Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Wyslalam Ci drugi email, ale jak to mozesz cos zrobic jak nie masz polaczenia ??????

Ja dostaję maile od Ciebie ale nie mogłam odpowiedzieć. Teraz przeszłam na gmail i jakoś poszło.....
Nie wiem, czy zauważyłaś. W poście nr 20 podałam linki do ogłoszeń, które zrobiłam :)

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anawa napisał(a):
Ja dostaję maile od Ciebie ale nie mogłam odpowiedzieć. Teraz przeszłam na gmail i jakoś poszło.....
Nie wiem, czy zauważyłaś. W poście nr 20 podałam linki do ogłoszeń, które zrobiłam :)

Moze masz zle skonfigurowany email program ?? ja tez czasami wysylam z gimail, bo my mamy nasz wlasny server i czasami te niektory wielkie servery nas tepia:angryy::angryy::angryy: i nie przyjmuja naszej poczty.

Oczywiscie, ze nie zauwazylam, taka bystra to ja nie jestem :p:p:p
Wielkie dzieki. :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Karo lec do tego nowego wspanialego domku z ogrodkiem i kochajacymi ludzmi w pieknej i milej miejscowosci :):)
Drogi domku krystalizuj sie:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Szarotko, dziękuję za link. Niestety, nie mogę zbyt wiele temu psu pomóc.:sad:
Niedawno sama zaadoptowałam suczkę ze schroniska, za kilka dni ma przyjechać do mnie szczeniak na DT. W bloku byłoby nam już za ciasno. Jedynie co mogę to zapisałam Karo w NK i poleciłam znajomym moim, męża i córki.

Posted

Kurczę, a może trzeba go poogłaszać na południu Polski - w końcu stamtąd pochodzi............

Halo, KRAKÓW, kto może lokalnie go ogłosić? Może Górale usłyszą wołanie o pomoc?

Posted

Wiesz z goralami to roznie bywa:oops::oops:, zglosil sie do wlasicieli facet co chcial psa na lancuch, od zaraz, byle byl duzy.
Ten pies cale zycie mieszkla w bloku. On moze mieszkac, albo w mieszkaniu, albo w domku z ogrodkiem, gdzie glownie siedzi w domu.
Wielkie dzieki wszystkim za zainteresowanie. Jak byscie mogli torche watek porozsylac. :loveu::loveu::loveu::loveu:do krewnych i znajomych krolika :multi::multi::multi:, on juz jest w paru miejscach na naszej klasie, ale od przybytku glowa nie boli, tak wyglada u mnie. Mam nadzieje, ze uda sie zobaczyc watek z N.K, tutaj.

Posted

furciaczek napisał(a):
Jestem, wiele nie moge niestety.
Trzeba edytowac pierwszy post i zebrac do kupy ogloszenia, zeby nie powielac :)
Moze jutro znajde chwilke to gdzies go powrzucam.

Ogloszenia sa wystawione w dwoch postach, ale moge wstawic obydwa do pierwszego. Bardzo dziekuje :):) w imieniu Karo

Posted

Witam! Szkoda psiny. Czy jego państwo obecni są gotowi ponosić koszty jego utrzymania w hotelu do czasu znalezienia mu DS? Jeśli chcą uchronić psa od schroniska faktycznie, a nie jest to szantaż emocjonalny, to powinni zgodzic się na taką opcję. Czy padła już w ich kierunku taka propozycja?

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam! Szkoda psiny. Czy jego państwo obecni są gotowi ponosić koszty jego utrzymania w hotelu do czasu znalezienia mu DS? Jeśli chcą uchronić psa od schroniska faktycznie, a nie jest to szantaż emocjonalny, to powinni zgodzic się na taką opcję. Czy padła już w ich kierunku taka propozycja?

Moge o to spytac, ale moze tez byc, ze nie stac ich na to, zeby oplacic hotel w calosci, ja mysle, ze kobieta nie pracuje, bo dziecko ma pol roku.

Posted

malibo57 napisał(a):
Ja bym z góry nie zakładała. Jak ich nie stać na całość, to chociaż część.

Nic nie zakladam, ale z wypowiedzi mialam wrazenie, ze nie sa zbyt zasobni w pieniadze.
Spytam, problem polega na tym, ze kobieta z dzieckiem nie moze wiecznie mieszkac u tesciow, ktorzy uwazaja, ze powinna psa uspic. To jest dla niej okropnie stresujace.:placz::placz::placz::placz:

Posted

malibo57 napisał(a):
Myślę, że państwo mogliby przekazać na DT tę kwotę, którą wydawali miesięcznie na utrzymanie psa. Pewnie odrobaczali go i szczepili? No i kochają go...

Tez tak mysle, ale oczywiscie musze spytac.