Jump to content
Dogomania

Limba - sznaucera mam w rodzinie :-) Cudowną rodzinę też mam :-)

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byłam na wizycie przedadopcyjnej u pani, której córka jest koleżanką pani Limby. Oczywiście była już odwiedzić Limbę i mówiła mi że jest przesłodka, całą wizytę przesiedziała na jej kolankach :)
Mantis, jak się trzymasz kochana?

Posted

Dziękuję Wam za ciepłe słowa :buzi: Musiałam troche sama ze soba powalczyć, żeby przestać się czuć jak zła macocha co dziecko oddaje. Bo ja wiem, że domek najlepszy z najlepszych, ale Limboszka pewnie musiała się czuć jak właśnie takie porzucone dziecko.

Może to i głupi tok myślenia, ale to mój dzidziuś malutki i już :eviltong:

Limba nie odstępuje Państwa na krok, zaprzyjaźniła się już z psimi sąsiadami, przez koty jest na razie ignorowana, wyjada im jedzonko z miski :cool3: Bawić się jeszcze nie chce, ale na pewno lada moment to się zmieni i znów stanie się kochanym szałaputem :lol:

Jeszcze długo, długo będzie nam jej brakować :roll:

PS. Koleżanką Limby będzie cudna Bianca :)

Posted

malagos napisał(a):
A mnie kto pogłaszcze po główce? :oops:

Małgosiu, no jak to kto? My wsie :lol: :glaszcze:

Dogo07 napisał(a):
Mantis, no to teraz musisz jakoś pokonać ten lęk i smutek :cool3:.

Uhm. "Szczepionka" czeka na transport :)

Aaa, Waszka, zapomniałam. Państwo znaleźli Limboszkę na sznupkowej stronie. Dziękuję :buzi:

Posted

Państwo Limby mieli wcześniej sznaucera. Biedulek już za TM :( [']

Limba wygląda jak siostra bliźniaczka i z opowiadań wynikało, że nie tylko wygląd ich łączył. Ich wspomnienia były bardzo zgodne z moimi. W dodatku piesek nazywał się Cyprys... Cyprys i Limba. Dwa piękne drzewa... Zaczynam wierzyć w przeznaczenie... :)

PS. Strona jak najbardziej działa, wiem że kilka osób śledzi sznupy :)

Posted

Słuchajcie, mamy do Was ogromny apel. Mamy 4 miejsca w boksach u funii. Nie zmarnujemy ich! Same nie uzbieramy kwot deklaracji, bo w sumie to 4x180 zł, czyli aż 720 zł miesięcznie, ale jeśli na każdego psa uzbieramy przynajmniej 100-120 zł stałych deklaracji, to możemy spokojnie brać do hoteliku, a resztę zalepimy bazarkami.

Do hoteliku szły by:
Mania i Maniek (http://www.dogomania.pl/threads/1767...hotelik-PomA-A)

Zuzanka (http://www.dogomania.pl/threads/1796...KLARACJI-I-DS/)

Dla wszystkich psiaków potrzebujemy deklaracji. Musimy pomóc tym psiakom. W tej chwili mamy około 300zł deklaracji. Nawet 5zł deklaracji miesięcznej może pomóc uratować życie tych psów!

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Odwiedziliśmy Limbę. I jak się zachowała? Jak na "morderczą sznupkę" przystało... najpierw nas obszczekała :evil_lol:
Później przychodziła, podawała łapkę, ale nie wiem czy nas w końcu poznała czy postanowiła się zachować jak na panią domu przystało. Jedno wiem... jest szczęśliwa. I ma najwspanialszą rodzinę.

Cudnie wygląda :loveu: Ale pamiętam jej awersję do aparatu, więc wybaczcie brak zdjęć.
Musicie uwierzyć na słowo, to mega szczęśliwy sznup :loveu: