Guest ambird Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Tayga napisała: O pomoc zwróciła się do mnie właścicielka psa. Chciała Go uśpić (zdrowego psa??!!), lecz nasz mądry wet odmówił wykonania eutanazji. I dostała numer mojego telefonu... Pani na koniec drugiego tygodnia grudnia jedzie na stałe za granicę. Jeśli do tej pory psiak nie znajdzie nowego opiekuna trafi do schroniska Cezar to wspaniały pies. Niestety już nie młody, ma 9 lat. Łagodny w stosunku do dzieci, dorosłych i kotów. Uległy przy spotkaniu innych psów niezależnie od płci i gabarytów. Zna podstawowe komendy. Praktycznie nie szczeka, nie wykazuje agresji. POMÓŻCIE!!!! Quote
tayga Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cezar potrzebuje DS lub DT... dość pilnie :( Quote
Joanna.L Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 gdzie jest schronisko koło Głogowa?? Quote
sugarr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Piękny!! Niestety nie mogę pomóc... Jedyne co, to bannerek. Wrzucę go też na ONki Może znajdzie się DT.. Quote
Valeur248 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 O Boże... Piękny! Jakbym patrzyła na filmowego Rexa :D Quote
tayga Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Znalazł opiekuna na miejscu. Pan ma się ze mną skontaktować gdyby sobie nie radził, ale jak do tej pory cisza :) Quote
Recommended Posts