Reid Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Awit napisał(a):Ciotka Awit nie ma kasy:-( Wujek jeszcze ma. dac na prv ile brakuje i jutro wyrownam deficyt. Quote
Kinia1984 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 wujku Reid dziekuje za chec pomocy ale narazie to deficyt w kwocie 35 zł (antybiotyk ktory Gabi dostaje +6 zł do szczepien:)) wiec ciotke kinie narazie stac:) myslalam ze deficyt bedzie wiekszy:) wiec wujku mozesz przekazac datek na inna biede:) Quote
Reid Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kinia1984 napisał(a):wujku Reid dziekuje za chec pomocy ale narazie to deficyt w kwocie 35 zł (antybiotyk ktory Gabi dostaje +6 zł do szczepien:)) wiec ciotke kinie narazie stac:) myslalam ze deficyt bedzie wiekszy:) wiec wujku mozesz przekazac datek na inna biede:) tak tez zrobilem... jeszcze sa biedne konie, a to juz na prawde serce sie kraja.. i trudniej pomoc i finansowo wiecej trzeba i DS to ciezka sprawa... pozdrowionka od wujka i w gore Gabi! Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kinia czy GAbi juz została zaszczepiona?? :) Quote
Kinia1984 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 jeszcze nie..ma infekcje dostaje antybiotyk. W niedziele jedziemy na wizyte przedadopcyjna do Warszawy na Białoleke... Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Kinia1984 napisał(a):jeszcze nie..ma infekcje dostaje antybiotyk. W niedziele jedziemy na wizyte przedadopcyjna do Warszawy na Białoleke... jakieś świtałeko w tunelu widzę :) Quote
obraczus87 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Kinia1984']a mnie ogarnia rozpacz.... to niech Cie nie ogarnia. Głowa do góry!!! Zobacz co znalazłam tutaj: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-psyjme-yorkaaa-ze-zlotym-ogonkiem-najlepiej-i-brylancikami-w-dup-W0QQAdIdZ180219466 Quote
Gryzelda Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To trzymam kciuki za przedadopcyjna :) Quote
Gryzelda Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To trzymam kciuki za przedadopcyjna :) Quote
Awit Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Gabi jest przeziębiona? Kaszelek ma? Trzymam kciuki za wizytę Quote
anouk92 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Gabi sorry za offa. Dziewczyny please zerknijcie na wątek ta sunia nie daje mi spać po nocach. http://www.dogomania.pl/threads/178178-Malutka-Fruzia-w-typie-grzywacza-bA-aga-chociaA-o-DT Quote
Kinia1984 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz Quote
Kinia1984 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 bylam na wizycie z TZem. Jetsem raczej na nie...Liche ogrodzenie, poprzedni pies latal po dworze caly czas a gabi puszcza i ucieknie jeszcze...Maciek tez na nie.. Moze to i dobrzy ludzie ale raczej nie udzwigna tego ze z Gabi trzeba pracowac, mowia ze dzien dwa i sie oswoi...I chyba licza na wesolego pieska a Gabi narazie taki wesolym pieskiem nie jest choc dla nas jej kazde wyjscie z kartonu jest wielkim wydarzeniem:) Quote
Kinia1984 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 bylam na wizycie z TZem. Jetsem raczej na nie...Liche ogrodzenie, poprzedni pies latal po dworze caly czas a gabi puszcza i ucieknie jeszcze...Maciek tez na nie.. Moze to i dobrzy ludzie ale raczej nie udzwigna tego ze z Gabi trzeba pracowac, mowia ze dzien dwa i sie oswoi...I chyba licza na wesolego pieska a Gabi narazie taki wesolym pieskiem nie jest choc dla nas jej kazde wyjscie z kartonu jest wielkim wydarzeniem:) poza tym ona powinna miec jakiegos psiego towarzysza bo jest o wiele smielsza przy jakimkolwiek psiaku:) Quote
obraczus87 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Skoro piszesz takie rzeczy to nie jest domek dla GABI Quote
Aga-33-76 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gabi sunieczko, mam nadzieję że już wkrótce odezwie się ten właściwy dla Ciebie domek Quote
Aga-33-76 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gabi sunieczko, mam nadzieję że już wkrótce odezwie się ten właściwy dla Ciebie domek Quote
Gryzelda Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 To może zaproponuj im coś innego za Gabi :) Skoro nie nadają się żeby mieć Gabi a nie są źli to może jakąś bidę inną im wcisnąć?? Quote
Kinia1984 Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 rozmawialam z Panstwem i powiedzialam jak sprawa sie ma...mam przeslac im tym razem jakies male psiaki...nie suczki...i wykastrowane juz...ja widze ze w tym domu sie chyba nie przelewa...ciagle pytaja o kase...ale psa chca miec...nie daje sobie reki uciac za nich... Quote
Awit Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Kinia1984']bylam na wizycie z TZem. Jetsem raczej na nie...Liche ogrodzenie, poprzedni pies latal po dworze caly czas a gabi puszcza i ucieknie jeszcze...Maciek tez na nie.. Moze to i dobrzy ludzie ale raczej nie udzwigna tego ze z Gabi trzeba pracowac, mowia ze dzien dwa i sie oswoi...I chyba licza na wesolego pieska a Gabi narazie taki wesolym pieskiem nie jest choc dla nas jej kazde wyjscie z kartonu jest wielkim wydarzeniem:) poza tym ona powinna miec jakiegos psiego towarzysza bo jest o wiele smielsza przy jakimkolwiek psiaku:)[/QUOTE] To dla jakiego psiaka jest ten domek...? Kiepskie ogrodzenie? Każdy pies wyjdzie gdy tylko zechce. Może ja się nie znam, ale nie oferowałabym im żadnego psa. A jeszcze te podejście, że dzien dwa i się oswoi... Co to znaczy według nich, że sie oswoi? Nie wyjdzie za płot? Będzie reagował pies na zawołanie? A jak się nie oswoi, jak nie podejdzie na wołanie po 2 dniach, to co będzie? Uznają, że z psem coś nie tak jak być powinno... Quote
Recommended Posts