Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Demi Ty nie masz sobie czym glowy lamac kochana o ta kroplowke. Zrobilas co bylo mozliwe dla Klary :-) Bez Ciebie i Twojej pomocy by juz Klarcia nie zyla.
Co do finansow to jest jeszcze dosyc :-) Rozlicz sie z Marta a reszte podzielcie na potrzebujace pieski. Napewno sie przyda. Buziaki kochana :-)

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A.K. napisał(a):
Demi Ty nie masz sobie czym glowy lamac kochana o ta kroplowke. Zrobilas co bylo mozliwe dla Klary :-) Bez Ciebie i Twojej pomocy by juz Klarcia nie zyla.
Co do finansow to jest jeszcze dosyc :-) Rozlicz sie z Marta a reszte podzielcie na potrzebujace pieski. Napewno sie przyda. Buziaki kochana :-)

No ale jak bym nie była uparta jak osioł to bym Klarcie w pełni zdrowia prawie że oddała, ale teraz już przynajmniej wiem, że kroplówka nigdy nie zaszkodzi;)

Ostatnie zdjecia Klary u mnie, jak się jeszcze dobrze czuła dziewuszka. Mam nadzieje, ze jej właścicielka jak sie ogarnie po świetach też coś nam tu podeślę;)

a to pyzaty śpioszek :loveu:

Posted

Kilka nowych wiadomosci od Cindy.
Klarcia ma sie coraz lepiej, apetyt ma ogromny :-) W mieszkaniu juz nie nasiusiala, pewnie byl to rezultat kroplowki. Chodzi za Cindy mama krok w krok i czeka na smakolyki. Cindy jest w trakcie przeprowadzki, bedzie mieszkala w domu obok rodzicow. Bedzie miala na co dzien kontakt z Klarcia. Cindy zrobila kilka zdjec komorka i jak znajdzie kabel w ktoryms z jej kartonow z przeprowadzki to wstawi:-)

Posted

nasza sliczna Klarunia:loveu:
Demi Ty kochana sie nie zadręczaj, bo dzięki ona dużo Tobie zawdzięcza. Trzymam kciuki za szybka aklimatyzację niuni. A foto jest superowe, ona taka milutka w dotyku-jesczze sharpei tak nie wygłaskałam, jak ją w samochodzie:razz:

Posted

magda z. napisał(a):

ja zaznaczam zdjęcie lewym przyciskiem myszy, tak aby zrobiło się niebieskie, daję prawy i tam kopiuj, a tutaj wklej i jest

Moja Królewna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A.K. DZIĘKUJE :loveu:

Posted

A.K. napisał(a):
Dzisiaj ma Klarcia termin u wetki, zobaczymy co powiedza. Odezwe sie pozniej i dam znac co nowego :-)

czekamy niecierpliwie na informacje :) Buziaki dla mojej dziewczynki :)

Posted

Z Klarcia dzisiaj gorzej :placz: ma goraczke i boli ja przy chodzeniu:placz: Dostala dzisiaj od wetki zastrzyk przeciw bolowy i prednisolon. Jutro beda robili rentgena. Podejrzewaja cos z szyjnym kregiem:placz:
Trzymajcie kciuki za niunie, zeby mozna bylo jej pomoc.

Posted

A.K. napisał(a):
Z Klarcia dzisiaj gorzej :placz: ma goraczke i boli ja przy chodzeniu:placz: Dostala dzisiaj od wetki zastrzyk przeciw bolowy i prednisolon. Jutro beda robili rentgena. Podejrzewaja cos z szyjnym kregiem:placz:
Trzymajcie kciuki za niunie, zeby mozna bylo jej pomoc.

to tak jak moje wetki, albo może korzonki ... Jeny. Moja Klarusia :(

Posted

Demi, nic nowego. Klarcia caly dzien przespala, jutro idzie na przeswietlenie. Jak tylko bede miala jakies nowe wiadomosci to oczywiscie napisze.

Posted

A.K. napisał(a):
Demi, nic nowego. Klarcia caly dzien przespala, jutro idzie na przeswietlenie. Jak tylko bede miala jakies nowe wiadomosci to oczywiscie napisze.

eh... moja kochana :(:(:( to czekamy na wieści.

Posted

U Klarci bez zmian :-( Goraczka minela ale z chodzeniem nie jest lepiej. Chodzi ale widac ze jej cos dolega :-(
Jedyna pociecha to, to ze ma apetyt, dobrze je i pije. Wieczorem bede wiecej wiedziala to dam znac.