leni356 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 ladySwallow napisał(a):Dziewczyny, te 30 zł ja wpłacę dziś, dajcie mi nr konta. Oki, dzięki wielkie Quote
Mantis Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Rachunek (klik powiększa) Bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc w sfinansowaniu sterylki. Zaraz będzie skromniutka nagroda, czyli mini sesja spacerowa :p PS. Waszka, Ty weź mnie nie dekonspiruj, co :eviltong: Quote
Mantis Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Liiimba, Limbusia, no uśmiechnij się, poookaż buzię! Nie dadzą pożądnemu psu nawąchać się do woli. No dooobra. Prawy profil. Lewy profil. Prawie jak posąg. I... sio mi z tym aparatem! Quote
malawaszka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 hahahaha ależ ona jest świetna :klacz: Quote
leni356 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ostateczne rozliczenie sterylki Mantis wklei do pierwszego postu: 40 zł - Matrioszka2 50 zł - Malawaszka 30 zł - Matrioszka2 50 zł - JURMAR98 30 zł - ladySwallow ------ 200 zł Limbunia bardzo dziękuje za wsparcie :loveu: Quote
leni356 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='malawaszka']hahahaha ależ ona jest świetna :klacz:[/QUOTE] Świetna i cudna :loveu: Malawaszko, a może został jakiś fajny domek po Groniu? bo ona prawie identyczna jest, tylko siurka nie ma :evil_lol: Quote
Mantis Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 W poście pierwszym lista darczyńców, którym po raz kolejny dziękujemy :loveu: W poście trzecim niedoskonała treść ogłoszenia, ale jak będę czekać aż wena wróci to Limbę emerytura u Mantis zastanie Nie mogę znaleźć Gronia. Pomocy Quote
LadyS Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Schronisko to nie tylko kundelki. Schronisko to także piękne, ale zaniedbane psy w typie rasy, które potrzebują jak i inne wsparcia człowieka, ciepła i miłości. Taka właśnie jest Limba, około 2letnia suczka w typie sznaucera średniego. W schronisku suczka reagowała na obecność człowieka, oszczekując go swoim tubalnym głosem - nie było w tym jednak agresji, raczej błaganie o dom i nadzieja, że w ten sposób w końcu jakiś człowiek zwróci na nią uwagę. Limba dostała swoją szansę - dzięki dobrym ludziom przebyła drogę przez pół Polski do domu tymczasowego, w którym wyszła z niej jej prawdziwa natura. Limba jest psem radosnym i bardzo pojętnym, chętnie i szybko się uczy, uwielbia przebywać z człowiekiem. Szybko zaprzyjaźniła się z dziećmi, akceptuje również koty, nie ma problemów z utrzymaniem czystości w domu - krótko mówiąc, jest pięknym psem z cudownym charakterem. Limba została wysterylizowana. Jeśli jesteś zainteresowany adopcją tego pięknego psa, skontaktuj się: mantis.w@gmail.com ---------------- Alternatywny tekst dla Limby w prezencie :) Quote
jurmar98 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Nie mogę znaleźć Gronia. Pomocy Jeśli to ten ,o którym myślę,to szukaj w "Już w nowym domu".Jest obecnie rozpieszczany na potęgę w Krynicy. Quote
leni356 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Allegro dla Limby: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=847855973[/url] Quote
matrioszka2 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Teraz to musi znaleźć dom.Nie ma mocnych ! Quote
Paulina_mickey Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Założyłam naszą klasę Nowodworu, czy mogę wrzucić sunie? [url]http://nasza-klasa.pl/profile/24176957/gallery/album/2[/url] Quote
leni356 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Założyłam naszą klasę Nowodworu, czy mogę wrzucić sunie? [url]http://nasza-klasa.pl/profile/24176957/gallery/album/2[/url][/QUOTE] Pewnie że tak. Dzięki :) Quote
Mantis Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [B]jurmar98[/B], dziękuję, znalazłam :) Ten domek powinien się sklonować. Też taki chcę dla Limby :roll: [B]leni356[/B], dziękuję. Mam w domu mały sajgon, ale zaraz w poście ogłoszeniowym wstawię strony gdzie Limba jest ogłaszana. Na razie nikt nie pisze, nie dzwoni :shake: [B]matrioszka2[/B], zapomniałaś tam wstawić słówko "cudowny" :eviltong: [B]Paulina_mickey[/B]. No jasne, nie pytaj, wstawiaj. Dziękujemy :) A teraz kilka słów o Limbie. Okazuje się, że Limba to wcale nie jakaś tam dorosła sznupka, ale wyrośnięty szczenior :evil_lol: Dziś pierwszy raz zostawiłam ja na troszkę dłużej i co? Po powrocie "maluch" sobie na mnie wszedł, objął łapkami, wtulił mordkę i nie chciał zejść. Nie zważając na to, że ledwie łapię oddech ;) Ona musi szybko znaleźć dom... chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Już wstawiłam. Zapraszam do wysyłania zaproszeń i polecania zdjeć swoim znajomym! Quote
malawaszka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='leni356']Świetna i cudna :loveu: Malawaszko, a może został jakiś fajny domek po Groniu? bo ona prawie identyczna jest, tylko siurka nie ma :evil_lol:[/QUOTE] dopiero teraz zauważyłam to pytanie :oops: no więc tak - byli chętni na Gronia jeszcze jakiś czas po tym jak on znalazł dom, ale Limba wtedy jeszcze się nie "objawiła" i ludziom pokazywałam sznupy ze strony, ale oni tylko Gronia chcieli bo młody, sliczny i rasowy :( Quote
Mantis Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Noo, Limba też jest młoda, śliczna i charakter ma rasowy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 wiem wiem i jakby ktoś jeszcze o Grosika zadzwonił to bym ją polecała - tylko że jak oni dzwonili to Limby jeszcze nie było w "zasobach" ;) Quote
golf Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Hej! mam mały kłopot nadal z poruszaniem sie na dogo, ale z tego co doczytalam to Sznupka-Limba miewa sie swietnie!!to swietnie!!! :) Prosze ja wysciskac mocno do ciotki golf!! Ciotki, przepraszam za offa, ale na forum nowodworskie wogle nie moge sie dostac, wiec pisze u Limby. W sobote bylam wraz z Kometa w schronie, i w pomieszczeniu kwarantanny odkrylam pieknego sznaucera, czarnego, sredniego.Na moje oko troche strszego od Limby. Przyjechal do schronu w piatek, zdaje sie ze z Łęcznej... Siedzi bidulek bez ruchu, nie chce jesc ani pic.Widok straszny...na szczatkach slomy wychudzony pies...nie reagujacy na nic.. Udalo mi sie go wycignac na spacer, nawet nie warkna, jak nakladalam mu obroze, i wyciagalam z katki(Kierownik potwierdza to, ze to super lagodny pies, nawet podczas wylapywania zachowal spokoj) Na spacerze odzyl, zaczal biegac, podnosic lapke w wiadomym celu, i wogle sprawial wrazenie zupelnnnie innego psa, niz ten ktory lezy w ciemnym i ciasnym pomiesz.czeniu. Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 golf czy wy tam będziecie znowu? ja nie mam go gdzie zabrać a serce mi się zaraz posztukuje na milion kawałków :( od wczoraj już myslę, ale nic nie wydumam bo świeta i hotele zapchane a dwa to jego chyba trzeba naj[pierw na jakąś obserwację zabrać a ne między mase psów do hotelu :( nie macie takiego miejsca na obserwację? Quote
golf Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 nie mamy...a kiedy jedziemy to nie wiemy..bo raz nie mamy poki co za co a dwa, to jestesmy zaladowane psami, i nie ma gdzie szpilki wlozyc(obserowac nie ma gdzie)...,wiec i nie ma po co jechac...:( ew w Lublinie w klinice na Stefczyka moze bylo by miejsce, ale tam chyba cholera drogo...nie wiem... Kierownik zawiozl tam na prosbe Komety pogryziona sunie, i byla tam tydzien ( w sob odebralysmy ja z tej lecznicy/hoteliku z Kometa, i pojechala do "swojego" hoteliku) wiem ze jest miejsce w hoteliku w ok.Piaseczna 10 zl plus karma... Quote
malawaszka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 a jaki koszt na stefczyka za ten pobyt? Quote
Recommended Posts