ona pierwsza musi byc glaskana i sie przepychaja. Slodziaki kochane..A cisza w eterze, ze az piszczy. Narazie nikt i nic;( Mimo licznych ogloszen. Quote
Recommended Posts