evel Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ekhm. Na Stefczyka warunki bywają bardzo średnie... Skoro do hotelu to może lepiej do Jamora? Quote
golf Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 u Jamora chyba 12 zl,ale nie jestem pewna.Czy maja miejsca trzeba by sie dowiedziec Co do Stefczyka, to wiem tylko ze u nich w hoteluja swoje psy For Animals, i narzekaja wylacznie na ceny. Ale to trzeba by do nich napisac i sie dowiedziec-proponuje napisac do Monia0610 Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Marinkaa tam pomaga, ona też na pewno zna sytuację. Quote
LadyS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja miałam kota w hoteliku na Stefczyka, w sumie było ok, choć ceny rzeczywiście horrendalne. Ale wiem, ze wiele osób narzeka na warunki i zachowanie opiekunów... Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 U Jamora chyba 13 zł. Może jeszcze u Astaroth zapytać? Warunki super, pod Warszawą Quote
golf Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 w hoteliku o ktorym pisalam 10 zl plus karma. Hotelik jest w Jeziorku k.Wawy. "Mam" tam 3 psy, szalu nie ma, ale ciepla buda i pełny brzuszek gwarantowane, no i ja mam niedaleko ;P Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 golf napisał(a):w hoteliku o ktorym pisalam 10 zl plus karma. Hotelik jest w Jeziorku k.Wawy. "Mam" tam 3 psy, szalu nie ma, ale ciepla buda i pełny brzuszek gwarantowane, no i ja mam niedaleko ;P Czyli wychodzi jakieś 300 zł miesięcznie plus karma? Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja mam w liście kontaktów na gg osobę, która prowadzi domowy hotel. I cena jest 15zł w tym wyżywienie, no chyba że pies potrzebuje specjalistycznej karmy. To jest Popielarnia koło Żyrardowa. Mam też maila do faceta który prowadzi hotel u niego ceny ustalane są indywidualnie są od 350 do 450. :) Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 za 10 zł plus karma to powiedzmy, że na miesiąc bym miała kase - on szybko powinien znaleźć dom, ale jak go zabrać? :( Quote
jurmar98 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 malawaszka napisał(a):za 10 zł plus karma to powiedzmy, że na miesiąc bym miała kase - on szybko powinien znaleźć dom, ale jak go zabrać? :( A gdzie dokladnie on jest,bo jakoś nie jarzę.Jeśli do Popielarni koło Żyrardowa,to może móglbym go zawieźć w ten weekend,jeśli to tylko kwestia transportu (choć jeszcze nie wiem ,czy będę jechal) Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ten za 10 zł to jest gdzieś koło Piaseczna Quote
golf Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 hotelik za 10 zl plus karma jest dokladnie w Jeziórku.W niedziele mieli jeszcze 2 miejsca wolne. Jeziórek jest k.Piaseczna, a jeszcze bliżej Zalesia Górnego/Dolnego.Od Wawy nie dalej niz 20 km Quote
golf Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nie wiem na kiedy planujecie transport Sznupa ;p , ale jesli sie zgramy czasowo, to mozecie go przywiezc do mnie do Piaseczna, a ja go postaram sie oprawić ;) tj troche wyczesac,lub podstrzyc, powyjmowac slome itp, żeby był "fotogieniczniejszy" i zawiezc do Jeziórka Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 no to poczekamy co powie Jurmar czy jedzie Quote
leni356 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Załóżcie Sznupkowi nowy wątek pliz :p I trzeba wymyślić mu jakieś imię - jakieś propozycje? Quote
malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Leni przepraszam - masz rację - ZAPRASZAM WAS KOCHANI POMÓŻMY TEMU PSU!!!! http://www.dogomania.pl/threads/175712-Sznaucer-A-redni-z-Nowodworu-nie-dajmy-mu-umrzeAE-w-schronisku?p=13700843#post13700843 Quote
jurmar98 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malawaszka napisał(a):no to poczekamy co powie Jurmar czy jedzie No to jeszcze trochę poczekacie ,bo dalej nie wiem SKĄD należałoby go wieźć.(a czy w ogóle będę jechał,będę wiedział jutro) Quote
malawaszka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 jurmar98 napisał(a):No to jeszcze trochę poczekacie ,bo dalej nie wiem SKĄD należałoby go wieźć.(a czy w ogóle będę jechał,będę wiedział jutro) post nad Twoim jest link do wątku tego biedaka ;) psiak jest w Nowodworze - koło Lubartowa, a to koło Lublina więc to nie jest po drodze za bardzo od ciebie :( Quote
LadyS Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 jurmar98 napisał(a):No to jeszcze trochę poczekacie ,bo dalej nie wiem SKĄD należałoby go wieźć.(a czy w ogóle będę jechał,będę wiedział jutro) Z Nowodworu, jak podejrzewam - pod Lublinem, przy Lubartowie. Quote
jurmar98 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ladySwallow napisał(a):Z Nowodworu, jak podejrzewam - pod Lublinem, przy Lubartowie. No to klapa.Jakoś tak w swym zakręceniu myślałem,ze chodzi o Nowy Dwór Mazowiecki.I pogoda robi się raczej nie do jazdy (nie zmieniam z zasady opon na zimowe) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Zajęłam się ogłoszeniami piękności: na razie ma alegratkę, wieczorkiem porobię całą resztę. Ale napiszcie proszę czy te ogłoszenia na allegro i kilku innych wspomniane w początkowych wątkach są nadal aktualne czy też robić?? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2888635_jestem_sama_prosze_pokochaj_mnie_w_te.html Quote
leni356 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Zajęłam się ogłoszeniami piękności: na razie ma alegratkę, wieczorkiem porobię całą resztę. Ale napiszcie proszę czy te ogłoszenia na allegro i kilku innych wspomniane w początkowych wątkach są nadal aktualne czy też robić?? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2888635_jestem_sama_prosze_pokochaj_mnie_w_te.html Super :multi: Bardzo dziękujemy. Allegro się skończyło - było 2 obserwatorów, nie wiem czy ktoś dzwonił, często dzwonią po zakończeniu aukcji. Teraz okres przedświąteczny i mniej zainteresowanych Quote
Mantis Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Rodzice Maciusia, bardzo dziękuję Wszystkie ogłoszenia aktualne, Allegro wystawiłam ponownie. Na razie nikt nie napisał, nie zadzwonił, ale zapewne winny przedświąteczny okres, ludzie zabiegani, zaabsorbowani zakupami, przygotowaniami. No cóż, córka już w imieniu Limby napisała list do Św. Mikołaja, także nie ma wyjścia, święta musi spędzić z nami :loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A czy jakiś numer telefonu może podać w ogłoszeniach? I napisz proszę w jakiej miejscowości sunia przebywa. Na razie dorobiłam jej jeszcze poza alegratką ogłoszenia na www.eoferty.com.pl i www.gieldaogloszen.pl, karusek.com.pl, kupsprzedaj: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3690811&cid=1558 www.mojpupil.pl cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Limba,31072 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/13416 Resztę jutro, bo dziś padam na pyszczka :p Quote
Mantis Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Rodzice Maciusia, działasz jak torpeda :crazyeye: :lol: No właśnie nie wiem jak z tym telefonem, bo nigdy nie "przesłuchiwałam" nikogo w sprawie adopcji i obawiam się, że nie wyjdzie mi to najlepiej i w stresie zapomnę wypytać o wszystko co istotne :roll: Bo w mailu to już na spokojnie mogę wszystko przemyśleć, no i poradzić się adopcyjnych specjalistów :) Quote
Recommended Posts