Jump to content
Dogomania

RAMBO - molos, czyli pies bez wad! Po 3 latach w schronie MA DOM!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]RAMBO to ok. 8 letni pies w typie molosa. Duży, dumny, dostojny. Wydawałoby się pies o jakim każdy marzy. Opanowany, zrównoważony, usłuchany. Inteligentny, rozumny i karny. Pełny energii, chęci życia, kontaktu z człowiekiem. [/FONT]

[FONT=Verdana]Pytacie o wady? Rambo jest jednym z nielicznych psów, u którego nie potrafimy wskazać wad, z sukami dogaduje się bez problemu, z samcami, wiadomo bywa różnie. Bardzo szybko przywiązuje się do człowieka i staje się jego najwierniejszym przyjacielem…[/FONT]

[FONT=Verdana]Rambo wiele przeszedł, od szczeniaka pilnował firmy, pilnował to za dużo powiedziane, on po prostu tam biegał, bo zupełnie do tego się nie nadawał. Firma upadła, a pies… a pies trafił do schroniska! I tak od ponad roku wypatruje swojego człowieka.[/FONT]

[FONT=Verdana]Rambo jest bardzo delikatny, mimo swojej wielkości, świetnie odnalazłby się w mieszkaniu.[/FONT]

[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie chęci adopcji:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Ciapkowo" w Gdyni

ul. Małokacka 3A
81-654 Gdynia
telefon: 0-58 622 25 52
ciapkowo@neostrada.pl

w godzinach:
poniedziałek - piątek 11-17 ; sobota-niedziela 11-14
[/FONT]

[FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]
[/FONT]

[FONT=Verdana]
[/FONT]

[FONT=Verdana]
[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Rambo po 3 letnim pobycie w schronisku, po 1 nieduanej adopcji, znalazł wspaniały dom u rodziny w Gdyni Orłowie :loveu:

Pan dzwonił w niedzielę w sprawie foksterierki, ale wczoraj przyszedł i dowiedziawszy się, że na foksterierkę jest już chętna rodzina, spytał o Rambo, którego widział w Internecie.

Wszystko mu poopowiadałam, Jarek poszedł wraz z Panem i Rambo na spacer. Wracają po kilkunastu minutach i słyszę tylko drżący głos Jarka "Rambo idzie do domu".
Spytałam Pana: "poważnie?", na co mi odpowiedział "ja nigdy nie żartuję ;)"

Dziś Jarek już dzwonił do Pana, u Ramba wszystko, w jak najlepszym porządku, wczoraj był nieco smutny i przygnębiony, ale już dzisiaj odżył. Dostał 1,5x1,5m posłanie, nowa pańcia ugotowała mu żarełko i widać, że zaczyna mu się tam podobać!

Posted

U Rambo wszystko super! Dostaliśmy już chyba ze 2 maile z wieściami i nowymi zdjęciami szczęśliwego Rambo w sowim żywiole, czyli w kuchni i na legowisku ;)

Jak będę w pracy to przekopiuję wieści i zdjęcia i wrzucę na forum...

Posted

Obiecane wieści i zdjęcia od nowych właścicieli:

Witam Wszystkich!

To dopiero jedno z pierwszych zdjec i to z niedoskonalej komorki ale
wlasnie spalaszowalem 1 ucho ( tak jak poradzil Pan Jarek) no a na tej
szafce jest ich wiecej!!! I tak bardzo mialbym ochote na jeszcze...ale
ani moja pani Krysia ani moj pan Jarek na razie nie dali mi wiecej :-[

Pozdrawiam

Rambo

odpoczywam po spacerze , jestem najedzony , jak muszę wyjść - proszę -w
domu nie brudzę , na razie jestem zadowolony.
RAMBO