Szarotka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 furciaczek napisał(a):To ja tez sie jutro tu zamelduje :) Dzieki Furciaczek :):) ja jednak jestem uzalezniona :):) Quote
furciaczek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Szarotka napisał(a):Dzieki Furciaczek :):) ja jednak jestem uzalezniona :):) Ale od czego?? Jesli od dogo to witam w klubie :) Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jestem Szarotko...pomoc niewiele moge...ale pies jest cudny!!!!!!!!!!!!!!NAprawde cudny!!!!!Mysle ze potrzebuje domku z ogrodkiem- a bedzie jego ozdoba..będe zaglądala....nie wyobrażam go sobie w schronie...:(:(TYlko nie to...z tej cudnej bialej siersci zostanie.....:(:(:(Nie napisze co:/ Quote
elinka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Szarotka napisał(a):(...) ja jednak jestem uzalezniona :):) zaraz to sprawdzimy :evil_lol::evil_lol: Quote
morisowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a czy próbowali odczulić dziecko..? z jakiej miejscowości są? Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 furciaczek napisał(a):Ale od czego?? Jesli od dogo to witam w klubie :) Wiadomo od dogo :):) Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 morisowa napisał(a):a czy próbowali odczulić dziecko..? z jakiej miejscowości są? Pies jest w Gdyni i dziecko jest za male na odczulanie. Sytacja jest bardzo powazna - mowie o zdrowiu dziecka. Caly ten temat o alergii dziecka juz byl omawiany na forum O.P. Staje na glowie, zeby znalezc psu dom. Prosze o pomoc. Pies jest piekny i zadbany. Quote
AlinaS Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wszyscy o nim myślimy ale na razie chętnych nie ma na oku Quote
anawa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 malibo57 napisał(a):Witam! Szkoda psiny. Czy jego państwo obecni są gotowi ponosić koszty jego utrzymania w hotelu do czasu znalezienia mu DS? Jeśli chcą uchronić psa od schroniska faktycznie, a nie jest to szantaż emocjonalny, to powinni zgodzic się na taką opcję. Czy padła już w ich kierunku taka propozycja? Bardzo dobry pomysł. To da troche więcej czasu na poszukiwania. Quote
anawa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Szarotka napisał(a):Pies jest w Gdyni . Jak to? To dlaczego ogłoszenia porobione na Warszawę??? ja byłam przekonana, że pies jest w W-wie.............. Quote
anawa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Szarotka napisał(a):Pies jest w Gdyni . Jak to? To dlaczego ogłoszenia porobione na Warszawę??? ja byłam przekonana, że pies jest w W-wie.............. Quote
pinkmoon Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 to osoby z mapy pomocy, które oferują DT w woj.pomorskim [pomorskie] irma [pomorskie] bożena&bulle [pomorskie] asia&smyk (max kilka dni, warunki "ogrodowe") [pomorskie] talib1985 (W razie konieczności) [pomorskie] cava (moge przechowac psa(samca) albo szczeniaka,mam suke i roznie inne suki toleruje) [pomorskie] aga-zuzanna (psy małendo 10kg) [pomorskie] Zbójini (bardzo awaryjny bo mam swoje) Ciapkowo (schronisko w Gdyni) nie przyjmuje zwierząt od właścicieli, więc zdarza się dość często że ludzie przychodzą ze swoim psem i kłamią że znaleźli go przywiązanego przy drodze, smutny to widok. Quote
Cantadorra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Podajcie mi jakis nr telefonu i skleccie ogloszenie. Puscimy komunikat w radiu gdansk. Nr telefonu najlepiej latwo zapamietywalny. Jak zrobicie to, to puscie mi na PW. Bo rozumiem, ze pies w Gdyni, tak? Jak napisano wyzej. Quote
Cantadorra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ciągle pomylka kochani. Mam problem z dogomania. Quote
Cantadorra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pomylka kochani. Mam problem z dogomania. Quote
mc_mother Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Tak, pies mieszka w Gdyni... Dzięki wielkie Cantadorra:) Quote
Cantadorra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :modla:Przeprasza za wielosc, ale klikalam i pokazywalo mi, ze page anavailable. A tu narobilam kaszanki. Sorki! :modla: Quote
malibo57 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hehe, bez stresu:) Dogo nie było dziś rano uprzejme działać, a na pewno nie prawidłowo. Quote
dorota1 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Piękny piesio. Koniecznie trzeba mu pomóc. Quote
anawa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pinkmoon, Cantadorra - wielkie dzięki za informacje o dt i chęć pomocy. Nie wiem, jak miałoby wyglądać takie ogłoszenie radiowe - takich jeszcze nie robiłam :niewiem:Kilka postów wcześniej są linki do ogłoszeń ladySwallow i moich ale ta treść chyba się nie nadaje :shake: Poczekajmy na Szarotkę, she's the boss :eviltong: Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Cantadorra']Podajcie mi jakis nr telefonu i skleccie ogloszenie. Puscimy komunikat w radiu gdansk. Nr telefonu najlepiej latwo zapamietywalny. Jak zrobicie to, to puscie mi na PW. Bo rozumiem, ze pies w Gdyni, tak? Jak napisano wyzej. Ogromne Dzieki, pies jest w Gdyni. Musze sie napic kawy i ulozyc cos z sensem. Jakie to ma byc dlugie, wiem, ze chyba dosyc krotkie ?? Quote
Szarotka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Pinkmoon, dzieki za info o DT. Bedziemy korzystac jak juz nic innego nie wypali, ale sie do ludzi na wszelki wypadek poodzywam. Quote
Recommended Posts