leni356 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Lokalizacja Warszawa Ogłoszeń dorobimy na wszystkich portalach Quote
Mantis Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Długo, długo nic, a dziś Was zamęczymy zdjęciami :eviltong: Jakość kiepska, ale modelka przednia :cool3: Limba statyczna. Cud ;) Też lubię różowe. Daaaj! Nie to nie. Sama wezmę. Ha! Mój ci on :diabloti: Leeeecę, bo chcęęę :Cool!: Quote
Mantis Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Kto to? Moooja Kasia :calus: Tak Ją witam kiedy wraca ze szkoły :) Tak grzeczne jesteśmy potem :lilangel: a wtedy Mantis... :eek2: I znów mi to robią :obrazic: Zdjęcie znaczy :motz: Quote
gryzeldzia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 :loveu:Fantastyczna.Diablica jak to sznup. Quote
matrioszka2 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cuuuudna.Pycha.Łapki lizać, tulić, ściskać, miętosić !!!Jak Wy się z nią rozstaniecie ? Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 hahahaha zdjęcie z szaleństwa rewelacja :evil_lol: Quote
Onaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Limbunia naprawdę jest piękna. Nie wiem dlaczego nikt do tej pory jej nie pokochał. Quote
matrioszka2 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Coś mi się zdaje, że mantis ją ukrywa, bo chce ją zostawić:cool3: Quote
leni356 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Dogo07']Limbunia naprawdę jest piękna. Nie wiem dlaczego nikt do tej pory jej nie pokochał.[/QUOTE] Dzwoniło kilka osób, ale jeśli ktoś się nie zgadza na wizyty przedadopcyjne to taki domek nie wchodzi w grę. Mamy nadzieję że znajdzie się fajny dom. Podobają i się miny które robi do aparatu :-) :) Quote
Mantis Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Matrioszka, nie kuś, nie kuś :cool3: Limbie się chyba nie podoba imię jakie jej wybrałam, bo najchętniej reaguje na "Nela, Bajka, kici kici" :evil_lol: Zazdrośnica jedna ;) Ta zazdrość nie objawia się agresją wobec "rywala", ale wpychaniem łepetyny, a nawet całej Limby (no czasem trochę pod nosem pomarudzi ;)) i pokazywaniem kto tu jest najkochańszy :lol: Szkoleniowiec ze mnie żaden, ale jedną komendę mamy opanowaną do perfekcji - "Chodź na kolanka". I malusia Limbusia robi hooop. I już przednia część ciała na Mantis, druga się nie mieści ;) Na zbliżanie się do mnie TZ reaguje podobnie, już bez komendy Marcel, Nela, a teraz Bajka to przekochane, ale bardzo grzeczne pieski. Limba wkroczyła w nasze życie z ogromnym impetem i wyrwie dziurę w sercu jak nas opuści, a im dłużej to trwa, tym gorzej, ale przecież inne pieski czekają na wyrwanie ze schroniska. Aha, w domku powinna być kobieta, bo Limba uwielbia damską część ludzkości. Z panami różnie bywa, generalnie to się ich boi i trzeba czasu, żeby zaufała. Potencjalny domek powinien wiedzieć, że to szałaput (nie zawsze delikatny, potrafi w zabawie uszczypnąć albo skoczyć na człowieka z radości) ale też bardzo mądry i oddany przyjaciel. Quote
malawaszka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 szałaput :lol: uwielbiam to okreslenie :evil_lol: wszystkie sznupy to szałaputy :lol: Quote
leni356 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pani z Wrocławia się na razie nie odzywa Quote
Mantis Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 A kysz, brzydkie Dogo co knebluje i nie pozwalało powiedzieć, że... awersja Limby do aparatu jest obustronna. Aparat, w rewanżu, za cholerę (przepraszam za mocne słowo) nie chce pokazać jakie to cudo. Kłamie jak z nut. Podły. Quote
matrioszka2 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Mantis, nie kuszę, ale widzę że ona Ci bardzo przypasowała... I zżyliście się.I wypiękniała przy Was , no i w ogóle ...Noooo ... Quote
Onaa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Może jak się ukaże ogłoszenie Limbusi to coś się ruszy ale narazie musimy cierpliwie czekać. Quote
Mantis Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Paskuda, chciałam zrobić jej zdjęcie z Bajką, ale jak ja schodzę "do parteru" to przecież nie po to, żeby fotki cykać kiedy można się z Limbą bawić, nie ;) Nie wiem co ci ludzie mają do Limby, że jej nie chcą. No ja wiem, że do niej trzeba trochę energii i fotel trzeba oddać i nie ubierać się zbyt elegancko na spacery :evil_lol: Ale przecież to pies cud miód :roll: Quote
Mantis Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 "Mordercza Sznupka" Odcinek drugi :p [video=youtube;E09qvg-4idc]http://www.youtube.com/watch?v=E09qvg-4idc[/video] Quote
malawaszka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 hhaha ale super!!!!! a jaka ona się wielka wydaje :lol: Quote
leni356 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 malawaszka napisał(a):hhaha ale super!!!!! a jaka ona się wielka wydaje :lol: może dlatego że Bajka to chucherko :) Quote
gryzeldzia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wznowiłam jej allegro.Gdzie Limbusia ma jeszcze ogłoszenia? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=919628916 No ja nie wiem czy ci ludzie oczu nie mają.Przecież to ideał,cudo dziewczyna. Uwielbiam takie wesołe sznupki i uparte pekińczyki :lol:.Aż zazdroszczę że ją macie ;). Quote
leni356 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jest jeden pan zainteresowany Limbą, więc się chwilowo wstrzymaliśmy Limbunia jest cudowna, ja ciągle oglądam ten filmik z Bajką :) Quote
Mantis Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 gryzeldziu, dziękuję, pięknie zrobione allegro :) Nie znacie jeszcze małego przyjaciela Limby. Oto Gryzuś :) Czasem się Gryzusia tarmosi :cool3: A czasem się do niego przytula :) Albo do przyjaciółeczki Bajeczki :) Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 kurcze ja widzę oczyma wyobraźni, że ona jest cudnie piękna!!! przydałyby się lepsze zdjęcia do ogłoszeń - mam nadzieję Mantis, że się nie obrazisz, ale niestety zdjęcia to ważna rzeczy w szukaniu domów :oops: Quote
Recommended Posts