Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

zdjątka śliczne :) mam tylko wrażenie (może tylko optyczne złudzenie, ale raczej nie), że taszka ma trochę za mało wygolone boczki brody... nie ma w ogóle policzków - szczególnie widać to na zdjęciu pierwszym i drugim, zwróć na to uwagę, jak będziesz z nią u fryzjera, a najlepiej go zmień ;-)

Posted

florcia dzieki za uwagi... ale tasza nie jest wystawowa i nie bedzie trymowana tak jak wystawowe... więc niewiem czy zmiena fryzjera cos poprawi... ale dzieki za sugestie...ja jestem ze strzyzenia zadowolona bo wygląda o wiele ładniej niż przed nim.....nie goliłam jej ja tylko baba która uważa sie za profeasjonalistke i bierze za to kase... :lol:

Posted

Olcia&Tasha napisał(a):
florcia dzieki za uwagi... ale tasza nie jest wystawowa i nie bedzie trymowana tak jak wystawowe... więc niewiem czy zmiena fryzjera cos poprawi... ale dzieki za sugestie...ja jestem ze strzyzenia zadowolona bo wygląda o wiele ładniej niż przed nim.....nie goliłam jej ja tylko baba która uważa sie za profeasjonalistke i bierze za to kase... :lol:

Ale florence nie mówiła nic o trymowaniu:shake:
Tylko po prostu zwróć uwagę fryzjerce, żeby bardziej jej główkę uformowała, bo faktycznie nie ma policzków.
Ale i tak słodka wygląda heh ;)

Widze, że ucholi nie kleiłas jednak.

Posted

dokładnie Olu, nie pisałam o trymowaniu... podobnie jest z "podwoziem", tam - gdzie sierść zostaje dłuższa (lub np. tylnie łapki)... mówię Ci, zmień fryzjerkę ;-)

Posted

tak jedneak jest jakas róznica ale ona nie jest wystawowa i nie jest ani nie będzie strzyżona tak jak sznaucery z rodowodem według niektórych tasha to zwykły kundel ale dziekuje florence i juście że zwróciły na to uwage....;)

Posted

Ola mój bubel też nie jest wystawowy, ale dobra fryzjerka ostrzyże go tak, aby wyglądał jak prawdziwy sznaucer! to nie o to chodzi... po prostu trafiłaś do kiepskiej fryzjerki i tyle 8)

Posted

dziekuje ci florciu i chyba napewno ja zmienie bo juz mnie denrwuje ona uważa ze jej sznaucer jest ideałem a wcale tak nie jest... wciska mi karme która ona je (jej pies) i wogóle....