Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znam te podejście do psów. Mój Tz podobne miał, tak się przy mnie nauczył miłości, o pocałunkach i pieszczotach nie wspomnę:-), że sypia z obydwiema:-) A twojemu nie śmierdzi psem, on wyczuwa inny zapach niż dotychaczas, a jest to piękny zapaszek pieska:-) Trza się przywyczaić i pokochać...

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzialam mu ze ona pachnie dworem, sianem czyli tym co miala dotychczas a za jakis czas bedzie pachniala domem... kciuki caly czas trzymajcie zeby jej do tego garazu nie wyprowadzil. Bo jak wyprowadzi to ja zrobie strajk i strzele takiego focha, ze hej:) Z przytupem:)

Posted

Gabi dzis rano przegryzla smycz na spacerze, maly urwis. Sa postepy: wychodzi z pudla na jedzenie, podchodzi juz troche na wolanie po imieniu, bawi sie z kotką Gagą:) wiec koty toleruje jednak:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Hopaj Gabi:) Dziewczyny trzeba zacząć zbierac na sterylizację małej...Za dwa tygodnie byloby najlepiej bo jesli jest w ciazy to bedzie malo czasu...

Kasa na sterylkę przecież jest ;-) na głównym wątku psiaków z Duczek ;-)

zastanówmy się jak podzielić te pieniądza na trzy wątki.
Fundusze są przecież wspólne dla wszystkich psiaków z Duczek i jednocześnie ruchome i jak będzie brakowało kasy na jednym wątku to zawsze można z innego zrobić zasilenie.

To oczywiście nie zmienia faktu, ze kasę musimy zbierać. :-)

Kiniu - jak już poznacie małą, jaka jest - opisz ją pokrótce.
Jakiś tekścik trza ułożyć i ogłaszać małą jak już będzie gotowa - oczywiście.

Trzymam kciuki, żeby tego garażu nie było....Gabi przecież taka śliczna...

Posted

Gabi coraz bardziej smiala mysle ze jej oswajanie idzie szybko, bo pare dni minelo. Na podworku lata, ale jak sie ja zawola to wraca szybciutko do domu:) A kasy nie zauwazylam ile jest;) aaa jeszcze bazarkow bedzie troche:)

Posted

yyyy...nie wiedzialam do wczoraj , dopoki nie kliknelam i okazalo sie ze to oceny tematow:D dobrze ze nie wcisnelam jednej gwiazdki hehehe fotki beda niedlugo, pewnie w weekend. Gabi dostala nowa smycz, zostala rozszesana, ale dziewczyna ma łupież:crazyeye: moj Benus ja wkurzal, bo TZ sie z nim bawil a ona zazdrosna szczekala w nieboglosa:evil_lol:

Posted

Co on z niej zrobił:-) Aż panna nosek spuściła na kwintę na 3 fotce... Ale jest taka piękna, że ojejku:-)
"Do Pana"...piszesz, powiedział. Normalnie czuje się facet jej Panem. Oby to dobrze rokowało:-)