Jump to content
Dogomania

Limba - sznaucera mam w rodzinie :-) Cudowną rodzinę też mam :-)

Recommended Posts

Posted

Nadal brakuje pieniążków na sterylkę Limby. Proszę o wpłaty nawet drobne, bo nie damy rady finansowo

Ja też trzymam, oby wszystko poszło dobrze

Mamy na razie 90 zł - bardzo dziękujemy za wpłaty :loveu:
40 zł - Matrioszka2
50 zł - Malawaszka

Pomóżcie

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Króciutko, bo Limba płacze i uspokaja się jak ją przytulam i głaskam.
Nie było żadnych komplikacji, ale była wczesna ciąża :shake:

Koszt sterylki - 200zł. Rachunek przedstawię później.

Idę do maleństwa, bo znów płacze, biedulka moja kochana.

Posted

Proponuję uzupełnić pierwszy post o dane na temat wieku i rozmiarów.
Bo w całym temacie dopiero gdzieś daleko i głęboko można doczytać wzrost 50 cm (rozumiem, że w kłębie).
Pozostałe info dot. charakteru, też by się przydało w 1 poście.

Posted

Piękna jest.Mordka podobna do diabliczki Zary.W tym miesiącu nie dam rady pomóc finansowo,dopiero od stycznia.Chyba, że Malawaszka,która na pewno dziś tu wejdzie,nie przelała moich pieniążków za grudzień na Stefana,to niech je przeleje na Limbę.

Posted

jurmar98 napisał(a):
Piękna jest.Mordka podobna do diabliczki Zary.W tym miesiącu nie dam rady pomóc finansowo,dopiero od stycznia.Chyba, że Malawaszka,która na pewno dziś tu wejdzie,nie przelała moich pieniążków za grudzień na Stefana,to niech je przeleje na Limbę.

OK! się robi :lol:

edit: posłane 50 zł od Jurmara

Posted

Bardzo dziękujemy za pomoc i wsparcie
To nasza pierwsza sterylka w domu i przyznaję, że troszkę panikuję. Doświadczenia w tej kwestii nie mam, ale wydaje mi się, że Limba znosi to w miarę dzielnie. Jest taka grzeczniutka kiedy zmieniamy kubraczki :loveu:
Jednak podnosi mi poziom adrenaliny kiedy niespodziewanie się zrywa. Może ją to uwiera, może swędzi. Ktoś doradzi?
Taki zryw kończy się palpitacją serca, u mnie, nie Limby ;) No i boję się, że szwy puszczą jak będzie tak skakać.

Dziś jest znacznie spokojniejsza, już nie piszczy, ale apetytu nie ma w ogóle. Powinnam się martwić?

Ładowarkę diabeł przykrył ogonem, także zdjęcia Limby w kubraczku i rachunku będą jak przypadkiem diabłu na ten ogon stanę :razz:

PS. M@d, wiem, wiem, że to wszystko powinno być na początku i przeznaczyłam post trzeci na ogłoszenie i zdjęcia, ale ta sterylka totalnie mnie wykoleiła z rytmu dnia. I nocy.

Posted

No tak, Mantis mogła panikować to i Limbie wolno ;)

Dziś jest o wiele lepiej :) Już spaceruje po mieszkanku, apetycik się poprawia, no i zaczyna obszczekiwać nieznane odgłosy, więc nie jest źle :lol:

Siedzę nad tekstem do ogłoszeń, ale słabiutko mi to wychodzi

Posted

Dotychczasowe wpłaty na sterylkę Limby:

40 zł - Matrioszka2
50 zł - Malawaszka
30 zł - Matrioszka2
50 zł - JURMAR98
------
170 zł

Bardzo dziękujemy :buzi:

Brakuje jeszcze 30 zł :modla: