Jump to content
Dogomania

6tygodniowe szczeniaki. Wszystkie w nowych domach :-))

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam sie,ze to wszystkie zdjecia. Moge w wiekszym rozmiarze przeslac.
telefon kontaktowy jest w 1 poscie, ale i tak zaraz wysle w mailu :-)
No kocham Was, kurcze :-)))

Posted

Wlasnie rozmawialam z Wiga. Zarejestrowala sie na dogo, ale cos nie wyszlo (( widzi co piszemy, ale nie moze pisac.A bardzo by chciala.

Sytuacja wyglada obecnie tak. Wiga powiedziala, ze nie jest w stanie oddac psiakow do schroniska, bo zdaje sie sobie doskonale sprawe, ze maja tam nikle szanse.
Awaryjnie, corka Wigi wziela specjalnie kilkudniowy urlop z pracy i na te kilka dni wezmie 2 psiaki do siebie.
Jedna z forumowiczek z Miau tez wezmie dwa na doslownie kilka dni.
Wiga wezmie jednego.
Wszystkie maja koty w liczbie mnogiej. Urlop nie bedzie trwal wiecznie. Wiga ciagle wyjezdza sluzbowo, jak dostanie sygnal do wyjazdu, to chyba malucha w bagaznik wrzuci.
Trzeba przyznac, ze dziewczyny bardzo dzielnie to zorganizowaly. Ale to jest naprawde na kilka dni...

Psiaki sa do jutra w klinice. Odrobaczone, odpchlone, zdrowe.
Weterynarz ocenil je na maks 6 tygodni.
Nie sa jeszcze szczepione.

Inna forumowiczka Miau zalozyla im allegro, ale na razie bez efektu. Byl jeden telefon, ale kontakt sie urwal.
Link do allegro:

http://www.allegro.pl/item829755183_shreck_fiona_i_ich_mama_zamarzna_podaruj_im_dom.html

Allegro bylo robione kiedy Wiga myslala, ze sa tam tylko dwa szczeniaki.
Pozniej przywiozla 4.
5 znalazl sie w weekend.
Jutro Wiga zrobi zdjecia i wysle mi je wieczorem, ale dosc pozno, pewnie po 21.

http://www.allegro.pl/item829755183_shreck_fiona_i_ich_mama_zamarzna_podaruj_im_dom.html

Posted

Kochani,
Chcę Wam Wszystkim bardzo podziękować ! Jesteście bardzo kochani !
Mam nadzieję, że mnie juz z tefo forom nie wywali. Jeżeli tak się stanie podaję szybko inny kontakt mailowy i nr.tel
wiga138@onet.pl
tel 604 240 666
Sytuacja na dziś :
Mam już Warszawskie domy tymczasowe ! Napewno jedna dziewczynka zostaje u mnie. Szukam więc jeszcze czterech domków adopcyjnych. Może chłopak tez się załapie na nowy domek. Mam taki sygnał. Pozostały więc trzy dziewczynki. Zdjęcia zrobię dziś wieczorem ( odbieram je z lecznicy )
Ponieważ jestem na tym foru NOWA mogę mieć kłopoty z ich wklejeniem dlatego poproszę Annę33 o pomoc.
Maluchy są odrobaczone ( nieprawdopodobna ilość w nich była ), pozbyły się pcheł , a w sobotę zaszczepię je na parwo i nosówkę.
Mają też allegro pod nazwą Shreck ( taki był pomysł na nazwę pierwszego szczeniaczka ).
Mam jeszcze jedną OGROMNĄ prośbę o PILNĄ pomoc w złapaniu ich mamy do wysterylizowania. Podchodzi do człowieka tylko na wyciągnięcie ręki !! Nie wiem jak można ją wyłowić....jest w Wierzbicy za Serockiem nad Zalewem Zegrzyńskim...
wiga138

Posted

Anna_33 napisał(a):
Jak w kalejdoskopie sie zmienia.. Czyli szukamy trzech ds ?
Wazne tez jak osoba do pomocy w lapaniu ma sie dostac do Wierzbicy :-)

to oczywiste, że pojedzie ze mną. Zastanawiam się tylko gdzie ją wysterylizować ? czy znacie z dogo kogoś z okolic Wierzbicy czy Serocka ? chodzi o plecenie lecznicy i lekarza oraz pprzetrzymanie suni po sterylizacji tyle dni ile jest to konieczne.Ja za to oczywiście zapłacę.....

TAK, SZUKAM DLA SZCZENIAKÓW DOMKU STAŁEGO ! Tymczasowe nie będą też wieczne......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Gosiu, znowu zawiesza mi się komp. Pamietaj ze zawsze można do mnie zadzwonić 604 240 666 lub wyślij mi na pocztę swoj nr tel ( bo tu nie moge jej odczytać ) na adres wiga136@onet.pl
Piesek 1y z pierwszej strony to chłopak reszta to dziewczynki. Najchętniej chciała bym podpisać umowę adopcyjna Będę spokojniejsza..