Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, ta świadomość. Ją można wypracować poprzez poedukowanie takich ludzi, ale nie każdy będzie chciał nauczyć się nowego dla niego podejścia do pewnych spraw. A u niektórych osób pewne stereotypy są zbyt głęboko zakorzenione.

Może spróbuj zagadać do nich, wytłumaczyć im, na co taki pies jest narażony, ile czasu by sie przyzwyczajał, jak musieliby go pilnować itp, może wyczujesz, że po "drobnym przeszkoleniu" naprawdę spokojnemu psu mogliby dać domek

Posted

melduje ze Gabi juz po szczepieniach na wscieklizne i wirusowki koszt 55 zł, Gabi troszke chudnie...przydaloby sie badanie krwi. W sobote wizyta przedadopcyjna u kolejnych ludzi z tym ze fajnie mi sie z pania gadalo;)

Posted

[quote name='Kinia1984']melduje ze Gabi juz po szczepieniach na wscieklizne i wirusowki koszt 55 zł, Gabi troszke chudnie...przydaloby sie badanie krwi. W sobote wizyta przedadopcyjna u kolejnych ludzi z tym ze fajnie mi sie z pania gadalo;)[/QUOTE]

a gdzie Pani mieszka?? :)

Posted

[quote name='Gryzelda']Jak baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajna to zapytaj czy nie chce Felunia w gratisie ;)[/QUOTE]
Niezły interesik w gratisie psiak, który i tak jest za darmo :evil_lol:

Posted

to juz raczej nie pasozyty, aniprazol byl grany 2 razy wiec raczej szans nie ma zeby robale przezyly ten atak...moze to cos z trzustka jak u Felka...tylko ze Gabi nie wymiotuje, nie ma biegunek...moze to byc podloze stresowe..Wetka powiedziala ze jak we krwi nic nie wyjdzie to trzeba kupic taki wynalazek do kontaktu z feromonami psimi D.A.P. i podobno psiak sie po tym wyluzuje:)zobaczymy co z tego wyjdzie

Posted

Kinia a z jakiego ogłoszenia dzwonili-gdzie umieszonego, bo do mnie nikt z ogłoszeń w spr Soni nie dzwoni:( A jak domek nie byłby dobry dla Gabi, to może Sonia? przepraszam, że tak się wpycham:( ale to tak na wszelki wypadek... A wiesz, że przez zimę mi też pies schudł 1,5 kg, a je więcej i ogólnie jest okazem zdrowia, chyba też zapytam o te feromony;) Trzymam kciuki za domek i za wyniki!

Posted

Kinia a z jakiego ogłoszenia dzwonili-gdzie umieszonego, bo do mnie nikt z ogłoszeń w spr Soni nie dzwoni:( A jak domek nie byłby dobry dla Gabi, to może Sonia? przepraszam, że tak się wpycham:( ale to tak na wszelki wypadek... A wiesz, że przez zimę mi też pies schudł 1,5 kg, a je więcej i ogólnie jest okazem zdrowia, chyba też zapytam o te feromony;) Trzymam kciuki za domek i za wyniki!

Posted

Ludzie dzwonili z allegro...
Z Gabi to jest taka sprawa ze ona nie chce jesc...I waga jest za bardzo lata...raz jest 5 kg za chwile 4...wetka powiedziala ze zachudzona nie jest, ma ladne miesnie , nie takie jak kiedys, gdy bylismy pierwszy raz z nia.. ona jak sie zestresuje to potrafi nie jesc 2 dni...i to z tym stresem tez roznie bywa raz ja jakas sytuacja zesteresuje np odkurzacz a pozniej juz odkurzacz jest fajny a za dwa dni znowu odkurzacz jest straszny...
Tripti pamietam o Soni....