obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 __Lara napisał(a):Dzięki obraczus ;) bardzo prosze ;) zaraz spadam z dogo, ale wieczorkiem coś pomysle .... Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dzięki, że jesteście ciotki!!! Czym nas więcej tym więcej głów do myślenia!! Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ciotki czy ktos ma nr tel do Mru??? sprawa pilna - dom dla Kostusia się kroi! Ola la szuka!!!!:loveu: Quote
Florentynka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A ten działa, jak widać (link, znaczy się). przeczytam watek i będę myśleć. Quote
TERESA BORCZ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jestem, poslałam link ani z poznania, przepisany działa, ten w postach nie. roześlijcie ja też pomogę. mam dt do sprawdzenia, ale możliwe sprawdzenie jutro. CZY DT RAZEM ZE SZCZENIORKAMI? obraz skóry przerażający ale to napewno nic grożnego. leczyłam prostą metodą w ciągu kilku dni wiele takich przypadków a raczej o wiele gorszych. to wygląda na uczulenie na odchody pcheł i wszelkich insektów. leczenie proste. odpchlenie, higiena, przemywanie mydełkiem z czystej oliwy z oliwek ( z dobrej mydlarni, syryjskie) potem przemycie riwanolem i na wierzch chmurka propolisowego ekstartu w areozolu. efekt murowany i szybki. Quote
Plicha Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Talcott napisał(a):Ciotki czy ktos ma nr tel do Mru??? sprawa pilna - dom dla Kostusia się kroi! Ola la szuka!!!!:loveu: Wyslalam Ci numer na PW Quote
Florentynka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):jestem, poslałam link ani z poznania, przepisany działa, ten w postach nie. roześlijcie ja też pomogę. mam dt do sprawdzenia, ale możliwe sprawdzenie jutro. CZY DT RAZEM ZE SZCZENIORKAMI? Tereso, z tego co rozumiem ( na ile się doczytałam w wątku) szczeniory już poszły do domów, została sama suczka. Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tak, została sama suczka. Tereso, a co to za dt? :) Quote
zula131 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Glutofia napisał(a):tak, ona ma zespół cushinga teraz ustalają przyczynę A co to za przypadłość? To jest uleczalne? Quote
Glutofia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dom tymczasowy tylko dla suczki. Sunia ma stwierdzony zespół cushinga więc nie ma mowy o uczuleniu na pchły których zresztą też nie ma. Ciotki mam lokum dla suki!!! Tymczas. Załatwiłam u dziewczyny która prowadzi hotel ale sunia w domu mieszkać będzie. Teraz trzeba będzie jakieś bazarki zeby zarobic na ten hotel ... Quote
Glutofia Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 zula131 napisał(a):A co to za przypadłość? To jest uleczalne? Nie, tego nie da się wyleczyć. Można podawac leki i wówczas jest ok. To nic innego jak brak równowagi hormonalnej w organiźmie stąd to łysienie i obwisły brzuch, czasami nerwowość u psów. Po podaniu leków jest ok jednak musi je brać Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 zula131 napisał(a):A co to za przypadłość? To jest uleczalne? Jest terapia - Sierść odrasta błyskawicznie - lek po badaniach ustala się dawkę - to Vetoryl Quote
malawaszka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/108001-DopadA-a-nas-choroba-Cushinga tu można poczytać o chorobie Quote
Ewa i flatki Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Link działa, suczka biedniutka, ZC faktycznie powoduje u psa straszną nadpobudliwość :( Chociaż popodbijam ... Quote
Talcott Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie u każdego! Mój Jamnik nie był specjalnie nadpobudliwy! Brzuchol obwisły po prostu magiczne " zniknął" po terapii. Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Słuchajcie, a u Jaagi??? właśnie dziś do domu pojechała jedna sunia, która u niej była. Może tam znalazłaby trochę wolne przestrzeni dla siebie? Quote
Jasza Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Mam nadzieję, że chociaż kupon udało się wykorzystać na steylkę. Pomyślę o bazarku. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czy juz cos wiadomo w sprawie tymczasu?? Quote
Recommended Posts