Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

divia_gg napisał(a):
Podniose dziadow kochanych;)
dana1983 napisz mi prosze do kiedy i co mam Ci podesłac;)

jesli uda sie zrobic jakies fajne zdj we dwojke to podeslij zdj i króciutki opis. mamy duzo czasu bo jesli nie pojawia sie w walentynkowym kąciku adopcyjnym, to pewno w nast numerze:) a z wawy tez tak szybko zdj nie dostane

Posted

divia_gg napisał(a):
Przyjaciele maja pelne brzuszki juz, ale serduszka dalej otwarte na szukanie swojego człowieka...;(

Przez pełne brzuszki - do serca człowieka. Trzymajcie się psiaki i znajdźcie swojego ludzia!!!!!!

Posted

Zupłenie tego nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce:roll:. Czarny jest ogłaszany , co prawda od niedawna, ale Luśka juz ponad rok chyba i nic:shake:. A to taka piękna sunia, na żywo jeszcze piękniejsza niz na zdjeciach:lol:

Posted

erka napisał(a):
Zupłenie tego nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce:roll:. Czarny jest ogłaszany , co prawda od niedawna, ale Luśka juz ponad rok chyba i nic:shake:. A to taka piękna sunia, na żywo jeszcze piękniejsza niz na zdjeciach:lol:

Wiem własnie. Na adopcje czarnego jakos sie bardzo nie nastawiam, ale Luska - piekna, nieagresywna, przymilna. Ona uwielbia byc z czlowiekiem. Jak tylko mnie gdzies w okolicy zobaczy od razu beignie sie witac i domagac pieszczot. Zna juz samochod, jak przyjezdzam z pracy to leci z dzialki sie witac....No super psiak.:multi:

Posted

kaja555 napisał(a):
Luśka jest na prawdę ładna, w innym województwie już by miała dom, w świętokrzyskim jest mnóstwo bezdomniaków niestety

Tylko ze ona moze byc dowieziona do innego wojewodztwa...Ogloszenia ida glownie na ślaskie i narazie cisza. Byly 2 telefony - jeden z kotem, co nie zaryzykuje a drugi do malego mieszkania. No i mail jeden - warunki super bo dom z ogrodem. Ale sie juz nie odezwali. Jakby byl dom w innym wojewodztwie to i transport by sie zorganizowalo....Ona naprawde bedzie super psiakiem....

Posted

ma allegro na 3 wojewodztwa plus takie bez precyzowania - czyli Polska. I cisza narazie. Zdjecia sa z tych co na watku. W sumie takim psiakom ciezko super zdjecie zrobic, bo one od razu podchodza i sie domagaja pieszczot.

Posted

"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain