Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprocket - i wszystko jasne. Sprocket to pies, który przebywa w boksie ze szczeniakami w nowodworskim schronisku. Ma nie więcej, niż rok. Przytulaśny okropnie, strasznie się trząsł, gdy wyniosłyśmy go na spacer, ale na rękach się uspokoił i starał się wtulić jak najbardziej w człowieka. Nie słyszałam, żeby szczekał - za to bardzo wtulał się w każdego, kto wchodził do boksu, stawał na dwóch łapach oparty o ręce i czekał na głaskanie, patrzył w oczy i każdy miał wyrzuty, że nie może go wziąć. Sierść piękna, miękka, lekko szorstkawa, te oczy no i ta bródka - wpadłam po uszy.

Sprocket zapadł mi w serce i czuję, że jest moim zadaniem - dlatego szukam mu DT, a potem DS. Wzięłabym go sama, ale jadę do rodziców na święta, a potem wyjeżdżam na sylwestra - to wszystko jest niemożliwe z psem.

Dla osób, które chciałyby pomóc z ogłoszeniami, kontakt w sprawie adopcji:
519 851 337
gg 15894479
mail: psyipsiaki@gmail.com

A teraz trochę Sprocketa:

Posted

I jeszcze kilka fotek Sprocketa - wesołka....
TO FANTASTYCZNY PIES,PRZYLEPA I PIESZCZOCH,DLA NIEGO NAJLEPSZY NA ŚWIECIE DOMEK

Czy piesek został w schronisku?

już zmniejszone,zapomniałam że mam takie potężne foty :lol:

Posted

Gryzeldziu, zmniejsz zdjęcia! A to ostatnie już jest jako pierwsze, pozwoliłam sobie pożyczyć :) Tak, niestety został w schronie, nie miałyśmy jak go wziąć.

Posted

Sprocket jest po prostu urzekający... Gdybym wiedziała, że ma zapewniony tymczas na resztę grudnia, to brałabym go do siebie - ale niestety, z tymczasami teraz trudno :(

Posted

No, Sprocket, wiedziałeś, do kogo się przykleić :diabloti: Cwaniak nie odstępował ladyS. na krok :cool3:

Wkleję jego wątek na pierwszą stronę nowodworskiego ogólnego ;)