Lucky13 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Taki oto piesek został podrzucony na działki do kociej karmicielki:Piesek jest śliczny, trochę jamnikowaty. Kocha ludzi, niestety karmicielka boi się psów. Ma może ze 3 miesiące. Koty akceptuje.Na działkach jest zimno, psiak nie ma się gdzie schować. Pani chce go zawieźć do schroniska...Bardzo pilnie potrzebny DT/DS!!! Quote
tanitka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 nie napisalaś gdzie ten piesek jest, gdzieś w woj maz? jest jakiś kontakt? Quote
Lucky13 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Piesek jest w Strzelcach Opolskich. Właśnie pojechał na TDT do Zmierzchnicy. :D Quote
zmierzchnica Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174678-Jamnik-szczeniak-okoA-o-2-3-miesiAE-ce-pilnie-szuka-DT-lub-DS-Strzelce-Opolskie?p=13600432#post13600432 Mały jest u mnie, tu jego wątek na PwP. Proszę o pomoc! :) Quote
mimiś Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 cudo! i na domek nie bedzie długo czekał,mysle;) Quote
Isadora7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 o kurcze toż to jamniczkowatyszorściakowaty, jaki brzunio do miziania. Wstawiłam go na jamniki i jamnikowate do adopcji: http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski?p=13600806#post13600806 Quote
danka1234 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ależ malenkie ślicznosci,szybciutko domek pewnie znajdzie.Moge pomóc z ogłoszeniami jutro wieczorkiem. Quote
zmierzchnica Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Isadora7']o kurcze toż to jamniczkowatyszorściakowaty, jaki brzunio do miziania. Wstawiłam go na jamniki i jamnikowate do adopcji: http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski?p=13600806#post13600806 Dziękuję bardzo! Najbardziej przydałoby się allegro, ale wszystkie ogłoszenia mile widziane :) Jutro polatam po wetach i zostawię ogłoszenia o maluchu... Jest bardzo słodki :) Quote
Isadora7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 zmierzchnica napisał(a):Dziękuję bardzo! Najbardziej przydałoby się allegro, ale wszystkie ogłoszenia mile widziane :) Jutro polatam po wetach i zostawię ogłoszenia o maluchu... Jest bardzo słodki :) Allegro zrobie dzieciakowi ale jutro późnuym wieczorem Quote
zmierzchnica Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zastanawiałeś się kiedyś, co czuje porzucony, maleńki szczeniak? Zostawiony na łaskę i niełaskę obcych ludzi, samotny i przerażony... A co najgorsze - głodny? Filon to wie. Został zupełnie sam, pozostawiony przez poprzednich "właścicieli" na działce. Miał sam spędzić wiele zimnych nocy... I czekać na swojego człowieka z utęsknieniem. Na szczęście Filuś jest już bezpieczny. Nadal jednak nie ma stałego domu, które mógłby traktować jak swoje miejsce, swój raj na ziemi u boku ukochanej osoby. Filon to jeszcze psie dziecko - szczeniak. Nie ma więcej niż 2,5 miesiąca. Odważny i pełen radości życia, chętny do zabawy i szalonych harców. Jest w typie jamnika - a każdy wie, jak cudowne i intelgientne to pieski. Ufa ludziom i innym psom, ładnie chodzi na smyczy i szybko zaakceptował "dziwne coś na szyi", czyli obrożę. Jest w tym cudownym wieku, gdy ufnie poznaje świat, radośnie merdając do wszystkich ludzi ogonkiem. Teraz jest najlepszy czas, by uczynić Filona swym przyjacielem - szczeniak chętnie się uczy, robi wszystko, by być blisko ukochanych ludzi. Filuś nie będzie dużym psem. Za to będzie nadrabiał mikry wzrost wielkim sercem i oddaniem. To przemiły, uwielbiający pieszczoty piesek. Może ukradnie i Twoje serce? Podaruj dom Filonkowi! Kontakt w sprawie adopcji: zmierzchnica@gmail.com, tel. 504926597 Sklecony na szybko tekst, można go przerabiać i zmieniać jak się chce ;) Z góry dziękuję :) Quote
danka1234 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 co u malucha?bo tak dawno zadnych wiesci nie ma. Quote
zmierzchnica Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Oj, mały miał chyba trzy wątki i zapomniałam tutaj napisać, przepraszam. Pojechał już do nowego domu w Katowicach :) Nazywa się Kubuś, dostałam zdjęcie leżącego malucha na łóżku ;) Ma się dobrze, rodzina miała już jamniki. Ciężko było mi się z nim rozstać (bardzo ;)), ale ważne, że ma dobry domek. Quote
danka1234 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 to cudnie ale tzreba zmienić w takim razie tytuł wątku ze ma juz domek.:lol: Quote
zmierzchnica Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nie wiem czy Lucky tu jeszcze zagląda, a to ona może tylko zmienić tytuł ;) Quote
Recommended Posts