tripti Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 to gratuluję małej Gabi:))) chociaż tak trochę szkoda, że już nie będzie opowieści co to tam ta Gabi wyprawia z Twoim TZtem, czy jakie to foszki strzela:) czekamy na szczegóły po powrocie:) Quote
obraczus87 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kinia napisz cos więcej!!!! Bardzo sie cieszę, że Gabi sie udało!!!! :) Quote
tripti Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kinia... jak Gabi idzie do domku we wtorek, to żeby Wam nie było bardzo smutno, to może mogłabyś od wtorku pomóc tej biedzie? http://www.dogomania.pl/threads/179021-PILNIE-DT-dla-szczeniaka-mamy-czas-do-wtorku-potem-trafi-na-ulice-mazowieckie/page5 ona ma czas do wtorku, a jest też taka troszkę podobna kolorem... i malutka Quote
Kinia1984 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Panstwo sa swiezo na emeryturze. Mieli dwie sunie z Palucha, i sunie cavalierke rodowodowa jezdzili z nia na wystawy...Sunia odeszla w wieku 8 lat na chorobe nerek po bardzo dlugiej walce...Panstwu brakuje spacerow, powiedzieli ze nadal sa bardzo aktywni ale gdy nie ma psa trudniej sie zmobilizowac do spacerow...W regale maja chyba same ksiazki o psach:) Ba! w ramkach stoja zdjecia psow ktore odeszly...po pol roku od smierci suni stwierdzili ze sa gotowi na nastepna, brali pod uwage dwie opcje albo kupia kolejna cavalierke albo dadza dom jakiejs bidzie..Corka adoptowala niedawno sunie z palucha Lulu i panstwo tez wybrali sie na paluch, jednak pani Maria odchorowala wizyte w schronie bo chciala wziac wszystkie psiaki:) zaczeli przegladac ogloszenia adopcyjne na allegro i zakochali sie w oczach Gabi...poinformowalam ich ze gabi to trudny pies, obrazalski i ciezko zdobyc jej zaufanie...Sa przygotowani, w razie co jesli uznaja ze nie moga do niej trafic, co w tym wypadku naprawde zrozumiem , oddadza Gabi a wezma innego psiaka...nie bede miala pretensji bo z gabi to ciezko...ciut lepiej niz z Pucem Negri...Gabi posiedziala na kolanach u obojga , oczywiscie sztywna jak patyk:) Z lulu sie nie polubily naraziue tzn Gabi chciala sie zaprzyjaznic ale Lulu na nia napadla:) ale to moze tylko tak na poczatku..Lulu jest u Panstwa do poniedzialku bo corka z rodzina pojechali na ferie i we wtorek gabi pojedzie do domu...Jestem pelna obaw...ale tez nadzieji...a jesli tu nie wyjdzie to zostaje szukac domku z jakims fajnym psem albo...Gabi zostanie z nami...trzymam kciuki..i jednoczesnie jest mi smutno...w sumie mi jak mi ale maciek to cala droge nic nie mowil... Quote
Kinia1984 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 tripti nic nie obiecuje bo narazie to niewiadomo co z gabi bedzie...musimy troche odczekac bo jesli nie daj Boze Gabi by wrocila z adopcji to nie mielibysmy gdzie jej wziac... Quote
tripti Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 oki rozumiem, ciekawe jak to będzie, trzymam kciuki aby było jak najlepiej:) z opowieści to trafla chyba na fajnych ludzi. Ważne też to, że nie będzie zostawała na długo sama w domku, skoro Państwo już na emeryturze. Z jednej strony fajnie, a z drugiej troszkę smutno, a dla Was to już bardzo smutno będzie:( A ja chyba kojarzę Lulu z Palucha, czy to nie była pupilka Iwony (Iwonka wspomagała lub nadal wspomaga pieski z duczek)? taka czarna z dłuższym włosem? nie za duża? Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Lulu jest czarno biala z dluzszym wlosem mniejsza niz jamnik. Quote
Gryzelda Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kinia wiem co czujecie. Ja po ostatnim poście pisanym na Felkowym temacie popłakałam się jak bóbr. Bo wiem że muszę go oddać a tak bardzo tego nie chce. Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 no kurde...siedze i becze... ja nie chce jej oddawać:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 no kurde...siedze i becze... ja nie chce jej oddawać:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Awit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kinia i dobrze, że płaczesz, łzy pomagają. Dla niej to wielka szansa. Jeśli wróci spowrotem do Ciebie tzn, że jest jej przeznaczeniem być z Tobą czy z Twoim Tz-em. Z tego co piszesz ludzie wyglądają na fajnych, ale nie wiadomo jak oni rozumieją zachowanie Gabi. Byc może myślą, że dość szybko przekona się do nich i bedzie wesołym ufnym psiakiem. Oby tak sie stało. Trzymajcie sie dziewczynki i Tz-cie:-) Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kinia moge sobie wyobrazic jak bardzo jest Ci smjutno, ale glowa do góry! dzięki Tobie i Mackowi, Gabi ma szansę na prawdziwy domek :) Quote
Kinia1984 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 kurde to dzisiaj...najgorsze bedzie wyjsc i ja zostawic...:( Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kinia1984 napisał(a):kurde to dzisiaj...najgorsze bedzie wyjsc i ja zostawic...:( trzymam za Was kciuki............... Quote
Gryzelda Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cholera Kinia wiem co czujesz !! Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Pomyśl dobie że na Gabi miejsce może kiedyś przyjdzie inna bieda której pomożesz. Quote
Awit Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kinia Gabi została? Patrzyła jak wychodziłas? Quote
Kinia1984 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 narazie wkleje tylko zdjecia...jutro napisze bo dzis nie dam rady... Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kinia bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!! Daliście Gabi bardzo dużo miłości!!!! Quote
anouk92 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kinia będzie dobrze!!!Trzymam kciuki! Daliście tej małej drugie lepsze życie!!! Quote
Aga-33-76 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Trzymaj się cioteczko Kiniu, wielkie podziękowania dla wujka Maćka !!! Quote
Recommended Posts