Kinia1984 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Wczoraj od razu jak wrocilam do domu znalazlam maila od Panstwa i te zdjecia:) " Witam serdecznie! Gabi przez chwilę po Waszym odejściu wpatrywała się w drzwi , teraz spokojnie leży sobie na kanapie. Jest spokojnie głaskana , minkę ma niepewną ale nie ma się czemu dziwić musi się oswoić z nami i nowym mmiejscem. Myslimy że to juz bedzie jej miejsce i jej kanapa:) Wkrótce będą nowe zdjęcia i nowe relacje. Maria" a dzis rano znajduje nastepnego:) "O 21:20 Gabi zjadla calkiem spora porcję granulek suchej karmy, ale nie z miseczki ani z ręki , tylko nasypane na kanapie. Wody nie chciała." Cos czuje ze relacji bedzie duzo:) Co nie zmienia faktu ze tylko wsiadlam do samochodu to zaczelam wyc i nie mowcie ze Wam powiedzialam ale Maciek tez plakal... I wogole wracalismy i sie nie odzywalismy wogole... jak wychodzilismy to chciala za nami isc...nie wiedziala o co chodzi...mam nadzieje ze nie pomysli ze jej nie kochamy... no i buuu...becze w robocie... Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kinia dzięki Tobie i Mackowi Gabi teraz ma swoja kanpę, na której może jeść. Ma swojego człowieka do głaskania i przytulania. Dzieki Wam Gabi zobaczyła, że człowiek może byc fajny i potrafi opiekowac sie mniejszymi od siebie istotkami. Kinia, nie oszukujmy sie. Gdyby nie decyzja o zabraniu psiaków z Duczek do Gryzeldy, Jeziórka, Negri i do Twojego TZ - psiaki zapewne by nie przeżyły....... były takie okrutne mrozy, zreszta sama wiesz. Tak więc, zycze Ci aby wszystkie Twoje pieski w przyszłości znajdowały takie wspaniałe domeczki :) Gabi na pewno kocha Ciebie i Twojego Tz-ta. Twój TZ na pewno stał sie teraz bardziej wrażliwy na krzywdę zwierząt i już nie patrzy na Ciebie dziwnie jak nawijasz o tych bidach :evil_lol: Głowa do góry ;) na pewno wszystko będzie dobrze! Quote
Kinia1984 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Powiem wiecej on sie zrobil gorszy ode mnie jesli chodzi o zwierzeta, oczywiscie w dobry znaczeniu tego slowa.:) Quote
obraczus87 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kinia1984 napisał(a):Powiem wiecej on sie zrobil gorszy ode mnie jesli chodzi o zwierzeta, oczywiscie w dobry znaczeniu tego slowa.:) hehehehehe ;) i dobrze ;) ja nad swoim TZ ciagle pracuje, ale jeszcze nie udało mi się dojsc do takich rezultatów :( Quote
tripti Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kinia trzymaj się dzielnie i TZta pocieszaj, wiesz kobitka silniejsza musi być:) trzymamy kciuki za Gabi:) Quote
Gryzelda Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Fajny domek jak relacja na bieżąco. Ja codziennie myśle nad tym jak ja tego małego smarkacza oddam ;( Quote
Awit Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Piękne zdjatka, piękny opis z zycia Gabi:-) Kinia dzięki Wam, Gabi jest szczęśliwa i zdrowa i kochana:-) Quote
Kinia1984 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 kolejne wiesci: Witam! Mamy juz w domu ferromony - wlaczone sa od godziny. Jedno opakowanie wystarcza na ok 4 tygodnie - urzadzenie jest przez caly czas wlaczone do kontaktu. Gabi noc spedzila w budce obok naszego lozka.W nocy wypila sporo wody. Rano odmowila jedzenia granulek ale nie odmowila kawalka szynki. Na spacer wychodzimy we trojke - sunia chetnie spaceruje,ale jest spokojniejsza jak juz jest ciemno. Dzisiaj leciutko dotknela jezyczkiem do mojej reki i meza tez. Rano weszla na chwile do kuchni i sprawdzila szafe w przedpokoju. Czesto do niej zagadujemy i glaszczemy - przyjmuje to bardzo spokojnie. I to sa chyba wszystkie wiadomosci na dzisiaj. Gabi przesla calusy i macha ogonkiem. Maria Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Fajne wiesci :) zwiedzila szafke, dotknela jezyczkiem reki, super ;) Quote
anouk92 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kinia to chyba udana adopcja więc najwyższy czas zmienić tytuł :) Quote
Aga-33-76 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Psi aniele, zsyłaj dla wszystkich bied takie domki, plisssssssssssssss:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
lipka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Eeeej ona jest identyczna prawie jak mój psiak...hmm... Quote
Kinia1984 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 o matko! toz to siostra chyba:) tylko Gabi ma biale skarpetki:) Quote
Awit Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cos pięknego gdy dziecko ma szanse wychowywać się z psami:-) Quote
Kinia1984 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Gabi pozdrawia z Bielan Witam! Troszkę nowych wieści o Gabi: - lubi gotowanego kurczaka z warzywami,sucha karma tylko wieczorem - lubi czesanie miękką szczotką - ma obcięte pazurki - nie protestowała - porusza się teraz po cichutku -zaczyna odważniej poruszać sie po mieszkaniu - lubi spać w łóżku - na spacerach ogon chodzi jak wycieraczki w samochodzie - podoba się sąsiadom Dla wiekszego bezpieczeństwa teraz chodzi w szelkach. Powoli zaczyna nabierać do nas przekonania - nie przyspieszamy tego.Myslimy że wszystko dobrze się ułoży. To jest urocza sunia i bardzo za nią dziękujemy. Maria Quote
rita60 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Slicznie wygladasz malenka,tylko usmiechnij sie troszke:razz: Quote
Kinia1984 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Powiem jeszcze tylko ze Gabi bedzie miala przyjaciela z Duczek niedaleko siebie;) Quote
Aga-33-76 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jestem przeszczęśliwa, że sprawy przybrały takiego obrotu :) Quote
Gryzelda Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Widziałam u Państwa Felusiowych zdjęcia Gabi rozwalonej na kanapie :) i w objęciach Paniusi :) Quote
Kinia1984 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 kolejny mail: Witam ! Jaki świat jest mały !!!! Przed 2 godzinami dowiedzieliśmy się, od znajomych z Żoliborza,że mają nowego pieska Felusia , który też pochodzi z Duczek i przyjaznił się z naszą Gabi. Rozmawiałam z opiekunką Felusia - ucieszyła się że pieski będą mogly spotykać. Gabi jest jest pelna wdzięku i jej uroda wzbudza zainteresowanie psiarzy. Zostala zaproszona na sąsiednią łączkę na wiosenne spotkania psiego klubu. Maria :):):) Quote
obraczus87 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gabi bardzo sie ciesze ze masz taka wspaniala rodzinke!!!!!!!!!! :) Quote
Gryzelda Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Dziś dzwoniła do mnie Pani Ewa i mowiła że rozmawiała od rana z Pania Maria o swoich nowych pieskach :) Quote
Recommended Posts