Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Ciebie Św. Mikołaju.

Wiem, że mieszkasz daleko i jesteś bardzo bardzo zajęty. Wiem też, że prezenty przynosisz dzieciom – tym ludzkim dzieciom. Ja jednak spróbuje tez Ciebie poprosić o prezent, o spełnienie mojego marzenia.

Jestem psim dzieckiem, mam na imię Bajeczka i wydawało by się, że życie moje powinno być jak w bajce. Jednak tak nie jest. Ktoś zabrał mnie od mojej mamusi, gdy byłam malutka, wyrzucił na klatce schodowej. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, bardzo bardzo się bałam. Znalazł mnie człowiek i odwiózł do schroniska. Teraz mieszkam w schronisku, nikt mnie nie pokochał. Tęsknię za domkiem, za mamusią. Patrzę codziennie przez kraty czy przyjdzie ktoś po mnie. Ludzie przychodzą i odchodzą, a ja dalej czekam.:-(:-(:-(

Mikołaju wierzę, że gdzieś jesteś i pomożesz mi. Ja tak bardzo chcę być kochana. :-(Otwórz swoje serce także dla mnie i szepnij ludziom, którzy potrafią kochać, że tam w Tomaszowie Mazowieckim w schronisku czeka na swojego człowieka mała Bajeczka, dla której największym prezentem w jej życiu będzie jej ukochany człowiek.
Spełnij moje jedyne gwiazdkowe życzenie.
Twoja Bajeczka

Mikołaju gdybyś mnie szukał to Ania wie o mnie wszystko

Ania 604 416 873
ocelot16@interia.pl
lub
gosiark@poczta.onet.pl

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matkooooooooo:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: tyle łez wylanych nad jednym tekstem...... ale jakim......:placz::placz::placz::placz::placz::placz: przeczytałabym to ciotceE ale ryczała by ze mną. nie wiem co powiedzieć, dziękuję?....
gdyby można było to wysłać do gazety........

Posted

alegratka.pl
eoferty
mojpupil
kupiepsa
e-zwierzak.pl
dwukropek.pl
kokosy.pl
przygarnijzwierzaka
adopcjeorg/akceptacja/
nasipupile
neeon.pl