divia_gg Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Podniose dziadow kochanych;) dana1983 napisz mi prosze do kiedy i co mam Ci podesłac;) Quote
ewab Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 O jak fajnie, że rodzinka zaprezentuje się w na szerszym forum. Oby podbiła serca dobrych ludzi. Tych "swoich" ludzi. Quote
danal1983 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 divia_gg napisał(a):Podniose dziadow kochanych;) dana1983 napisz mi prosze do kiedy i co mam Ci podesłac;) jesli uda sie zrobic jakies fajne zdj we dwojke to podeslij zdj i króciutki opis. mamy duzo czasu bo jesli nie pojawia sie w walentynkowym kąciku adopcyjnym, to pewno w nast numerze:) a z wawy tez tak szybko zdj nie dostane Quote
divia_gg Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Dzisiejsza mala sesyjka :cool3: Luska to taka niedzwiedzica polarna sie zrobila...;) Quote
divia_gg Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Zapraszam na drugi moj bazarek. Na kieleckie psiaki oczywiscie. http://www.dogomania.pl/threads/177359-DzieciAE-ce-kobiece-rA-A-noA-ci-na-KIELCE-Bazarek-do-20-01-10?p=13860975#post13860975 Quote
divia_gg Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Przyjaciele maja pelne brzuszki juz, ale serduszka dalej otwarte na szukanie swojego człowieka...;( Quote
UBOCZE Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 divia_gg napisał(a):Przyjaciele maja pelne brzuszki juz, ale serduszka dalej otwarte na szukanie swojego człowieka...;( Przez pełne brzuszki - do serca człowieka. Trzymajcie się psiaki i znajdźcie swojego ludzia!!!!!! Quote
erka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zupłenie tego nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce:roll:. Czarny jest ogłaszany , co prawda od niedawna, ale Luśka juz ponad rok chyba i nic:shake:. A to taka piękna sunia, na żywo jeszcze piękniejsza niz na zdjeciach:lol: Quote
danal1983 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 jejciu, moze ten kącik adopcyjny w gazecie cos pomoze....? oby Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 erka napisał(a):Zupłenie tego nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce:roll:. Czarny jest ogłaszany , co prawda od niedawna, ale Luśka juz ponad rok chyba i nic:shake:. A to taka piękna sunia, na żywo jeszcze piękniejsza niz na zdjeciach:lol: Wiem własnie. Na adopcje czarnego jakos sie bardzo nie nastawiam, ale Luska - piekna, nieagresywna, przymilna. Ona uwielbia byc z czlowiekiem. Jak tylko mnie gdzies w okolicy zobaczy od razu beignie sie witac i domagac pieszczot. Zna juz samochod, jak przyjezdzam z pracy to leci z dzialki sie witac....No super psiak.:multi: Quote
kaja555 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Luśka jest na prawdę ładna, w innym województwie już by miała dom, w świętokrzyskim jest mnóstwo bezdomniaków niestety Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 kaja555 napisał(a):Luśka jest na prawdę ładna, w innym województwie już by miała dom, w świętokrzyskim jest mnóstwo bezdomniaków niestety Tylko ze ona moze byc dowieziona do innego wojewodztwa...Ogloszenia ida glownie na ślaskie i narazie cisza. Byly 2 telefony - jeden z kotem, co nie zaryzykuje a drugi do malego mieszkania. No i mail jeden - warunki super bo dom z ogrodem. Ale sie juz nie odezwali. Jakby byl dom w innym wojewodztwie to i transport by sie zorganizowalo....Ona naprawde bedzie super psiakiem.... Quote
danal1983 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 to może allegro? na całą Polske, naprawdę działa. tylko jakies super zdjecie w miniaturce:) Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ma allegro na 3 wojewodztwa plus takie bez precyzowania - czyli Polska. I cisza narazie. Zdjecia sa z tych co na watku. W sumie takim psiakom ciezko super zdjecie zrobic, bo one od razu podchodza i sie domagaja pieszczot. Quote
kaja555 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja jej robię też 1 allegro, ale razem z Czarnym i na świętokrzyskie, może coś zmienię Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dzieki wielkie;) Im wiecej tym lepiej. Quote
divia_gg Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 "Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain Quote
Recommended Posts