Kinia1984 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 dokladnie Awit...dlatego psa nie dostali...tu potrzeba swiadomych ludzi... Quote
Awit Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No właśnie, ta świadomość. Ją można wypracować poprzez poedukowanie takich ludzi, ale nie każdy będzie chciał nauczyć się nowego dla niego podejścia do pewnych spraw. A u niektórych osób pewne stereotypy są zbyt głęboko zakorzenione. Może spróbuj zagadać do nich, wytłumaczyć im, na co taki pies jest narażony, ile czasu by sie przyzwyczajał, jak musieliby go pilnować itp, może wyczujesz, że po "drobnym przeszkoleniu" naprawdę spokojnemu psu mogliby dać domek Quote
obraczus87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA PSIAKÓW!!!!! :) PROSZĘ WAS O PODNOSZENIE!!!! :) http://www.dogomania.pl/threads/179073-EXTRA-CIUSZKI-ZOBACZ-Na-psy-z-Duczek-do-08-02-godz-21-00-ZAPRASZAMY Quote
Kinia1984 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 melduje ze Gabi juz po szczepieniach na wscieklizne i wirusowki koszt 55 zł, Gabi troszke chudnie...przydaloby sie badanie krwi. W sobote wizyta przedadopcyjna u kolejnych ludzi z tym ze fajnie mi sie z pania gadalo;) Quote
obraczus87 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Kinia1984']melduje ze Gabi juz po szczepieniach na wscieklizne i wirusowki koszt 55 zł, Gabi troszke chudnie...przydaloby sie badanie krwi. W sobote wizyta przedadopcyjna u kolejnych ludzi z tym ze fajnie mi sie z pania gadalo;)[/QUOTE] a gdzie Pani mieszka?? :) Quote
Gryzelda Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajna to zapytaj czy nie chce Felunia w gratisie ;) Quote
Kinia1984 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 zapytam:) ja to wogole jestem za tym zeby psy sie pojedynczo nie wychowywaly:) Quote
Kinia1984 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Warszawa- Bielany mieli juz trzy sunie 2 z Palucha i jedna cavalierke medalistke:) i jej corka tez wziela teraz sunie z palucha i pani ma ja na ferie:) Quote
Aga-33-76 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Gryzelda']Jak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajna to zapytaj czy nie chce Felunia w gratisie ;)[/QUOTE] Niezły interesik w gratisie psiak, który i tak jest za darmo :evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 to juz raczej nie pasozyty, aniprazol byl grany 2 razy wiec raczej szans nie ma zeby robale przezyly ten atak...moze to cos z trzustka jak u Felka...tylko ze Gabi nie wymiotuje, nie ma biegunek...moze to byc podloze stresowe..Wetka powiedziala ze jak we krwi nic nie wyjdzie to trzeba kupic taki wynalazek do kontaktu z feromonami psimi D.A.P. i podobno psiak sie po tym wyluzuje:)zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
tripti Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kinia a z jakiego ogłoszenia dzwonili-gdzie umieszonego, bo do mnie nikt z ogłoszeń w spr Soni nie dzwoni:( A jak domek nie byłby dobry dla Gabi, to może Sonia? przepraszam, że tak się wpycham:( ale to tak na wszelki wypadek... A wiesz, że przez zimę mi też pies schudł 1,5 kg, a je więcej i ogólnie jest okazem zdrowia, chyba też zapytam o te feromony;) Trzymam kciuki za domek i za wyniki! Quote
tripti Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kinia a z jakiego ogłoszenia dzwonili-gdzie umieszonego, bo do mnie nikt z ogłoszeń w spr Soni nie dzwoni:( A jak domek nie byłby dobry dla Gabi, to może Sonia? przepraszam, że tak się wpycham:( ale to tak na wszelki wypadek... A wiesz, że przez zimę mi też pies schudł 1,5 kg, a je więcej i ogólnie jest okazem zdrowia, chyba też zapytam o te feromony;) Trzymam kciuki za domek i za wyniki! Quote
Kinia1984 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Ludzie dzwonili z allegro... Z Gabi to jest taka sprawa ze ona nie chce jesc...I waga jest za bardzo lata...raz jest 5 kg za chwile 4...wetka powiedziala ze zachudzona nie jest, ma ladne miesnie , nie takie jak kiedys, gdy bylismy pierwszy raz z nia.. ona jak sie zestresuje to potrafi nie jesc 2 dni...i to z tym stresem tez roznie bywa raz ja jakas sytuacja zesteresuje np odkurzacz a pozniej juz odkurzacz jest fajny a za dwa dni znowu odkurzacz jest straszny... Tripti pamietam o Soni.... Quote
Awit Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ta cała Gabi ma nadwrażliwy system nerwowy, może z czasem pomału przestanie aż tak sie stresować drobnymi bodźcami z życia Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 to JAK..ma juz dom czy nie??? bo wysyłma ja do ludków, do przemiłego domku..dzie są terierkowata i spokojna psinke :) a ta urody jest przecudnej... ma dom czy nie... ??? Quote
Kinia1984 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 nie ma domku...w sobote jedziemy na kolejna przedadopcyjna Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 trzymam kciuki na sobote...ale wysłałam JA.. cudak śliczny Quote
Kinia1984 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 sliczny ale ciezki do rozgryzienia:) Quote
Awit Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Trzymam kciuki i za wysłane i za sobotę:-) Quote
Kinia1984 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Gabi jedzie we wtorek do domu...:):( pozniej napisze wiecej teraz jade do Klembowa do schronu... Quote
Recommended Posts