Glutofia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jaszo dziękuję. Rozładował mi się telefon i walczyłam z ładowarką która ładować nie chciałą wrrr. Dobrze ze do Agnieszki ją odesłałaś. Wczoraj też dzwoniła jedna pani ale odmówiłam. Ta "moja" to była młoda osoba z 1,5 rocznym dzieckiem i starszą córką mam nadzieje ze to nie ta sama. Miałam o niej 8 nieodebranych połączeń. Katastrofa to jakaś jak telefon znienacka padnie Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Glutofia']Jaszo dziękuję. Rozładował mi się telefon i walczyłam z ładowarką która ładować nie chciałą wrrr. Dobrze ze do Agnieszki ją odesłałaś. Wczoraj też dzwoniła jedna pani ale odmówiłam. Ta "moja" to była młoda osoba z 1,5 rocznym dzieckiem i starszą córką mam nadzieje ze to nie ta sama. Miałam o niej 8 nieodebranych połączeń. Katastrofa to jakaś jak telefon znienacka padnie[/QUOTE] Glutofia, a skąd była ta Pani?? Quote
Glutofia Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 kurcze nie pamiętam...Siemianowice, Świętochłowice...Piekary?? Mnie o nazwy miejscowości nie pytajcie od momenty kiedy adoptowałam psa do Kalisza a okazało sie ze babka jest z ...Koszalina. Nic tlko w jakiejś firmie logistycznej mnie zatrudnić w charakterze dyspozytora:evil_lol: Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Glutofia']kurcze nie pamiętam...Siemianowice, Świętochłowice...Piekary?? Mnie o nazwy miejscowości nie pytajcie od momenty kiedy adoptowałam psa do Kalisza a okazało sie ze babka jest z ...Koszalina. Nic tlko w jakiejś firmie logistycznej mnie zatrudnić w charakterze dyspozytora:evil_lol:[/QUOTE] Yhy :) bo do mnie jedna Pani z Dąbrowy G. się zwracała, podobnie, z dwójką dzieci, dlatego podpytuję ;) Quote
Jasza Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ta Pani, która dzwoniła do mnie nie ma dzieci. Tylko kota! Napiszcie czy dotarły pieniądze dla Kaji z mojego bazarku od Talcott. Napisała, że bazarek a nie dodała, że dla Kaji. Quote
Jasza Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A Talcott chora jest i się nie może denerwować! Quote
Glutofia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wiem ze ta pani dzwoniła do Agnieszki i miała się jeszcze ze mną skontaktować. czoraj miałam 1 nieodebrane połączenie (siedziałam w komisariacie i nie mogłam odebrać, tzn zenzawałam w komisariacie nie to ze mnie przymknęli) oddzwaniałam później ale nikt nie odbierał. Nie wiem czy był to numer tej kobiety czy nie. Natomiast dzisiaj jadę sprawdzić dom dla Kai w Sosnowcu. Pan mieszka z mamą, mieli 10 lat boksera odszedł im na raka, pochowali go tydzień temu. Dom bez dzieci dwoje dorosłych ludzi, myślę ze dobrze to brzmi Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='malawaszka']zaciskam :kciuki:[/QUOTE] Ja też!!!!! Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Laruniu wejdx Kochana tutaj ws Allegro, co, płaci wiesz kto:razz: http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-duma-mieleckiego-schroniska-wesoA-a-staruszka-szuka-domu Quote
Glutofia Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Dom wydaje mi się ok. Sunia będzie towarzyszką głównie starszej pani która siedzi w domu i sie nudzi podczas gdy syn w pracy. Skoro pani dawała sobie radę z bokserem z Kają też sobie da. Pies u nich sypiał w łózku- widziałam na zdjęciach a Kai to pasuje żeby ktoś z nią siedział i ją smyrał. Będzie mić stale towarzystwo swojego człowieka i o to chodzi. Ludzie może mało rozmowni ale sprawiają wrażenie dobrych, widac ze bardzo cierpią po stracie starego psa. Kaja jutro jedzie do nowego domu!! Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:Hurrrraaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Aga Czarkowianka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Super,tylko jak jedzie,kiedy jedzie?Dajcie znać bo ja w niedzielę zwykle na 2-3 godzinny na odiadek wyjeżdżam do rodziny.Poza tym jutro jadę do Bytomia więc mogłabym Kaję gdzieś podwieżć do połowy drogi. Quote
Rybka_39 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To fajnie.:) Dałam kubie123 namiar na domek z dzieciakami chętny na Kaję, moze jak będa ok można im dać innego czterołapa. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Cieszę się bardzo! Quote
Recommended Posts