Elżbietka_Cieszyn Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Śliczny!!! Trzymam kciuki za najwspanialszy dom dla niego!!! Quote
furciaczek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dobra to ja ide pooglaszac chlopaka troche :) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Przepiękny pies, mogę tylko pomóc podnosząc watek :( nic więcej nie dam rady . Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 furciaczek napisał(a):Dobra to ja ide pooglaszac chlopaka troche :) Dzieki Furciaczek:):), ja napisalam pw do Cantadorra z propozycja ogloszenia do radia. Teraz trzeba przesylac dobre fluidy:loveu::loveu::loveu::loveu:, i wyborazac sobie dobry domek dla Bialaska :):) Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::kciuki::kciuki::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool:Karus dobranoc :):) Jutro :cunao:napewno bedzie super dzien Quote
morisowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A na ile jest to w ogóle podhalan? czy warto go ogłaszać jako takiego? Nie jest to jakaś chwytliwa rasa, a to jest bardziej po prostu białe cudo niż owczarek podhalański (przynajmniej z fotek, ja się nie znam ale pytałam takiego jednego ;) ) Quote
mojamisia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jak tam z ogłoszeniem radiowym?Poszło? Morisowa-oczywiście to nie jest rodowodowy owczarek podhalański.To pies "w typie"(dość sporym;)) i rzeczywiście jest wyjątkowo zadbany i ładny. Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Karus nie ma rodowodu, ale stal blisko podhalana, wiec nie mozemy sie go wyprzec :):) z opisu wlascicieli nie wykazuje zbyt wielu cech rasy, wszystko zalezy czego kto szuka, jest duzym, milym psem, dogaduje sie z wszystkimi. Co do ogloszenia w radio to wyslalam pw do osoby ktora oferowala i dalej nie wiem, bo nie mialam odpowiedzi. Czekam:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Nie wiem czy jest duzo wielbicieli rasy, a powinno bo rasa czysto polska :sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol: Ludzie do mnie z calego swiata wypisuja o szczeniaki: z Czech, Kandy, Stanow, Litwy itp. Czyli kochaja nasze owczarki na calym swiecie :loveu::Cool!::Cool!: Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Karus w gore, jestes piekny :):) Quote
mojamisia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Piękny ,biały Karusiu:loveu: wędruj na pierwszą-może ktoś się zakocha:p Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Karus bedzie oglaszany w Gdanskim radio we wtorek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Napewno ktores ogloszenie pomoze :):) Wiara czyni cuda :):) Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Karo pokaz swoja ladna mordke swiatu:):) Karo dalej potrzebuje wsparcia forum :):) Quote
LadyS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jaka jest sytuacja Karo? Miałam zapytanie o Karo jedno na allegro, odpowiedziałam i poprosiłam o kontakt z nr telefonu właścicielki - był jakiś telefon? Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Byl jeden telefon z alegro i wlasiciele chyba dzisiaj ida obejrzec dom. Masz nr. telefonu do wlascicielki ?? Czy jestes na naszej klasie ??, wiem, ze mozna alegro podpiac do naszej klasy, zawsze dobrze jest zrobic moze pomoze. Jeszcze raz dziekuje za zrobienie ogloszen :):) Quote
LadyS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Nr telefonu wzięłam z ogłoszenia właścicielki z forum podhalanów. Jestem na nk i mam podpiętą aukcję pod mój profil. Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 O to swietnie, dzieki, chetnie bym zobaczyla :):) Przysle Ci na pw moje namiary :):) Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 ladySwallow napisał(a):Wysłałam zaproszenia z obu kont. Dostalam dwa, ale nie wiedzialam, ze obydwa Twoje :):) Quote
mojamisia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Szarotka napisał(a):Karus bedzie oglaszany w Gdanskim radio we wtorek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Oby skutecznie-trzymam kciuki:loveu: Szkoda,że nie posłucham Szarotko;) Quote
Szarotka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 mojamisia napisał(a):Oby skutecznie-trzymam kciuki:loveu: Szkoda,że nie posłucham Szarotko;) Ja tez nie :):) ale napewno bedzie wspaniale ogloszenie :):):multi::multi::multi::multi::multi: Quote
anawa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Szarotka napisał(a):Byl jeden telefon z alegro i wlasiciele chyba dzisiaj ida obejrzec dom. Masz nr. telefonu do wlascicielki ?? Może już ogłoszenie nie będzie potrzebne....................... :siara: Quote
Recommended Posts