Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem Szarotko...pomoc niewiele moge...ale pies jest cudny!!!!!!!!!!!!!!NAprawde cudny!!!!!Mysle ze potrzebuje domku z ogrodkiem- a bedzie jego ozdoba..będe zaglądala....nie wyobrażam go sobie w schronie...:(:(TYlko nie to...z tej cudnej bialej siersci zostanie.....:(:(:(Nie napisze co:/

Posted

morisowa napisał(a):
a czy próbowali odczulić dziecko..?
z jakiej miejscowości są?

Pies jest w Gdyni i dziecko jest za male na odczulanie. Sytacja jest bardzo powazna - mowie o zdrowiu dziecka.
Caly ten temat o alergii dziecka juz byl omawiany na forum O.P.
Staje na glowie, zeby znalezc psu dom. Prosze o pomoc. Pies jest piekny i zadbany.

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam! Szkoda psiny. Czy jego państwo obecni są gotowi ponosić koszty jego utrzymania w hotelu do czasu znalezienia mu DS? Jeśli chcą uchronić psa od schroniska faktycznie, a nie jest to szantaż emocjonalny, to powinni zgodzic się na taką opcję. Czy padła już w ich kierunku taka propozycja?

Bardzo dobry pomysł. To da troche więcej czasu na poszukiwania.

Posted

Szarotka napisał(a):
Pies jest w Gdyni .

Jak to? To dlaczego ogłoszenia porobione na Warszawę??? ja byłam przekonana, że pies jest w W-wie..............

Posted

Szarotka napisał(a):
Pies jest w Gdyni .

Jak to? To dlaczego ogłoszenia porobione na Warszawę??? ja byłam przekonana, że pies jest w W-wie..............

Posted

to osoby z mapy pomocy, które oferują DT w woj.pomorskim
[pomorskie] irma
[pomorskie] bożena&bulle
[pomorskie] asia&smyk (max kilka dni, warunki "ogrodowe")
[pomorskie] talib1985 (W razie konieczności)
[pomorskie] cava (moge przechowac psa(samca) albo szczeniaka,mam suke i roznie inne suki toleruje)
[pomorskie] aga-zuzanna (psy małendo 10kg)
[pomorskie] Zbójini (bardzo awaryjny bo mam swoje)

Ciapkowo (schronisko w Gdyni) nie przyjmuje zwierząt od właścicieli, więc zdarza się dość często że ludzie przychodzą ze swoim psem i kłamią że znaleźli go przywiązanego przy drodze, smutny to widok.

Posted

Podajcie mi jakis nr telefonu i skleccie ogloszenie. Puscimy komunikat w radiu gdansk. Nr telefonu najlepiej latwo zapamietywalny. Jak zrobicie to, to puscie mi na PW. Bo rozumiem, ze pies w Gdyni, tak? Jak napisano wyzej.

Posted

Pinkmoon, Cantadorra - wielkie dzięki za informacje o dt i chęć pomocy.
Nie wiem, jak miałoby wyglądać takie ogłoszenie radiowe - takich jeszcze nie robiłam :niewiem:Kilka postów wcześniej są linki do ogłoszeń ladySwallow i moich ale ta treść chyba się nie nadaje :shake:
Poczekajmy na Szarotkę, she's the boss :eviltong:

Posted

[quote name='Cantadorra']Podajcie mi jakis nr telefonu i skleccie ogloszenie. Puscimy komunikat w radiu gdansk. Nr telefonu najlepiej latwo zapamietywalny. Jak zrobicie to, to puscie mi na PW. Bo rozumiem, ze pies w Gdyni, tak? Jak napisano wyzej.
Ogromne Dzieki, pies jest w Gdyni. Musze sie napic kawy i ulozyc cos z sensem. Jakie to ma byc dlugie, wiem, ze chyba dosyc krotkie ??