HuSkYdIaNa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 O Boogie u Galerii Taszy tego się nigdy nie spodziewałem;):Ddaj więcej Quote
Olynda Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Tomek - a jednak - więcej będzie później - teraz troche zajęta jestem wiec... wpadnij wieczorem Quote
Sreberko Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Cześć Ola Twoja Sunia jest Śliczna i ma takie same stojące usiska jak moja:loveu: Piekne masz te foteczki - juz 3 dzien je odlagam od 1 do ostatniej strony :cool3: Pozdrawiam (Wstawiłabym moja sunie zebyś zobaczyła jej usiska ale nie chce mieszc w twoim watku) Quote
Olynda Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witaj sreberko jest mi bardzo miło że odwiedzasz moją galerie i obejżałas wszystkie zdięcia - naprawde ja bardzo chetnie obejże twoje zdięcia - wstawiaj ile tylko chcesz :):):) a zaraz zdięcia Boogie i nowe zdięcia tashy :):):) pzdr... Quote
Olynda Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 i kolejna porcja fotek Border Collie - PALMY- Boogie Szybko biegam - prawdaaa... Ale jej sie sweet uszko zawineło Quote
Olynda Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 I kolejna dawka fotek ślicznej Boogie hejjjjj jest tam kto ???!!!... kąpiel piaskowa ... :) a tutaj pajączek którego wraz z palmą napotkałysmy - palma ma swietny wzrok ze go zauważyła :) i jadący pociąg :):):) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):Tomek - a jednak - więcej będzie później - teraz troche zajęta jestem wiec... wpadnij wieczorem Hmmm ciekawe z kąd znasz moje imię??:lol: No widzeże ja się na DGM sławny robie:cool3: A masz więcej fot? Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No ja też bym się nie obraziła jakbyś dała więcej :loveu: A pociąg podrap za uchem :cool3: Quote
BooBC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Olcia&Tasha'] a tutaj pajączek którego wraz z palmą napotkałysmy - palma ma swietny wzrok ze go zauważyła :) i jadący pociąg :):):) To Boogie go zauważyła :evil_lol: :lol: :evil_lol: A pociąg też wstawię później ;) Dzięki za foty ;) :razz: ;) Quote
Olynda Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Huskydiana - mam nadzieje że nie czujesz sie urażony:oops: że uzyłam twojego imienia:lol: a znam je np, z banerka albo no już niepamietam na forum częstosie go używa :) a z tą sławnoscia to - może.... :cool3:;) Figa miło mi ze wpadłas niestety nie posiadam wiecej zdjęc Boogie - musze sie wybrać z palmą na spacerek :):):) palma - nie ma za co - pamietaj dla mnie to przyjemność robic czyjemus piesiowi fotki :) zaraz wstawie nowe zdiecia tashy :) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 No no nie mówcie mi po nicku tylko po imieniu(ty też możesz;)) Quote
Olynda Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Dzięki Tomek :) tashowa sesja na balkonie <lol2> po czesaniu :) Kłaniam sie nisko... tak wiec pozujemy... A moze z profilu... ???!! I na dwóch łapkach - tańczymy... :) narazie wiecej zdjęć nie mam ani tashy ani boogie musze iść z kimś na spacerek :) pzdr... Quote
Marta Chmielewska Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Śliczne zdjęcia, to kiedy umawiamy się na wspólny spacer? :p Quote
BooBC Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Marta kiedy Ci pasuje ...... ja dotrzymuje słowa :p :roll: :p Quote
Olynda Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 i wczorajszy spacerek - tashy i Boogie :evil_lol: - Uprawiałyśmy wraz z psami nielegalne leśne walki psów ale krew sie lała - walki na fotkach :cool1: kurcze brak połączenia z imageshack.us nie moge wstawiac ale będę próbować Quote
Olynda Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 a tutaj prezent dla palmy - to moja nowa trzcionka <lol2> a tutaj nasz P.A.L.M.A i jej Boogiczkowe maleństwo moja morda :) to troszke ruszone :) w biegu dżungla cdn... Quote
HuSkYdIaNa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ohohoh ale fajne foty jeste więcej niestety teraz ich nie oglądne zchodze z kompa Quote
Olynda Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 raz bedą nowe fotki ze psacerku dzisiejszego a teraz historia w której ja przeżyłam piekło poszłam sobie dzis o 17 na spacer do lasu z Martą Ch i penny z Palmą i Boogie noi my ja i tasha, szłysmy i szłyśmy az tu nagle tasha zboczyła ze ścieżki i nachwilke poszła miedzy krzewy (myśle sobie niech idzie i tak sie bardzo ładnie pilnuje) po chwili patrze a tasha wybiega oszołomiona przewracając się i krzatań łapami ocierała sobie pysk jakby chciała cos ściągnąć... patrze 2 - osy na zadzie gołymi rekoma sciągam ok sciągnełam ale wiedziałam ze tasha już została ugryziona patrze 2 na grzywce ja i palma przewróciłyśmy tashe na bok i próbowałąysmy je ściągnąć otwieram jej pysk a tu patrze jedna półżywa osa wypada jej z pyska - bardzo sie przestraszyłam wręcz płakałam odrazu pomyslałam ojjjjejjjku a jeżeli zaraz nastąpi wstrząs... albo jeżeli połknęla którąś z os ??!! to już po niej tym bardziej ze nigdy nieukąsił ją żaden owad... i niewiedziałam czy nie jest uczulona... szybko pobiegłysmy do marty ch i marta dała jej wapno potem troszke u marty posiadziałam żeby w razie czego zybko biec do weta i dac zastrzyk anywstrząsowy ale mineły dwie godz. i nic sie nie dzieje - mysle ze już nic się nie stanie tasha zachowuje sie już normalnie, dostanie jeszcze dzis wieczorkiem z 4 tabletki i mysle że wszystko sie dobrze skończy a raczej skonczyło to było straszne... pzdr... zaraz fotki Quote
BooBC Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Wszystko z Tashą ok ?!? Czekamy na foto ..... :multi: Quote
nomu Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 OJEZU!!:crazyeye: Biedna Tasza:-( Tyle os...to musiało boleć. Ale wszystko w porządku prawda??? Quote
Recommended Posts