leni356 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nadal brakuje pieniążków na sterylkę Limby. Proszę o wpłaty nawet drobne, bo nie damy rady finansowo Ja też trzymam, oby wszystko poszło dobrze Mamy na razie 90 zł - bardzo dziękujemy za wpłaty :loveu: 40 zł - Matrioszka2 50 zł - Malawaszka Pomóżcie Quote
LadyS Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 My do sterylki się dołożymy, ale trzeba poczekać na zakończenie bazarków. Quote
LadyS Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 My do sterylki się dołożymy, ale trzeba poczekać na zakończenie bazarków. Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 trzymamy :kciuki: i czekamy na wieści Quote
Mantis Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Króciutko, bo Limba płacze i uspokaja się jak ją przytulam i głaskam. Nie było żadnych komplikacji, ale była wczesna ciąża :shake: Koszt sterylki - 200zł. Rachunek przedstawię później. Idę do maleństwa, bo znów płacze, biedulka moja kochana. Quote
leni356 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Uff, dobrze ze wszystko ok. Odetchnęłam. Na sterylkę jest już 90 zł, trzeba dozbierać 110 jeszcze Dzięki za wieści Mantis :loveu: Quote
LadyS Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Jutro podliczę wpływy z wpłat, w tym tygodniu kończą się bazarki, więc coś powinno wpaść - możecie być pewne. Quote
M@d Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Proponuję uzupełnić pierwszy post o dane na temat wieku i rozmiarów. Bo w całym temacie dopiero gdzieś daleko i głęboko można doczytać wzrost 50 cm (rozumiem, że w kłębie). Pozostałe info dot. charakteru, też by się przydało w 1 poście. Quote
jurmar98 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Piękna jest.Mordka podobna do diabliczki Zary.W tym miesiącu nie dam rady pomóc finansowo,dopiero od stycznia.Chyba, że Malawaszka,która na pewno dziś tu wejdzie,nie przelała moich pieniążków za grudzień na Stefana,to niech je przeleje na Limbę. Quote
malawaszka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jurmar98 napisał(a):Piękna jest.Mordka podobna do diabliczki Zary.W tym miesiącu nie dam rady pomóc finansowo,dopiero od stycznia.Chyba, że Malawaszka,która na pewno dziś tu wejdzie,nie przelała moich pieniążków za grudzień na Stefana,to niech je przeleje na Limbę. OK! się robi :lol: edit: posłane 50 zł od Jurmara Quote
malagos Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 O, to całkiem niedrogo ta sterylka! Grunt, zeby małą przestało boleć, biedaczysko kochane... Quote
LadyS Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No Limbusia, musisz zdrowieć - ciotki trzymają kciuki! Quote
Mantis Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Bardzo dziękujemy za pomoc i wsparcie To nasza pierwsza sterylka w domu i przyznaję, że troszkę panikuję. Doświadczenia w tej kwestii nie mam, ale wydaje mi się, że Limba znosi to w miarę dzielnie. Jest taka grzeczniutka kiedy zmieniamy kubraczki :loveu: Jednak podnosi mi poziom adrenaliny kiedy niespodziewanie się zrywa. Może ją to uwiera, może swędzi. Ktoś doradzi? Taki zryw kończy się palpitacją serca, u mnie, nie Limby ;) No i boję się, że szwy puszczą jak będzie tak skakać. Dziś jest znacznie spokojniejsza, już nie piszczy, ale apetytu nie ma w ogóle. Powinnam się martwić? Ładowarkę diabeł przykrył ogonem, także zdjęcia Limby w kubraczku i rachunku będą jak przypadkiem diabłu na ten ogon stanę :razz: PS. M@d, wiem, wiem, że to wszystko powinno być na początku i przeznaczyłam post trzeci na ogłoszenie i zdjęcia, ale ta sterylka totalnie mnie wykoleiła z rytmu dnia. I nocy. Quote
malawaszka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 takie zrywy to może być panikowanie jej - moja luna tak miała jak ją zaswędziało po sterylce albo jak nitka zaczepiła o kubraczek itp :lol: Quote
M@d Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mafia też nie miała apetytu i łaziła obolała,ale po 4-5 dniach już zaczynała szaleć :D Quote
Mantis Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 No tak, Mantis mogła panikować to i Limbie wolno ;) Dziś jest o wiele lepiej :) Już spaceruje po mieszkanku, apetycik się poprawia, no i zaczyna obszczekiwać nieznane odgłosy, więc nie jest źle :lol: Siedzę nad tekstem do ogłoszeń, ale słabiutko mi to wychodzi Quote
malawaszka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Mantis'] Siedzę nad tekstem do ogłoszeń, ale słabiutko mi to wychodzi ciekawe dlaczego :diabloti: Quote
leni356 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dobre wieści. Pogoda nie wpływa zachęcająco :) Quote
leni356 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Przyszły wpłaty na sterylkę Limby, bardzo dziękujemy :Rose::santagri: 30 zł MATRIOSZKA2 :loveu: 50 zł JURMAR98 :loveu: Quote
leni356 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dotychczasowe wpłaty na sterylkę Limby: 40 zł - Matrioszka2 50 zł - Malawaszka 30 zł - Matrioszka2 50 zł - JURMAR98 ------ 170 zł Bardzo dziękujemy :buzi: Brakuje jeszcze 30 zł :modla: Quote
LadyS Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dziewczyny, te 30 zł ja wpłacę dziś, dajcie mi nr konta. Quote
Recommended Posts