Jump to content
Dogomania

Limba - sznaucera mam w rodzinie :-) Cudowną rodzinę też mam :-)

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Długo, długo nic, a dziś Was zamęczymy zdjęciami :eviltong: Jakość kiepska, ale modelka przednia :cool3:

Limba statyczna. Cud ;)

Też lubię różowe. Daaaj!

Nie to nie. Sama wezmę. Ha!

Mój ci on :diabloti:

Leeeecę, bo chcęęę :Cool!:

Posted

Kto to?

Moooja Kasia :calus:

Tak Ją witam kiedy wraca ze szkoły :)

Tak grzeczne jesteśmy potem :lilangel: a wtedy Mantis... :eek2:

I znów mi to robią :obrazic: Zdjęcie znaczy :motz:

Posted

[quote name='Dogo07']Limbunia naprawdę jest piękna. Nie wiem dlaczego nikt do tej pory jej nie pokochał.[/QUOTE]

Dzwoniło kilka osób, ale jeśli ktoś się nie zgadza na wizyty przedadopcyjne to taki domek nie wchodzi w grę. Mamy nadzieję że znajdzie się fajny dom.

Podobają i się miny które robi do aparatu :-) :)

Posted

Matrioszka, nie kuś, nie kuś :cool3:

Limbie się chyba nie podoba imię jakie jej wybrałam, bo najchętniej reaguje na "Nela, Bajka, kici kici" :evil_lol:
Zazdrośnica jedna ;) Ta zazdrość nie objawia się agresją wobec "rywala", ale wpychaniem łepetyny, a nawet całej Limby (no czasem trochę pod nosem pomarudzi ;)) i pokazywaniem kto tu jest najkochańszy :lol:

Szkoleniowiec ze mnie żaden, ale jedną komendę mamy opanowaną do perfekcji - "Chodź na kolanka".
I malusia Limbusia robi hooop. I już przednia część ciała na Mantis, druga się nie mieści ;)

Na zbliżanie się do mnie TZ reaguje podobnie, już bez komendy

Marcel, Nela, a teraz Bajka to przekochane, ale bardzo grzeczne pieski. Limba wkroczyła w nasze życie z ogromnym impetem i wyrwie dziurę w sercu jak nas opuści, a im dłużej to trwa, tym gorzej, ale przecież inne pieski czekają na wyrwanie ze schroniska.

Aha, w domku powinna być kobieta, bo Limba uwielbia damską część ludzkości. Z panami różnie bywa, generalnie to się ich boi i trzeba czasu, żeby zaufała.

Potencjalny domek powinien wiedzieć, że to szałaput (nie zawsze delikatny, potrafi w zabawie uszczypnąć albo skoczyć na człowieka z radości) ale też bardzo mądry i oddany przyjaciel.

Posted

A kysz, brzydkie Dogo co knebluje i nie pozwalało powiedzieć, że... awersja Limby do aparatu jest obustronna. Aparat, w rewanżu, za cholerę (przepraszam za mocne słowo) nie chce pokazać jakie to cudo. Kłamie jak z nut. Podły.

Posted

Paskuda, chciałam zrobić jej zdjęcie z Bajką, ale jak ja schodzę "do parteru" to przecież nie po to, żeby fotki cykać kiedy można się z Limbą bawić, nie ;)

Nie wiem co ci ludzie mają do Limby, że jej nie chcą. No ja wiem, że do niej trzeba trochę energii i fotel trzeba oddać i nie ubierać się zbyt elegancko na spacery :evil_lol: Ale przecież to pies cud miód :roll:

Posted

gryzeldziu, dziękuję, pięknie zrobione allegro :)

Nie znacie jeszcze małego przyjaciela Limby.

Oto Gryzuś :)

Czasem się Gryzusia tarmosi :cool3:

A czasem się do niego przytula :)

Albo do przyjaciółeczki Bajeczki :)

Posted

kurcze ja widzę oczyma wyobraźni, że ona jest cudnie piękna!!! przydałyby się lepsze zdjęcia do ogłoszeń - mam nadzieję Mantis, że się nie obrazisz, ale niestety zdjęcia to ważna rzeczy w szukaniu domów :oops: