Awit Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Znam te podejście do psów. Mój Tz podobne miał, tak się przy mnie nauczył miłości, o pocałunkach i pieszczotach nie wspomnę:-), że sypia z obydwiema:-) A twojemu nie śmierdzi psem, on wyczuwa inny zapach niż dotychaczas, a jest to piękny zapaszek pieska:-) Trza się przywyczaić i pokochać... Quote
Kinia1984 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Powiedzialam mu ze ona pachnie dworem, sianem czyli tym co miala dotychczas a za jakis czas bedzie pachniala domem... kciuki caly czas trzymajcie zeby jej do tego garazu nie wyprowadzil. Bo jak wyprowadzi to ja zrobie strajk i strzele takiego focha, ze hej:) Z przytupem:) Quote
Aga-33-76 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :) :) :) zuch dziewczynka. Buzi dla Gabi na dobranoc Quote
obraczus87 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 OJ chyba jednak nie wyprowdzi Jej do garażu - jak zobaczy Twojego FOCHA to sie przestraszy hihi :) Quote
Kinia1984 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Gabi dzis rano przegryzla smycz na spacerze, maly urwis. Sa postepy: wychodzi z pudla na jedzenie, podchodzi juz troche na wolanie po imieniu, bawi sie z kotką Gagą:) wiec koty toleruje jednak:) Quote
Negri_2008 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kinia1984 napisał(a):Hopaj Gabi:) Dziewczyny trzeba zacząć zbierac na sterylizację małej...Za dwa tygodnie byloby najlepiej bo jesli jest w ciazy to bedzie malo czasu... Kasa na sterylkę przecież jest ;-) na głównym wątku psiaków z Duczek ;-) zastanówmy się jak podzielić te pieniądza na trzy wątki. Fundusze są przecież wspólne dla wszystkich psiaków z Duczek i jednocześnie ruchome i jak będzie brakowało kasy na jednym wątku to zawsze można z innego zrobić zasilenie. To oczywiście nie zmienia faktu, ze kasę musimy zbierać. :-) Kiniu - jak już poznacie małą, jaka jest - opisz ją pokrótce. Jakiś tekścik trza ułożyć i ogłaszać małą jak już będzie gotowa - oczywiście. Trzymam kciuki, żeby tego garażu nie było....Gabi przecież taka śliczna... Quote
Kinia1984 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Gabi coraz bardziej smiala mysle ze jej oswajanie idzie szybko, bo pare dni minelo. Na podworku lata, ale jak sie ja zawola to wraca szybciutko do domu:) A kasy nie zauwazylam ile jest;) aaa jeszcze bazarkow bedzie troche:) Quote
Aga-33-76 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 dobrze byłoby żeby bazarki trafiły na pierwszą stronę wątku, bo ich nie widać Quote
Kinia1984 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 jeden juz sie skonczyl, czekam na wplaty a drugi podrzuce zaraz. http://www.dogomania.pl/threads/174022-Kiermasz-ubraA-dla-nastolatek-kobiet-i-dzieci-na-psiAE-rodzinke-z-drewutni-do-4-12 Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 yyyy...nie wiedzialam do wczoraj , dopoki nie kliknelam i okazalo sie ze to oceny tematow:D dobrze ze nie wcisnelam jednej gwiazdki hehehe fotki beda niedlugo, pewnie w weekend. Gabi dostala nowa smycz, zostala rozszesana, ale dziewczyna ma łupież:crazyeye: moj Benus ja wkurzal, bo TZ sie z nim bawil a ona zazdrosna szczekala w nieboglosa:evil_lol: Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 nowy fryz Gabi...mojemu TZowi sie nudzi...:) Quote
Aga-33-76 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 / Matko z córką i sąsiadką :) :) :)!!!!/ Fryz na topie :) Cudna sunia ... Quote
Kinia1984 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 powiedzial ze do Pana sie musi upodobnic:D Quote
Awit Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Co on z niej zrobił:-) Aż panna nosek spuściła na kwintę na 3 fotce... Ale jest taka piękna, że ojejku:-) "Do Pana"...piszesz, powiedział. Normalnie czuje się facet jej Panem. Oby to dobrze rokowało:-) Quote
obraczus87 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Gabi jaka jesteś piękna :) no no Gabi na wyrku leży oby tak dalej :) Quote
Awit Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Co u Gabi słychać? Jak sie czuje ona i jej Pan? Quote
Kinia1984 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 coraz lepiej:) zaczyna ladnie chodzic na smyczy:) uwielbia siostrzenca mojego TZ ktory ma 2 lata:) czyli nastepny plus ze lubi dzieci:) Quote
Awit Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ojej:-) maleńka dziewczynka w dodatku kochająca dzieci, no po prostu piesek ideał:-) Quote
Aga-33-76 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Zgadza się :) na dodatek wyjątkowej urody :) Quote
Recommended Posts