Basia1968 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witam Ciebie Św. Mikołaju. Wiem, że mieszkasz daleko i jesteś bardzo bardzo zajęty. Wiem też, że prezenty przynosisz dzieciom – tym ludzkim dzieciom. Ja jednak spróbuje tez Ciebie poprosić o prezent, o spełnienie mojego marzenia. Jestem psim dzieckiem, mam na imię Bajeczka i wydawało by się, że życie moje powinno być jak w bajce. Jednak tak nie jest. Ktoś zabrał mnie od mojej mamusi, gdy byłam malutka, wyrzucił na klatce schodowej. Nie wiedziałam co się ze mną dzieje, bardzo bardzo się bałam. Znalazł mnie człowiek i odwiózł do schroniska. Teraz mieszkam w schronisku, nikt mnie nie pokochał. Tęsknię za domkiem, za mamusią. Patrzę codziennie przez kraty czy przyjdzie ktoś po mnie. Ludzie przychodzą i odchodzą, a ja dalej czekam.:-(:-(:-( Mikołaju wierzę, że gdzieś jesteś i pomożesz mi. Ja tak bardzo chcę być kochana. :-(Otwórz swoje serce także dla mnie i szepnij ludziom, którzy potrafią kochać, że tam w Tomaszowie Mazowieckim w schronisku czeka na swojego człowieka mała Bajeczka, dla której największym prezentem w jej życiu będzie jej ukochany człowiek. Spełnij moje jedyne gwiazdkowe życzenie. Twoja Bajeczka Mikołaju gdybyś mnie szukał to Ania wie o mnie wszystko Ania 604 416 873 ocelot16@interia.pl lub gosiark@poczta.onet.pl Quote
NusiaiJa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 o matkooooooooo:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: tyle łez wylanych nad jednym tekstem...... ale jakim......:placz::placz::placz::placz::placz::placz: przeczytałabym to ciotceE ale ryczała by ze mną. nie wiem co powiedzieć, dziękuję?.... gdyby można było to wysłać do gazety........ Quote
Basia1968 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 pomyślałam o allegro też gdyby ktos w takiej postaci zrobił allegro Quote
rita60 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oj ciotka:-(daj wiecej fot małej,dane do kontaktu jutro zrobie temu psiemu dzieciakowi ogloszenia. Quote
Basia1968 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 poprawiłam - rozsyłajcie - niech ludzie zobaczą Bajeczkę w końcu Quote
NusiaiJa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/149222-BAJECZKA-z-Tomszowa-SPRAW-ABY-JEJ-A-YCIE-BYA-O-BAJKAE tu, tu jest zapisane całe jej schroniskowe życie.... Quote
Basia1968 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 obecnie to ma chyba 5 miesięcy tak licząc z wątku jej http://www.dogomania.pl/threads/149222-BAJECZKA-z-Tomszowa-SPRAW-ABY-JEJ-A-YCIE-BYA-O-BAJKAE Quote
NusiaiJa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 jaka jest duża?? teraz jest pod kolanko! i ma ładną długą sierść Quote
rita60 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 alegratka.pl eoferty mojpupil kupiepsa e-zwierzak.pl dwukropek.pl kokosy.pl przygarnijzwierzaka adopcjeorg/akceptacja/ nasipupile neeon.pl psiamania.pl Powodzenia malenka.... Quote
Ank@ Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 STARY ŚLEPY I GŁUCHY FILIPEK ZBIERA NA HOTELIK - BRAKUJE 70ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI !! http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Quote
Basia1968 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 wszędzie te biedulki - ręce opadają Quote
GrubbaRybba Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Piękny tekst. Piękna Bajeczka! Oby szybko znalazła domek.... Oby Mikołaj jej wysłuchał... Quote
rita60 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mikolaju ona czeka na domek,nie zwlekaj,to jeszcze psie dziecko:shake: Quote
Basia1968 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 czego ta niuśka ma tak przerąbane:-(:-( Quote
BasiaD Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Bajeczko śmigaj na początek prosić o swój domeczek... Taka ślicznota musi zostać wysłuchana... Quote
AGA35 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 kochana psia dziecinko gwiazdka nie długo moze mikołaj będzie dla ciebie bardzo chojny i wrzuci ci do skarpety własnego ,kochającego ludzia :-) Quote
BasiaD Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Niuniu wracaj do góry, niech wszyscy o Tobie pamiętają.. Takie śliczne psiątko [B]musi dostać domeczek[/B] od Mikołaja ,[B] inaczej nie może być[/B] Quote
ocelot Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 bajeczka już bardzo długo czeka... dzieciństwo upływa jej w schronisku. Tak nie powinno być Quote
Recommended Posts