Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anawa napisał(a):
Może już ogłoszenie nie będzie potrzebne....................... :siara:

No wiec spotkanie sie odbylo, ale nie wiadomo co z tego wyniknie, bo ludzie moga wziac psa od 22 grudnia, a wlasciciele chca od wczoraj i w koncu to oni decyduja.
Sama wiesz jak to jest z ludzmi. Ja im daje "bardzo dobre rady";););), ale oni wiedza lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja zrobilam co moglam, wypisalam 20 pw na dogo, 2 listy do naszej klasy do ludzi ktorzy mieszkaja w naszej klasie, jeden do przyjaciolki z Polski :):) ma byc ogloszenie w radio a reszta jest w rekach przeznaczenia:eviltong::eviltong::eviltong:
Moge zaklinac, ale jak inni nie odbieraja znakow na niebie i ziemi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to jak mowil moj Ojciec: "tylko czapke i do Boga: :razz::razz::razz:

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Kurczę, to niech umieszczą psa w hotelu do 22 grudnia. To w końcu tylko kilka dni.................

Zaproponowalam juz:):)
Wydaje mi sie, ze glowny problem polega na tym, ze wlascicielka ma ogromny problem emocjonalny, zeby psa oddac, a nie ma wyjscia, przynajmniej tak to wyglada, nie dziwie sie, bo ja bym swojego nie oddala i to w koncu obcym ludziom.
Kobieta jest miedzy mlotem a kowadlem:shake::shake::shake:
Dziecko sie dusi, a psa nie ma jak odizolowac.
Powinnismy tu na doga zalozy poradnie jak radzic sobie w takich sytyacjach. :placz::placz::placz::placz:

Posted

Ja wszystko rozumiem ale odkładanie na później nic dobrego nie przyniesie. Jeśli zdecydowali, że oddają to muszą to szybko zrobić - oczywiście, jeśli znajdzie się odpowiednia osoba.

Posted

Szarotka napisał(a):
Zaproponowalam juz:):)
Wydaje mi sie, ze glowny problem polega na tym, ze wlascicielka ma ogromny problem emocjonalny, zeby psa oddac, a nie ma wyjscia, przynajmniej tak to wyglada, nie dziwie sie, bo ja bym swojego nie oddala i to w koncu obcym ludziom.
Kobieta jest miedzy mlotem a kowadlem:shake::shake::shake:
Dziecko sie dusi, a psa nie ma jak odizolowac.
Powinnismy tu na doga zalozy poradnie jak radzic sobie w takich sytyacjach. :placz::placz::placz::placz:

A gdzie ten pies jest, bo nie doczytałam?

Posted

Jutro w blokach 5 razy zostanie wyczytany komunikat. Pies zostanie przedstawiony w typie goldena retrivera. Wszystkie chwyty dozwolone :) Wybaczcie. Bloki od 7 do 19. Ciekawe, czy ktos zadzwoni.

Posted

Wielkie dzieki, myslisz, ze on ma cos wspolengo z goldenkiem :):) co prawda byl chyba kupiony z jakiejs takiej psedohodowli:cool3::cool3::cool3:, charakter z tego co widze to ma raczej goldenkowaty, ale wyglad to nie za bardzo:razz::razz::razz:

Posted

Dla mnie mix goldena i podhalana. Ale jest tak ladny i nadaje sie do dzieci, ze mysle, ze to nie robi. Ot tak na pokuszenie. A jak go ktos widzi to juz subiektywne spojrzenie. Wiecie jak to jest, jak komus wpadnie w oko, to nie bedzie sie zastanawial jak go zobaczy, a szybciej beda chcieli zobaczyc lagodnego, rodzinnego a`la goldena niz a`la podhalana. Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :) Szarotka, czy bedziesz wiedziala, czy ktokolwiek dryndnął? Uprzedź prosze osobę od telefonu, ze moze ktos dzwonic z ogloszenia.

Posted

Ona wie, ze pies jest oglaszany, wiec napewno spodziewa sie telefonow :):)
Moge poprosic, zeby dala znac, czy ktos dzwonil. Ja jestem z tych pomagajacych wirtualnie, wiec rzadko kiedy mam bezposredni kontakt z ludzmi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, wiecej z monitorem :cool3::cool3::cool3:

Posted

W miedzyczasie potencjalny domek dla Karo rozplynal sie we mgle, ale mialam co do niego watpliwosci, bo jak Karo pojechal ich odwiedzic, to pani domu nie bylo, wtedy zawsze jest to podejrzane, ze jedna strona chce psa a druga nie.
Czyli lepiej, ze tam nie poszedl.