Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no muszę gdzieś wylać swoją złość normalnie! dzisiaj, tj. 30.11. ogladałam jednym okiem "fantastyczny" serial na tvp2 - "barwy szczęścia" ;/ no i pojawia się scena - dziewczynka stoi pod płotem, przed nią pies (coś w stylu amstaffa, w każdym razie rasa "agresywna" dla lepszego efektu pewnie). na ratunek biegnie jej młody mężczyzna. stoją razem, pies szczeka i na nich patrzy. pan wymyśla, że rzuci psu torbę (!), a w tym czasie dziewczynka przeskoczy przez płot. tak robi, pies chwilę interesuje się torbą, po czym zwraca swą uwagę z powrotem na tego pana. pan patrzy psu prosto w oczy, po czym pies atakuje. ja się pytam kto pisał scenariusz????? no chyba, że mial to być scenariusz sceny "jak NIE uniknąć ataku psa" ;/ paranoja normalnie :angryy:

Posted

Olena82 napisał(a):
ja się pytam kto pisał scenariusz????? no chyba, że mial to być scenariusz sceny "jak NIE uniknąć ataku psa" ;/ paranoja normalnie :angryy:

No chyba tak. Ja tam tego badziewiarskiego serialu nie oglądam.

Posted

Ehhh... Ja też to widziałam :shake: Tak praktycznie to było tylko tyle, że był pies, facet rzucił mu torbę a w następnej scenie już był cały zakrwawiony :angryy: Pewnie znowu się zacznie o tych agresywnych rasach, agresywnych psach itp.

Pomijam już szczegół, że było widać po tym psie całkowity brak agresji...

Posted

Szkoda gadać, ja tylko siedziałam przed telewizorem i liczyłam następne sekundy, co ten pies zrobi. Po prostu paranoja. Jak nie mieli co wymyślić to mogli zaangażować w to kota, byłoby przynajmniej śmiesznie, a nie znowu robić aferę z niczego! Następna głupia scena, która jeszcze bardziej rozpowszechniła pojęcie 'rasy agresywne'...

Posted

Vida napisał(a):
Szkoda gadać, ja tylko siedziałam przed telewizorem i liczyłam następne sekundy, co ten pies zrobi. Po prostu paranoja. Jak nie mieli co wymyślić to mogli zaangażować w to kota, byłoby przynajmniej śmiesznie, a nie znowu robić aferę z niczego! Następna głupia scena, która jeszcze bardziej rozpowszechniła pojęcie 'rasy agresywne'...

Po prostu zadziałała magia szklanego ekranu ;) Poczułaś dreszcz emocji i nawet liczyłaś sekundy :D Bravo!!!

Posted

Ciekawa byłam co będzie w następnym odcinku.......
"Przecież ten potwór zagryzłby ją na śmierć" :angryy::angryy::angryy: A, i właścicielka jest głupia, bo mówi, że oni tego psa sprowokowali. :shake:
Doopa., koniec z serialami. [FONT=Franklin Gothic Medium][chociaż, to mi wyjdzie akurat na dobre :lol:][/FONT]

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Bo to są seriale dla inteligentnych inaczej chciałam dyskretnie zauważyć 8)

Obawiam się, że tych "inteligentnych inaczej" jest w Polsce trochę i to oni mają większość:( Niestety, dzięki temu istnieje pojęcie "ras agresywnych" i cała otoczka z tym związana. Nie wspominając o tym, że 95% ataków psów jest spowodowanych przez mieszańce z pseudohodowli...

Posted

Olena82 napisał(a):
no muszę gdzieś wylać swoją złość normalnie! dzisiaj, tj. 30.11. ogladałam jednym okiem "fantastyczny" serial na tvp2 - "barwy szczęścia" ;/ no i pojawia się scena - dziewczynka stoi pod płotem, przed nią pies (coś w stylu amstaffa, w każdym razie rasa "agresywna" dla lepszego efektu pewnie). na ratunek biegnie jej młody mężczyzna. stoją razem, pies szczeka i na nich patrzy. pan wymyśla, że rzuci psu torbę (!), a w tym czasie dziewczynka przeskoczy przez płot. tak robi, pies chwilę interesuje się torbą, po czym zwraca swą uwagę z powrotem na tego pana. pan patrzy psu prosto w oczy, po czym pies atakuje. ja się pytam kto pisał scenariusz????? no chyba, że mial to być scenariusz sceny "jak NIE uniknąć ataku psa" ;/ paranoja normalnie :angryy:

Ostatnio widziałam jaąś zajawkę filmu. Bestia czy coś w tym stylu. Kiedy zobaczyłam rottwailera i komentarz "bestia zrywa się ze smyczy", zapytałam, czemu nie film z pudlem? Mama oczywiście odpowiedziała: "Jasne. Zabójczy komar". Barw Szczęścia nie oglądam, ale może uda mi się to znaleźć w internecie...

Posted

Też się zastanawiałam czy pomysłów im zabrakło, czy coś w tym stylu? Jak chcieli bohatera, to mógł dziecko z pod kół samochodu uratować - było by to bardziej pouczające piratów drogowych coraz więcej, a nie psa w to mieszać!!!!! Do tego prowokujące zachowanie mężczyzny !!!! Skandal!!!! Jak chcą psa w serialu -to niech jakaś rodzina sobie kupi, albo lepiej weźmie ze schroniska...

• 4 weeks later...