Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wpłaciłam 57zł (tyle miałam) na zapłacenie za stronkę -przy najbliższej okazji dołożę 3 zł-czyli stronka zapłacona za rok. Przeznaczcie sobie wpłaty na coś bardziej pilnego, potrzeb jest bez liku. Mam kilka rzeczy na bazarek lub allegro , czekam na sygnał - kto pomoże w wystawieniu bazarku...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

teresz10 napisał(a):
Ja wpłaciłam 57zł (tyle miałam) na zapłacenie za stronkę -przy najbliższej okazji dołożę 3 zł-czyli stronka zapłacona za rok. Przeznaczcie sobie wpłaty na coś bardziej pilnego, potrzeb jest bez liku. Mam kilka rzeczy na bazarek lub allegro , czekam na sygnał - kto pomoże w wystawieniu bazarku...

Skoro teresz wysłała kasę na serwer to mamy nadwyżkę. Ja proszę jeśli ta kasa zbywa o przeznaczenie jej dla malagos. :)

Posted

Evl, przelewaj od razu - 40 zł, tak?
Paulina, nadwyżkę właśnie chciałam przeznaczyć na Nowodwór.
Leni, rozliczę się z Lidką ,jak dostanę kasę od Pauliny, bo mówiła, że ktoś wpłacił większą sumę - myślę, że nie zostanie już go wcale, ale Cykorowi leci następny miesiąc.

Posted

Dziewczyny ale jeśli Gryzeldzia wpłaciła na "nowodworską skarpetę" to może podzielić to jednak na pół o pół dla Nany pól dla Milusi? chyba że pieniądze były wpłacane konkretnie na Nanę?

Posted

plastelina napisał(a):
Dziewczyny ale jeśli Gryzeldzia wpłaciła na "nowodworską skarpetę" to może podzielić to jednak na pół o pół dla Nany pól dla Milusi? chyba że pieniądze były wpłacane konkretnie na Nanę?

Wpłaty jedynie na Nanę pójdą na nią, a te wspólne na pół.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Jak wpłynie na konto to będzie dla Nany koło 100zł.

Doszło może to już do Ciebie? Bo sprawdzałam konto i nadal nic nie ma, a robię rozliczenia.

Posted

Zrobiłam rozliczenie,wpłaciłam pieniądze na dług u malagos (80 zł) i piranii (212,3 zł). Zostało nam nieco ponad 70 zł - to dobrze, bo niedługo szczepienie i odrobaczanie Nany i Cykora.

Posted

Eski wczoraj zrobiła przelew na 25 zł z mojego bazarku. Gdy dojdzie to bardzo proszę o potwierdzenie, żebym jej mogła wysłać fanta.
A tak w ogóle czy nie ma możliwości wstawienia na pierwszą stronę numeru konta na nowodworzan, zeby było zawsze pod ręką? :)
Mam jeszcze trochę rzeczy, więc za jakiś czas wystawię znowu bazarek.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Eski wczoraj zrobiła przelew na 25 zł z mojego bazarku. Gdy dojdzie to bardzo proszę o potwierdzenie, żebym jej mogła wysłać fanta.
A tak w ogóle czy nie ma możliwości wstawienia na pierwszą stronę numeru konta na nowodworzan, zeby było zawsze pod ręką? :)
Mam jeszcze trochę rzeczy, więc za jakiś czas wystawię znowu bazarek.

Dostałam przelew od ESKI - 25 zł :)
Nie ma możliwości zapisania konta, bo to nie konto schroniska, tylko moje prywatne, użyczone.

Posted

plastelina napisał(a):
Z mojego bazarku będzie około 80zł, bazarek miał być na Nanę, Oliwkę i dług u Malagos. Jeśli dług jest spłacony to może przeznaczę te pieniądze na owczarka u Beki?

Możesz przeznaczyć na owczarka (konkretniej, sterylkę), tylko daj znać tutaj na wątku, żebym mogła to wpisać do rozliczenia.