Olynda Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 dostała 5 tabletek wapna i pochwili poawiła sie z penny posiedziałam chwile u marty bo się bałam iść do domu... ale naszczęscie nie jest uczulona i wszystko jest O.K. - sorry że nie było spacerku karo fotki dziś jezeli imageshack.us bedzie działał... Quote
BooBC Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Nieszkodzi ... :calus: :calus: :calus: Ważne że Tashy nic nie jest :) :) :) Czekamy na foteczki :multi: Quote
Olynda Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 palma mój tata zrobił dzis slalom - normalnie jak profesjonalny !!! z 5 tyczek ale jutro będzie z 6 ma 2 m jest extra można go rozłożyc i na batonie i na trawie i na piachu dzis idziemy o 18 pocwiczyc do parku z ewelinąbuck wpadnij :) Quote
BooBC Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Wielkie dzięki za zaproszenie :calus: :buzi: :calus: Quote
haska_12 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 I liczymy na jakieś zdjęcia z tego "slalomu" ;) Tasha jest taka piękna :loveu: Nie przepadam za sznaucerkami, ale ona.....mm:) Quote
Olynda Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 i obiecane spoźnione foteczki fotki z piekielnego spacerku piekielnej trójki ... :) mam kija i nikomu go nieoddam i jedne z ładniejszych fotek dwóch małych przyjaciółek :) boogie i tasha czy ktos chce mi odebrac patyczka ??? nieradze ryzykowac ... biegne biegne czekajcie... maslane oczka... haska12 slalom możesz ujzec w galerii boogie i amaruc'a jezeli foteczki wstawia z naszego treningu :):diabloti::mad::evil_lol: Quote
Olynda Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 uuuu z przykroscią stwierdzam ze niestety nie mamy wielu wielbiecieli -----> zarcik ale tak na serio to nik nas nieodwiedz... :( moze jka wkleje filmik to towarzystwo ozyhje :) to jest filmik krecony w mojim domu - i slalom który zrobiłam z tatą narazie z 5 tyczek ale my się dopiero uczymy pamietajcie to są nasze pierwsze kroki :) wiem że ilmik jakosciowo do bani ale krecony aparatem mam nadzieje ze hociarz torszke widac nasze postepy :lol::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=p_0r-pZl9tE Quote
nomu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 AAAaaaa jak ja lubie slalomy :D pieknie go pokonuje, dla niej to już pestka :) Quote
Olynda Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 nomu dziekuje ze do nas wpadłas my zaraz zajzymy do was :loveu: - a co do tego slalomu to ten filmik to nic w porównaniu do tego co potrafi już tasha - teraz salalom pokonuje praktycznie sama - a ja ide już tylko obok i wykonuje odpowiednie ruchy noga i móiwe ,,slalom, slalom ...,, :cool1: :evil_lol: :eviltong: to według niektórych nie będzie tak fascynujące jak dla mnie ale jestem z mojej psiny dumna że tak szybko zrozumiała czego od niej żądam :P:) pzdr... <<**=Olynda=**>> Quote
Olynda Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 nowe fotki ze spacerku z Goleniowskiego wybiegu cdn... a tutaj z dzisijszego agility... cdn... pozdrawiam mam jeszcze dwa filmiki z naszego toru -chapsa i tashy może jeszcze dzis wstawie - mam nadziejke że ktos tu zajży Quote
ewelinabuck Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 sliczne zdjecia ale wiecej prosze:mad: ;) Quote
WalentyNaa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Hihihih swietnie fiteczki :) bardzo mi sie podobaja :) Pozdrawiamy z Berducha Olcie :):) Quote
Olynda Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 dzisiejsza sesja jest z Goleniowskiego wybiegu z nova kolezanką LUKĄ (Luka) młoda suczka rasy BEAGLE zapraszamy na szależstwa maluchów... to jest własnie LUKA TASHA i LUKA - dwie modelki zabawa,szaleństwo, zabawa ale są zmęczone ... :P Biegamy... LUKA zdominowana porzez tashe :P nikt do nas nie zagląda więc nie wartow wstawiać filmików jak ktos będzie chciał obejżeć to prosze tylko napisac ... !!! :) pzdr. Olcia i TASHI póki co jeżeli nikt nie będzie nas odwiedzal fotek nie bedzie Quote
Marta Chmielewska Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja też zaglądam :lol: Widzę, że na psim wybiegu byłyście ;) Quote
Olynda Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 A oto nowe fotki z wycieczki konno-rowerowej =] oczywiście to tylko pare fotek z całej sesji :) ZAPRASZAM !!! Na poczatek płonące niebo, którym sama jestem zachwycona :eviltong::crazyeye::razz: zrobiłąm je dzisaj o 6.41 rano - na balkonie Oto ogier DORELL (oile sie nie myle) w swojm boksie Oto ogier NANDO - najbardziej utytułowany koń w tej stadninie Przy okazji razem z moja grupą zrobilismy sobie ognisko z kiełbaskami oto jedna z nich :eviltong::evil_lol: Kotek :evil_lol::eviltong::diabloti: O imieniu OSZUST :eviltong:;) I ten sam kotek Ja i oszust :) !!! A tutaj klacz SZANELL (jest piekna) to właśnie na niej jeździłam Quote
Olynda Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 oto fotki - i nova fryzurka :cool3: - wczoraj bylismy u fryzjera :evil_lol: Mój mały grubasek :evil_lol: Czyżby ktoś przyszedł ?! :-o:diabloti: Moja akrobatka :loveu: i z profilq ale mam pazurki :crazyeye: moze mi cos dasz ? Quote
grallinka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 eh..po poszukiwaniach odnalalam ta galerie:evil_lol: ale tasha ma uszka niesamowite:loveu:nasz rokus tez tak prostuje:cool3:..zabiore sie zaraz za ogladanie calej galeryjki.pozdrawiamy i wymiziaj ode mnie Tashe Quote
Olynda Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 miło że wpadłas grallinko :razz: i zapraszam ponownie... :-o:evil_lol: jasne że wymiziam Quote
Olynda Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 DZISIAJ JEST 31.10.2006 TASHA urodziła sie rówmo rok temu !!! ma dzisiaj 1 urodzinki :):):) TASHA wszystkiego naj... :) Z tej okazji dostała woreczek smakołyków i nową zabawke :) [COLOR=Magenta] wiem że pisze to nadarmo bo tylko dla siebie :( [COLOR=DarkOrange]nikt tutaj nie pisze trudno... ale ja świętowac będę !!! [SIZE=7][COLOR=Purple]TASHA [COLOR=Cyan]1 roczek !!! [COLOR=Blue] fotki z imprezki JUTRO !!! Quote
haska_12 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen][COLOR=yellowgreen] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TASHA [SIZE=6]![SIZE=7]!! :loveu: :loveu: :loveu: No Ola, teraz nie będziesz liczyć miesięcy tylko lata :) Szybko to zleciało.Czekamy jutro na foteczki :) STO LAT DLA TASHY !! Quote
Olynda Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dziękuje haska !!! [SIZE=3]A fotki moze podwieczór :) Quote
Recommended Posts