Olynda Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 hih... najpierw musze zrobic:razz: to dla tych co mnie odwiedzają krótki filmik - slalom http://www.youtube.com/watch?v=yOIjFli2C1Y pzdr Quote
haska_12 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tasha! Ale ty mądra dziewczynka jesteś! :evil_lol: Super sobie teraz radzi ze slalomem :) A fotki słodziutkie :loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć Ci życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na twarzy Twej gościł tak samo często, jak w tym dniu. Bądź zawsze szczęśliwa, złym losom nieznana, uprzejma, czuła, tkliwa, przez wszystkich kochana. Quote
Olynda Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 a ja mam nastepny filmik - krotki komendy siad-waruj tasha nie umiala po komendzie waruj wstac do pozycji siad http://www.youtube.com/watch?v=ADZo4NldZwE odwiedzacie nas? Quote
haska_12 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ale fajny filmik :loveu: Ogólnie każde filmiki z Tashą są ciekawe :) Tylko zdjęcia by sie jeszcze przydały :evil_lol: Quote
Olynda Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no to chyba pora odzwiezyc nasza galerie. postaram sie systematycznie wstawiac juz fotki. dzis fotki z wczorajszego spaceru z borderką boogie. ~Maly obedience (: panna Czarno-Biała foto by palma and jess Quote
Jess Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hey ! To gadu co masz na profilu aktualne ? Zrobiłam kilka tych ramek, co chciałaś : Musisz dać mi jeszcze kilka fot ładnych poziomych to ci zrobię baner. JESS Quote
BooBC Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ola teraz ze stroną szalej :cool3: :razz: :cool3: Quote
olifka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aaaaa Sznaucereek, sznaucerek, sznaucerek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak przystało na kulturalną, Witamy się:loveu: Olcia, kojarze cie skądś tylko nie pamiętam skąd (hmmm). Tasha jest śliczny i te jego ucholki, ucholki, ucholki:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Quote
BooBC Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Chyba musimy wyciągnąć Tashe i jej panią na spacer i focie porobić ;) Tyle ile będzie wpisów tyle nowych fot, a więc warto pisać, oj warto :D :cool3: :D A tu skradająca się Tasha do Boogie :cool3: :cool3: :cool3: Poooozdrawiam :D :D :D Quote
olifka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Piękne fotki:loveu: Agilitowych juz sie nie moge doczekac!! Quote
Olynda Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Pora odswiezyc galerie pora na fotki :) !. Włocławek. fot. by Viris Goleniów. fot. by Ewelina Binczak pzdr. Quote
Olynda Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 no cóz... nikt do nas nie zagląda ale wkleje obiecane foty z agility. włocławek. club PSI SPORT. fot by Viris szczekamy. przed startem z Lui ;) i slalom hop pzdr. mam nadzieje ze ktoś zajrzy do nas. Quote
BooBC Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Super fotki Olka :loveu::loveu::loveu:Tasha nieźle musiała pocinać na torze w Psim Sporcie :loveu:Super. :) :) :) Quote
olifka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Świetne fotki:loveu::loveu: I super slalomik:loveu: Quote
BooBC Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zapraszam do galerii Boogie ... jest kilka fotek Tashy. Pozdrawiam Karolina i BV. Quote
Recommended Posts