Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co.... Tasha była wczoraj na pierwszym strzyżeniu i wyglada jak UFO pod sierściom (jak jeszcze ja miał NIE wiedziałam że ma takie wielgaśne uszyska - musze zacząc je podklejac...) Narazie do 20.01.2006 nie bedzie nowych fotek - bo mam w domu mini remoncik - tata montuje mi nowy komp i narazie nie mam neta więc nowych fotek nie bedzie..... ale juz niedługo......
pozdrawiam........ ------ Yorczka ;););)

Posted

Justa - ona już jest jak nietoperz !!! - próbowałam wielu tasiemek i paseczków - żeby jej podklejac te uszyska - ale ona wszystko sobie odkleja!!! będę próbowa dalej.... :shake::shake::shake: neta bedę miała na swoim komputerze juz napewno jutro i jutro wszystko wróci do normy.... i bedą też nowe foteczki :razz::razz::razz:
teraz jak Tasha jest ostrzyrzona to ma naprawde ogromne uszyska (nieweim czy ogladaliscier taki film ,,kritersy,, tam były takie stworki z pogromnymi uszami - i ona właśnie mi sie z nimi kojarzy...:lol::lol::lol:
już jutro nowe fotki ;););)
Zapraszamy... :multi::multi::multi:

Posted

Yorczka napisał(a):
Justa - ona już jest jak nietoperz !!! - próbowałam wielu tasiemek i paseczków

Yorczka to przyklej na kropelkę ,,Co kropelka sklei sklei żadna siła nie rozklei!!! Kropeleczka na czubeczku i już wszystko w porządeczku;)" :ylsuper: :thumbs: :cunao:
Żarcik ;) ;) ;)

Posted

Florence ja tez sie bałam ze bedzie jej zimno ale jest inaczej poszlismy na strzyżenie z 2 powodów - razno to wiadomo zeby ładnie wyglądała (jak mały sznaucerek :lol::lol::lol:) noi drugi - weterynarzmusiał obejzec jej skóre czy nie ma jakiejś nurzycy czy świerzbu a poprzez długasierśc nie było to mozliwe więcposzliśmy na pierwsze strzyżenie od razu kupilismy jej golfik (czarny) cudnie w nim wyglada i nie długo foty
Tasza czuje sie normalnie i nawet mam wrażenie ze jest jej wygodniej przy czesaniu i nie tylko
pozrawiam florcie...

Posted

tak ma dość gruby golfik - i lubi bardzo hasać w nim po sniegu ale nie nawidzi go zakładać...
a tak po zatym wątpie zeby jej było zimno skoro ja wychodze z nią dwór to musi być temperatura do -5 jak jest więcj to raczej z nia nie wychodze chyba zew nagłych przypadkach... bo jak jest juz np. - 9 to nawet sie załatwic niechce...
jak ma na imietwój sznaucerek (moja ma tasza) a twój albo borys albo bubel - alebo jedno jest zdrobnieniem drugiego...:lol::lol::lol:

Posted

oto troszke foteczek z dzisiejszej zabawy Chapsa Buck i Tashy
przypominam że to pierwsza sesja zdieciowa taszki po strzyżeniu i w nowym ubranku niestety niezabardzo mozna zobaczyc nową fryzuretaszki poprzez golfik... :):):)

jutro kolejna porcja foteczek z harców wilka owieczki i....... oczywiście mojego psiaczka niewiem jak mozna na nią mowić... mini- wilczek :)

Posted

piekny ten sznaucerek faktycznie uszole superrrr i w tym golfiku fajnie wyglada. Też miałam mieć kiedyś sznaucerka ale trafilam na Aresika w schronisku i sie zakochałam :loveu: :loveu: ale Tasza jest śliczna

Posted

cudna jest ta Twoja mała! :iloveyou:
ale uszka podklejaj póki czas, bo będzie wyglądała jak mój mały nietoperek:

hie, hie... uszy większe od psa! :rolleyes:

Posted

hej wszyskim dzieki że u nas piszecie... jambi ---->zgadzam sie z toba i chyba naprawde zaczne jej te uchole podklejać... ale nie którzy nawet twierdzą że jej te uchole dodaja urody... i ztym wyglada słodzio...

Posted

ejjj dogomaniacy co to jest wytłumaczcie mi to jeżeli to jest tasza to gdzie ona ma głowe ----> dziwne zdięcie...

wiec moja tasza ma juz przydomek ,,któliczek,, :):):)

Posted

a to kolejne zdiecia z wczorajszych harców owieczki wilka i króliczka :):):)

ale sie wypieła... :):):)

a tutaj tasza próbowała zabrac Buckowi piłeczke...

jednak buck jej ja odebrał :):):)

a jak ???!!! moj króliczek jest odważny istawi czoła wilkowi i owieczce...

niedługo nowe foteczki...

Posted

[quote name='Yorczka']

dla mnie te dwa zdjątka sa najlepsze! :thumbs:

mała Tasza ma taką słodką minke! a na tej drugiej wygląda jakby za chwile miała capnąć malamuta w nochala za to wąchanie :lol:

Posted

Ale będą zaraz extra foteczki z wypadu do lasu taszy, peny i bucka
świetnie się bawili.... (wkońcu przez 3,5 godz. razem w lesie musieli sie polubieć...)Niestesty tasza jest w ubranku i nie będziewidac jej fryzurki... a to dlatego że dzis było zimno...
już niedługo... harce trzech psiaczków z lesnego a raczej i snieżnego wypadu do Goleniowskiego lasu......
Zapraszamy.....

Posted

i oto obiecane fotki z lasu... jutro cdn... beda też fotki z napodkanymi w lesie (przypadkowo) innymi psimi kolegami...

na tym zdięciu jak widać Marta Ch flirtuje z mojm psem...
(ech i myśli ze nikt tego nie widzi...)
(oj nieładnie marta nieładnie) :eviltong::eviltong::eviltong:

A na tej fotce mi sie wydaje że tasza mówi ,, o boshe znowu te zdięcia wołaja mnie a ja jestem zajęta zabawa z kolegami ,,

A tutaj tasz namiętnie sama bawi się patyczkiem bo czasem nie nadążała za Peny i Buckiem

A tutaj chyba taszka szukuje jakis podstęp aby odebrać patyka penuli

tutaj pani fotograf męcyła sietroszke żeby uchwycić buck skaczącego i jej się udało...

A tu poprostu tasza...(ta fota mi sie najbardziej podoba)

A tutaj taszkai penny sie siłują...która silniejsza...:eviltong::eviltong::eviltong:

A tu ja i marta grzejemy sie przy znalezionym w lesiemałym ognisku...

A tuaj taszka chyba powiedziała ,,jak wszyscy skaczą za patykami to ja nie moge być gorsza,, o tutaj widać jaki taszka ma na chysteczne zrobionej przezemnie...napis
cocacola:eviltong::eviltong::eviltong:

ooo i tutaj to ognisko o którym mówiłam...

I to narazie wszystko drodzy państwo jutro ciągdlaszy lesnych fotek peny bucka i taszki z innymi psiakami...
---ZAPRASZAMY---