Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amikat, jeżeli na sterylizacje Kory uda się wykorzystać kupon ktory mam od Bounty, to te 250 PLN, ktore uzbierałam, może mogłoby "pójść" na mateczkę właśnie?

Posted

Dziewczyny błagam pomocy!! Do czwartku mamy suczkę zabrać z lecznicy nie mamy jej gdzie umieścić..
Problem w tym ze sunia raczej nie bedzie mogła mieszkać z innymi psami gdyż się boi, chyba ze w innym pokoju. Ja nie mam takiej mozliwości odseparowania zwierząt od siebie. Schronisko dla niej to murowana kapilca jak ona boi się drugiego psa..
HELP!!!!

Posted

O schronie nawet nie myślmy. Ona będzie po sterylce a dwa że przecież to psiak po traumie.
Proszę o tymczas. Ludzie kochani - skoro często bierzecie psy z drugiego końca polski "bo takie biedne" to może teraz weźmiecie z bliska ale też w kosmicznie wielkiej potrzebie!!!! Tu tylko domowe warunki wchodzą w grę. Ona jest łysa Trzeba jej leki podawać. POMOCY

Posted

weszka napisał(a):
Gdybym tylko mogła ale nie mogę :(
Ktoś może pomóc???? Choćby ciepły garaż z miękkim posłankiem....

Podniosę, bo ważne!!!

A wiku??? nie ma trochę kąta?

Posted

Glutofia napisał(a):
musi być ciepełko brak mi pomysłu...niech to diabli! Sunia jest zdrowa to łyse nie udzieli się innym psom nie ma czego się bać

dokładnie, jak zacznie dostawać leki na zespół cushinga to szybko zarośnie i będzie piękna metamorfoza!!!! jak u mojej Pepuchy, lęk i taka dzikość też się wyciszy bo nieleczony pies z tym ZC jest jak na sterydach cały czas i pobudzony, ale to minie

dostaje już leki? vetoryl?