Glutofia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Odrastają!! :) Dziewuszka w ogóle coraz fajniejsza się robi Quote
Jasza Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Talcott - czyżbyś się przymierzała, żeby Kajeczkę zabrać do siebie? Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Na razie to ja sobie mogę wziąć...... kolejną porcję leków :flaming: półtora miesiąca wojuję z zapaleniem płuc. Buuuuuuu! Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Talcott napisał(a):Na razie to ja sobie mogę wziąć...... kolejną porcję leków :flaming: półtora miesiąca wojuję z zapaleniem płuc. Buuuuuuu! Biedna cioteczka :( :calus::glaszcze: Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Aj! Żebyś Wiedziała! A zła jak nadepnięta żmija - z tych cherlawych:diabloti: Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No wiem, nie umiem podlinkować - matoł jestem Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A ło! http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-duma-mieleckiego-schroniska-wesoA-a-staruszka-szuka-domu Quote
Glutofia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Talcott napisał(a):No nareszcie!:mad: Dzięki!!!:diabloti: hihihihi no soory. Ode mnie też dużo zdrowia!!! Zdrowiej ciotka i bierz małą bo jest urocza!! Jaki ładny pies się z niej zrobił zupełnie ma inne spojrzenie Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ja wiem, że Ona jest cudna! ale Wy to jesteście jak te Harpie:diabloti::D - wejdziesz żeby kupić okulary pływackie to ci motorówkę wmówią:evil_lol: Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Talcott napisał(a):Ja wiem, że Ona jest cudna! ale Wy to jesteście jak te Harpie:diabloti::D - wejdziesz żeby kupić okulary pływackie to ci motorówkę wmówią:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Talcott Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Laruniu! (Sorki Kajuniu) - czy ta babka co chciała Novę nie zechciałaby chłopaka? Zapytałabyś jest taki jak jej brat!!! Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jaaaa?????????????? :o :o :o tak, ale ona miała się dalej kontaktować. Podałam jej właściwe namiary. Quote
Glutofia Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Dziś dzwoniła nawet miła pani zainteresowana Kają. Oboje z mężem zdecydowani na psa. Trochę przestraszyła się wizyty przedadopcyjnej powiedziała ze musi to z mężem uzgodnić..hmmm. Nie no, wytłumaczyłam pani po co ta wizyta i jakby zrozumiała powody, ma się odezwać. Domek z ogródkiem, byłoby fajnie. Mieli suczkę 15 lat i brakuje im psa Kai brakuje człowieka wszystko się zgadza. Quote
Recommended Posts