Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Dobra to ja ide pooglaszac chlopaka troche :)

Dzieki Furciaczek:):), ja napisalam pw do Cantadorra z propozycja ogloszenia do radia. Teraz trzeba przesylac dobre fluidy:loveu::loveu::loveu::loveu:, i wyborazac sobie dobry domek dla Bialaska :):)

Posted

A na ile jest to w ogóle podhalan? czy warto go ogłaszać jako takiego? Nie jest to jakaś chwytliwa rasa, a to jest bardziej po prostu białe cudo niż owczarek podhalański (przynajmniej z fotek, ja się nie znam ale pytałam takiego jednego ;) )

Posted

Jak tam z ogłoszeniem radiowym?Poszło?

Morisowa-oczywiście to nie jest rodowodowy owczarek podhalański.To pies "w typie"(dość sporym;)) i rzeczywiście jest wyjątkowo zadbany i ładny.

Posted

Karus nie ma rodowodu, ale stal blisko podhalana, wiec nie mozemy sie go wyprzec :):) z opisu wlascicieli nie wykazuje zbyt wielu cech rasy, wszystko zalezy czego kto szuka, jest duzym, milym psem, dogaduje sie z wszystkimi.
Co do ogloszenia w radio to wyslalam pw do osoby ktora oferowala i dalej nie wiem, bo nie mialam odpowiedzi. Czekam:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:
Nie wiem czy jest duzo wielbicieli rasy, a powinno bo rasa czysto polska :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:

Ludzie do mnie z calego swiata wypisuja o szczeniaki: z Czech, Kandy, Stanow, Litwy itp.
Czyli kochaja nasze owczarki na calym swiecie :loveu::Cool!::Cool!:

Posted

Jaka jest sytuacja Karo? Miałam zapytanie o Karo jedno na allegro, odpowiedziałam i poprosiłam o kontakt z nr telefonu właścicielki - był jakiś telefon?

Posted

Byl jeden telefon z alegro i wlasiciele chyba dzisiaj ida obejrzec dom.
Masz nr. telefonu do wlascicielki ??
Czy jestes na naszej klasie ??, wiem, ze mozna alegro podpiac do naszej klasy, zawsze dobrze jest zrobic moze pomoze.
Jeszcze raz dziekuje za zrobienie ogloszen :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Karus bedzie oglaszany w Gdanskim radio we wtorek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Oby skutecznie-trzymam kciuki:loveu:
Szkoda,że nie posłucham Szarotko;)

Posted

mojamisia napisał(a):
Oby skutecznie-trzymam kciuki:loveu:
Szkoda,że nie posłucham Szarotko;)

Ja tez nie :):) ale napewno bedzie wspaniale ogloszenie :):):multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Szarotka napisał(a):
Byl jeden telefon z alegro i wlasiciele chyba dzisiaj ida obejrzec dom.
Masz nr. telefonu do wlascicielki ??

Może już ogłoszenie nie będzie potrzebne....................... :siara: