Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie ;) właśnie skończyłam ogłoszenia. zrobiłam je wszedzie tam, gdzie wcześniej Karo był ogłaszany. Pozwoliłam sobie także wykorzystać tamten teks, bo był świetny(ja niestety nie mam talentu do pisania). pozostało nam jeszcze tylko allegro i alegratka. na alegro nie mamy konta, a w gratce czekam na aktywacje konta. Ale odezwała się do mnie znajoma męża z NK i zaproponowała pomoc, za co oczywiście jestem bardzo wdzięczna.
elinka na olx także zrobiłam ogłoszenie. dzięki. pozdrawiam ciepło.

Posted

[quote name='Marta222']Szarotko, ja także żałuje, chociaż teraz będąc z dzieckiem w domu, czuję się o niebo lepiej psychicznie.[/QUOTE]
To sie ciesze, teraz trzeba tylko wysylac pozytywne fluidy, zeby sie cudowny domek dla Karo znalazl\.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Trzymajcie kciuki :) W piatek przyjedzie do nas pani zainteresowana Karusiem. ze wstepnej rozmowy wywnioskowałam,że chce Karo jako towarzysza dla swojej suni.poprosiła o więcej zdjęc na maila.wysłałam i teraz czekam na telefon, o której się zjawi :) Bądźmy dobrej myśli :)

Posted

Pani nie zadzwoniła, nie przyjechała, nie odbiera telefonu. Kurcze, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z tymi ludźmi? czy nie można zadzwonić i powiedzieć- przykro mi, rozmyśliłam się? Po co mówić- tak ,chcę tego psa, jak go sie nie chce?
Nic nie rozumiem i jest mi bardzo przykro :(

Posted

Mnie też jest przykro ale pani albo nieodpowiedzialna (niesłowna) - i wtedy niech lepiej spada na drzewo - albo może cos sie wydarzyło i zadzwoni troszke później..............