Jump to content
Dogomania

Limba - sznaucera mam w rodzinie :-) Cudowną rodzinę też mam :-)

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecie fajne, tylko tak sobie myślę , bo to zdjecie małe w Metrze, czy sama głowa być nie powinna. Bo na tym to ją może nie być dobrze widać.
Albo może to na śniegu ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
I taki krótki tekst, dobrze bedzie ? Chociaż nie wiem i tak czy nie za długi :roll:.

Limba to ok. 2-letnia sznaucerka średnia. Jest radosna, grzeczna i bardzo pojętna, chętnie i szybko się uczy, uwielbia przebywać z człowiekiem. Obecnie przebywa w Domu Tymczasowym. Lubi dzieci, akceptuje koty, nie ma problemów z utrzymaniem czystości w domu. Sunia jest wysterylizowana. Szuka kochającego opiekuna.

To najkrócej i najtreściwiej jak się da ;) Jeśli to ma być do gazety to chyba lepiej jak najkrótszy, bo mi kiedyś prawie połowę ucięli :roll:

Posted

Ok. Może niech Mantis coś zaproponuje.
Ja zwykle jak jestem czegoś pewna to od razu się decyduję ale akurat tutaj nie wiem, a chciałabym wybrać jak najlepsze zdjęcie. Chociaż i ono nie zagwaranutje domku.

Posted

Ojoj, ale się tu dzieje, a Mantis "śpi" ;)

Dogo, ślicznie dziękuję :loveu: i wszystkim redaktorom również :loveu:

Nie mam dobrych fotek, bo aparat zdechł, a z komórki zbyt kiepska jakość :shake:
Wycięłam Limbie buźkę ze starszego zdjęcia. Może być taki portret czy kombinować dalej?

Posted

Mantis, fotki są ok. Tylko wiadomo że w gazecie troszke gorzej mogą wyjśc, no i zdjęcie w gazecie jest małe. A Limba czarna, i chodzi o to żeby dać takie które jak najlepiej pokaże sunie :).

Posted

Bo to diablica jest :evil_lol:
Powinna trafić do domu, w którym nie za bardzo lubią święty spokój ;)
Ale duchowe SPA zapewnione, po brykaniu z diabliczką człowiekowi ubywa tak z 10 lat :lol:

<poszła kombinować dalej>

Posted

Dogo, przepraszam, nic lepszego nie udało się zmontować ze zdjęć, które mam. :shake:
A na kiedy fotka potrzebna? Bo jutro będę miała aparat, nie jakiś super, ale może się uda "złapać" urodę Limby :)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No i co tam u naszej Limbulki ?

Limbulka przekochana, chciała zacałować panią która przyjechała po jej koleżankę - Nelkę :)
Był jeszcze jeden telefon o Limbę, pani się bardzo podoba, ale na razie nic konkretnego jeszcze

Mantis nie ma internetu

Posted

Pani wzięła innego kudłacza - ze schroniska z Celestynowa. Miałam jeszcze jeden telefon o Limbę, ale pan dziwny i nie zgadza się na wizyty. Także szukamy dalej domku dla Limby, musimy poodnawiać ogłoszenia - niech się fajny domek dla niej znajdzie, Limba jest wielkim pieszczochem, super pies rodzinny

Posted

Też proszę o pomoc w ogłoszeniach, bo ostatnio ciągle mam problemy z internetem :angryy:

Gryzeldziu, jak się uporam z bazarkowymi banerkami, obiecuję duuużo zdjęć :)